Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Article 0

$
0
0

ورزش دوستان همدان در حسرت تماشای لیگ های برتر سالنی کشور

هگمتانه – سرويس ورزش، ميثم ناصرنژاد: نبود حامی مالی و فقدان بنیه مالی مناسب در هیات های ورزشی سبب شده تا ورزش دوستان همدانی در حسرت تماشای لیگ های برتر سالنی در رشته های مهیج باشند.

بسکتبال، والیبال و کشتی رشته هایی هستند که همدانی ها خاطرات تلخ و شیرین تماشای این سه ورزش را در مسابقات لیگ های برتر کشور داشته اند و با گذشت سال ها از درخشش تیم های همدانی و با وجود داشتن زیرساخت های مناسب سخت افزاری، دیگر نشانی از تیمداری ها نیست.

نبود صنایع بزرگ تولیدی و کارخانجات مهم در استان همدان از جمله کمبودها در تامین اعتبار مالی تیم های ورزشی به شمار می رود و اغلب هیات های ورزشی استان نیز باوجود استعدادهای بالقوه نمی توانند در رقابت های لیگ برتر گام بگذارند.

بسکتبال، والیبال و کشتی در کنار فوتبال جزو رشته هایی هستند که جذابیت و طرفداران بسیاری در سطح جهان داشته و مردم کشورمان نیز به این رشته ها توجه ویژه ای دارند منتهی در استان همدان فقط فوتبال آن هم در لیگ دسته یک توانسته دلمشغولی هزاران جوان و نوجوان مشتاق به تماشای مسابقات ورزشی باشد.

این در حالی است که همدان به لحاظ امکانات سخت افزاری نظیر سالن مسابقات در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و سالن شش هزار نفری انقلاب به عنوان یکی از طرح های مهم عمرانی ورزشی کشور مهیای میزبانی مسابقات بزرگ است.

نداشتن بنیه مالی و بضاعت هیات های ورزشی در تامین بودجه برای تیمداری سبب شده تا هم اینک استعدادهای نخبه ورزش استان بویژه در رشته های والیبال، بسکتبال و کشتی رهسپار دیگر تیم های لیگ برتر کشور شوند.

امسال بسکتبال دوستان همدانی ششمین سال دوری از رقابتهای سوپرلیگ بسکتبال کشور را سپری می کنند و این حسرت حضور فقط به دلیل نبود اسپانسر مالی است.

تیم بسکتبال پگاه همدان دو دوره در سال های 83 و 84 حضور در سوپرلیگ کشور را تجربه کرد و توانست در سال نخست عنوان پنجم و سال دوم نیز بین هشت تیم برتر این رقابت ها قرار بگیرد.

سال 84 بسکتبا لدوستان همدانی غافل از آخرین نگاه به حضور پگاه، در هیجان حضور دو بازیکن مطرح آمریکایی در این تیم بودند و ویتاری مارش و جمال دیویس به عنوان نخستین ورزشکاران آمریکایی گام به میدان ورزش همدان گذاشتند.

دو ورزشکاری که مسلمان بوده و بازی های درخشان آنان همراه با پگاه در سوپر لیگ سبب شد تا سالن مسابقات نه تنها هر هفته مملو از تماشاگر شود، شمار زیادی از هواداران نیز در پشت درهای بسته بمانند.

هیجان طوفانی بسکتبال پگاه عمرکوتاهی داشت و حتی بدبین ترین هوادار همدان تصور این را نداشت که شروع طوفانی پگاه موقتی و حسرت چندین ساله را بر دل انبوه علاقه مند بگذارد.

 

بهانه شرکت ملی فرآورده های لبنی پگاه نبود بودجه و کاهش تعداد تیم های ورزشی در لیگ های کشور بود و این بهانه به قیمت افول بسکتبال همدان همراه شد.

این تصمیم در حالی بود که بسکتبال پگاه همدان به طور میانگین در هر مسابقه خانگی سه هزار تماشاگر را در سالن ابن سینای این شهر جای می داد.

یکم شهریور ماه 1385 خبر تکان دهنده ای به روی خروجی رسانه ها رفت و شرکت ملی فرآورده های لبنی پگاه اعلام کرد که تیم بسکتبال پگاه همدان منحل می شود.

 

انحلال تیمی که دلمشغولی هزاران جوان همدانی شده بود و همه نسبت به این تیم تعصب خاصی داشتند به نحوی که امروزه بازهم خاطرات آن سال ها در محافل بسکتبال شنیده می شود.

وداع با سوپرلیگ تبعات بسیار منفی برای بسکتبال همدان داشت و منجر به انحلال تیم های پایه پگاه شد و استعدادهای بومی درآن سال و حتی سال های بعد رها شدند.

در این سال ها نبود اسپانسر مالی به عنوان رکن اصلی تیمداری سبب شده تا بسکتبالدوستان شش سال در حسرت حضور در سوپرلیگ بمانند و این احتمال می رود که سال ها شاهد عدم تیمداری در این رشته ورزشی باشیم.

سرپرست هیات بسکتبال استان همدان در این باره می گوید: مساله موجود فقط بحث مالی است و توان هیات از تامین هزینه ها ناچیز است.

پرویز ریحانی افزود: هم اینک حضور در لیگ دسته اول کشور بین 150 تا 200 میلیون تومان هزینه می خواهد و برای حضور موفق در سوپرلیگ هم رقمی معادل 800 تا یک میلیارد تومان نیاز است.

وی اضافه کرد: وظیفه اصلی هیات سیاستگذاری در ترویج و توسعه این رشته ورزشی در سطح استان است و نمی توانیم با این رقم های بالا تیمداری کنیم.

سرپرست هیات بسکتبال همدان در ادامه گفت: تصمیمات سلیقگی مرسوم در تیمداری شرکت ها و دستگاه های دولتی همواره آفتی برای پیشرفت بوده است چرا که نظیر پگاه که به یکباره تصمیم به انحلال تیمداری کرد، به هیچ وجه زحمات کشیده شده در نحوه تیمداری و حتی پرورش رده های سنی پایه را نادیده گرفت.

ریحانی افزود: پگاهی ها مشکلات مالی را سبب انحلال در تیمداری بسکتبال اعلام کردند که این مساله تبعات منفی را برای بسکتبال همدان به دنبال داشت.

وی بیان کرد: بسکتبال پگاه بهانه ای برای ایجاد فضای سالم و پرنشاط در محیطی ورزشی شده بود و نه تنها تمرینات این تیم در حضور انبوه تماشاگر مشتاق برگزار می شد بلکه در روز مسابقات هم چند ساعت قبل از شروع بازی شاهد استقرار تماشاگران بیش از ظرفیت ورزشگاه بودیم و حتی شمار زیادی از تماشاگر پشت درها می ماندند.

ریحانی معتقد است؛ هر مسوولی که به همدان می آید فوتبال را مورد توجه قرار می دهد و امروزه فوتبال بوی‍ژه تیم پاس به عنوان عنصر تبلیغاتی مطرح است و همه می خواهند کمک رسان پاس باشند در حالی که دیگر رشته های ورزشی نیز حق دارند که از منابع مالی بهره مند شده و در لیگ های مطرح کشور حضور یابند.

وی افزود: امروزه توجه به فوتبال به دیگر رشته های ورزشی ضربه زده است و ای کاش مسوولان به رشته هایی نظیر والیبال و بسکتبال که می توانند با بودجه کمتری موجبات شور و نشاط مردمی را فراهم سازند، توجه می کردند.

وی بیان داشت: والیبال و بسکتبال در کنار کشتی و بوکس در خون مردم همدان هستند و این چهار رشته ورزشی ریشه در فرهنگ ورزش همدانی ها دارد و قطع به یقین قدیمی های ورزش استان به این موضوع واقف هستند.

سرپرست هیات بسکتبال همدان اظهار کرد: هم اینک همه توجهات و تحرکات به فوتبال پاس ختم می شود و مسوولان هم و غم ورزش را در این تیم می بینند در حالیکه با قرارداد مالی دو بازیکن فوتبال می توانیم تیم بسکتبال را رهسپار لیگ کنیم.

وی افزود: رشته­هایی نظیر بسکتبال، والیبال، کشتی و بوکس همدان در دهه 50 جزو قدرت­های برتر کشور بودند و در همین رشته بسکتبال نفراتی همچون غلام و جعفر شکریان و جعفر قره خانی جزو نفرات اصلی تیم ملی بودند و با این حال امروزه فوتبال پاس سهم بسیار زیادی از منابع مالی را می برد و بسکتبال برای حضور در لیگ های مطرح مردان کشور با دغدغه مالی دست و پنجه نرم می کند.

 

ریحانی با قدردانی از دستگاه ورزش استان همدان در حمایت از بسکتبال گفت: بودجه ای که در اختیار ما می گذارند صرف ترویج بسکتبال در رده­های مختلف می شود و امسال نیز توانستیم با برنامه ریزی مطلوب اعضای هیات و تلاش مجموعه مربیان و ورزشکاران، در نونهالان جزو چهار تیم برتر باشیم و در مینی بسکتبال نیز در بین هشت تیم برتر کشور جای بگیریم.

وی با تاکید بر اینکه یک باشگاه نباید صرفا تیم فوتبال باشد، گفت: باید در کنار فوتبال رشته­های دیگری را نیز ترویج و در لیگ شرکت دهیم تا حق ورزش استان به نوعی در ورزش حرفه ای ادا شود.

وی خاطرنشان کرد: بسکتبال همواره در قلب مردم همدان به عنوان یک رشته ورزشی با قدمت و پرافتخار ماندگار است و توقع داریم مسؤولان اجرایی استان باردیگر زمینه حضور این رشته ورزشی در لیگ­های مهم کشور را فراهم سازند.

نبود اعتبار مالی و فقدان اسپانسرهای بخش خصوصی این روزها منجر به رکود تیمداری در لیگ برتر کشتی نیز شده است به طوری که هم اینک استان همدان باوجود افتخارات ارزنده در لیگ برتر کشتی، امسال در این رقابت ها تیمداری نمی کند.

استان همدان در چند سال اخیر همواره صاحب سکوهای قهرمانی در رقابت های لیگ برتر کشتی آزاد کشور بوده و در این سالها نفراتی همچون سعید ابراهیمی، میثم مصطفی جوکار، مسعود مصطفی جوکار، صادق گودرزی، جمال میرزایی، محمدحسین سلطانی، عباس بیگلربیگی، جلیل جگرگوشه، حمید سیفی، مهران میرزایی و مصطفی یونسی نیا افتخارآفرینان تیمهای همدانی بوده اند.

همدان در پنجمین دوره رقابتهای لیگ کشتی آزاد کشور تحت عنوان تیم صنایع و معادن توانست مقام دوم را کسب کند و در دوره هفتم نیز به همین نام در سکوی سوم قرار گرفت و در دوره نهم این مسابقات با عنوان تله کابین گنجنامه جایگاه سومی خود را تکرار کرد.

در این سالها، کشتی گیران شاخصی نظیر جمال میرزایی، صادق گودرزی، سعید ابراهیمی، میثم مصطفی جوکار، مصطفی یونسی نیا و عباس بیگلربیگی جزو ستاره های تیم های همدانی بودند.

استارت حضور استان همدان در رقابتهای لیگ کشتی کشور ابتدا با حمایتهای مالی ˈعلیمرادیانˈ خیر ورزش دوست نهاوندی خورده شد و تیم ایران سوییچ نهاوند گام به این رقابتها گذاشت.

این تیم در نخستین دوره رقابتهای لیگ کشتی آزاد کشور حضور یافت و عنوان سوم را کسب کرد.

در آن سال کشتی گیران سرشناسی نظیر حمید سیفی، سیدجلال عسگری، محمد رضایی، مرحوم علیرضا درویشی، جلال لطیفی، مسعود مصطفی جوکار، سید جلیل جگرگوشه و مسعود نوروزی شاکله اصلی تیم ایران سوییچ را تشکیل می دادند.

نفراتی که توانستند در مسابقات مختلف آسیایی، جهانی و المپیک به قهرمانی های خود ادامه دهند.

البته در آن سال که اوایل دهه 80 بود، این کشتی گیران با حداقل دستمزد به روی تشک می رفتند و خبری از قراردادهای چند میلیونی هم نبود.

پس از اولین دوره حضور همدان در لیگ کشتی کشور، علیمرادیان به دلایل شخصی دیگر حاضر به حمایت از این تیم نشد و اعلام کرد که مجموعه بزرگ ورزشی که با هزینه شخصی در نهاوند احداث کرده را در اختیار جوانان مستعد کشتی قرار می دهد.

با این حال، استان همدان به دلیل نبود اسپانسر مالی شرایط مطلوبی را در ادامه رقابت های لیگ برتر کشتی آزاد کشور به دست نیاورد و کشتی گیران شاخص همدانی روانه تیم های مطرحی نظیر پاس تهران، نفت تهران و دانشگاه آزاد اسلامی شدند.

 

تغییرات ایجاد شده در بدنه هیات کشتی همدان در سال 1386 و به روی کارآمدن ˈ محمدناصر نیکبختˈ که در آن زمان معاون برنامه ریزی و اداری مالی استاندار همدان بود، سبب شد تا کشتی همدان بار دیگر در صف بهترینهای لیگ برتر قرار بگیرد.

نیکبخت با تزریق بودجه مناسب به هیات کشتی همدان و جلب حمایت سرمایه داران بخش صنایع و معادن توانست تیمی قدرتمند را روانه پنجمین دوره لیگ برتر کشتی آزاد کشور بکند و نتیجه اش کسب عنوان نایب قهرمانی این رقابتها بود.

طولی نکشید که کنار رفتن نیکبخت از هیات کشتی همدان به دلیل مشغله کاری باعث رکورد نسبی کشتی در رقابت های لیگ شد و همدان در دوره ششم مسابقات لیگ عنوانی کسب نکرد.

حساسیت کشتی دوستان همدانی به افتخارآفرینی در پیکارهای لیگ برتر کشتی سبب شد تا همدان در دوره هفتم مسابقات با تلاش سید عبدی افتخاری مدیرکل ورزش و جوانان و برنامه ریزی مناسب هیات کشتی اقدام به جذب کشتی گیران شاخص و حضور قدرتمند در مسابقات کند که نتیجه اش کسب مقام سوم این رقابتها بود.

آخرین حضور همدان در رقابتهای لیگ برتر کشتی به سال گذشته بر می گردد که تله کابین گنجنامه به عنوان حامی مالی بخش خصوصی اقدام به تیمداری در این مسابقات کرد و توانست برای نخستین سال حضور در این رقابتها به مقام سوم برسد.

البته تیم شهرداری ملایر نیز سال گذشته در لیگ برتر کشتی آزاد کشور شرکت کرد و عنوان چهارمی مسابقات را کسب کرد.

هزینه های سرسام آور این رقابت ها اعم از عقد قرارداد با کشتی گیران شاخص، هزینه ایاب و ذهاب و تغذیه کشتی گیران و کم توجهی مسوولان به اهمیت حضور بخش خصوصی در این عرصه سبب شد تا تله کابین گنجنامه امسال از تیمداری در رقابت های لیگ برتر کشتی خودداری کند.

همچنین برخی از سرمایه داران بخش خصوصی نظیر مجتمع تفریحی ارم همدان که گفته می شد امسال در لیگ برتر تیمداری می کند، به دلیل هزینه های بالای این رقابت ها از این خواسته هیات کشتی خودداری کرد.

رییس هیات مدیره دهکده تفریحی، فرهنگی، ورزشی گنجنامه در این باره می گوید: سال قبل با صرف هزینه های بالا به تیمداری اقدام کردیم اما به لحاظ تبلیغاتی نتوانستیم آنچه که مورد هدف دهکده بود، برسیم.

سعید ترابیان افزود: ما به دنبال تبلیغ مطلوب برای امکانات دهکده بودیم اما همگان تله کابین را در ورزش کشتی دیدند و نتوانستیم به طور مطلوب امکانات خود را تبلیغ کنیم.

وی اظهار داشت: حمایت از تیم کشتی با هدف تبلیغ در این مقطع که دهکده گنجنامه هنوز به سودآوری نرسیده، امکان پذیر نیست اما شاید در آینده ای نزدیک بازهم در لیگ های حرفه ای حضور داشته باشیم.

سرپرست هیات کشتی همدان در این باره گفت: امسال هزینه ها بسیار بالا رفته و دیگر کشتی گیران شاخص راضی به بستن قرارداد با رقمهای پایین نیستند.

جلال صابریون افزود: تیمداری در لیگ برتر کشتی با تکیه کردن به سرمایه داران بخش خصوصی به این راحتی انجام نمی گیرد و از سوی دیگر، لیگ برتر تنها منبع درآمد کشتی گیران است.

وی اضافه کرد: امسال خواهان اختصاصی اعتبار مالی مناسب از سوی مسوولان برای حضور پرقدرت در لیگ برتر بودیم اما این کار تحقق نیافت و از سوی دیگر حاضر به تیمداری با کشتی گیران درجه دوم و سوم هم نشدیم چرا که تماشاگران قطع به یقین دوست ندارند که در لیگ زنگ تفریح سایر حریفان باشیم.

صابریون اظهار داشت: با تصمیم اعضای هیات کشتی استان نتیجه این شد که امسال در لیگ برتر نباشیم و کشتی گیران شاخص استان نیز جذب دیگر تیمها شدند.

 

سرپرست هیات کشتی همدان خاطرنشان کرد: لیگ برتر کشتی کشور به دلیل کم بودن زمان مسابقات و برد و باخت، دارای هیجان بسیار بالایی است و از آن جهت که همدان پیشینه خوبی در این رقابتها دارد بنابراین تماشاگران کشتی دوست همدانی با ذهنیت برد و پیروزی به سالن می آید.

صابریون خاطرنشان کرد: البته اداره کل ورزش و جوانان در کنار هیات کشتی همدان پیگیری لازم را برای جذب اسپانسر مالی داشت اما هزینه های بالا و بدهی های معوقه باعث شد تا نتوانیم به هدف برسیم.

وی گفت: افتخار می کنیم که هم اینک چندین کشتی گیر شاخص همدانی با قراردادهای مناسب جذب تیم های لیگ برتری شده اند و این موفقیت نشان از جایگاه ارزشمند همدان در ورزش کشتی کشور دارد.

عدم حضور دوباره والیبال استان همدان در لیگ برتر کشور نیز سبب شده تا دست اندرکاران و زحمت کشان این رشته ورزشی عادت به بازیکن سازی و صادرات بازیکنان به دیگر تیم­های لیگ برتری کشور کنند.

محصول والیبال استان حاصل تلاش و زحمات اعضای هیات و مربیانی است که دلسوزانه به پرورش استعدادهایی می پردازند که نتیجه اش مهاجرت به سایر تیم­های لیگ برتری کشور فقط به خاطر تامین مالی است.

والیبال استان همدان در دهه 50 و 60 یکه تاز رقابت­های ملی بود و در آن سال­ها نفراتی همچون مرحوم حاج محمد باقر فرجی، امین برق لشکری، جعفر قهرمانی، حسن توسلی، محمود اسمی و دکتر نادر شوندی جزو ستاره­های تیم والیبال استان همدان بودند.

در آن سال­ها، تیم کهکشانی والیبال همدان بدون هیچ گونه چشم­داشت مالی و صرفا با عشق و علاقه ای که به این رشته ورزشی داشتند، نام استان را آوازه والیبال کشور کردند.

از آن دو دهه سال­ها می گذرد و بدون تردید جرقه ظهور دوباره والیبال استان در لیگ برتر کشور در سال 86 زده شد و شهرداری چتر حمایتی خود را براین تیم باز کرد.

سال 86 شگفتی­های والیبال استان در لیگ برتر عرض اندام کردند و توانستند تیم­های مطرح و بزرگ این رقابت­ها نظیر پیکان و سایپا را زمین­گیر کنند.

در آن سال والیبال استان با فرهاد داخم توانست قدرت­های اول والیبال کشور را ناکام بگذارد و البته توان مالی و فنی حریفان سبب شد تا شهرداری همدان در نخستین سال حضورش در لیگ برتر رتبه پنجم را کسب کند.

با این حال، والیبال شهرداری همدان با قرار گرفتن در این رتبه برای رقبا خط و نشان کشید و این در حالی بود که شهرداری با بضاعت مالی گام به مسابقات گذاشت.

والیبال شهرداری همدان در سال 87 نیز به رغم مشکلات مالی حضور دوباره در مسابقات لیگ برتر کشور پیدا کرد و در این سال البته نتوانست تداعی دهنده موفقیت­های سال 86 باشد.

سالی که حواشی زیادی گریبانگیر تیم شد و آمد و رفت­ها سبب شد تا والیبال شهرداری عمر کوتاهی در مسابقات داشته باشد.

سال 87 آخرین سال حضور شهرداری همدان در لیگ برتر والیبال کشور بود.

در همان سال و با انحلال تیم والیبال شهرداری، هیات والیبال دست به کار شد و با توجه به علاقه وافر مهندس خاکی مدیرعامل وقت شرکت مخابرات همدان، این تیم در لیگ دسته اول حضور یافت و البته عیار والیبال استان باردیگر به نمایش گذاشته شد و والیبال همدان این بار تحت عنوان مخابرات لیگ دسته اول را تصاحب کرد و قدم به لیگ برتر گذاشت.

 

طولی نکشید که تغییر مدیریت در راس شرکت مخابرات همدان منجر به انحلال این تیم شد و چراغ والیبال استان همدان در لیگ مردان خاموش شد.

در همین سال ستاره­هایی نظیر امید اسمی و وحید صالحی به ناچار رهسپار دیگر تیم­های کشور شدند و این روند مهاجرت بازیکنان مستعد به عادت تبدیل شد به طوری که امروزه شاهد آن هستیم که بازیکنان مطرحی نظیر آرمین تشکری، صابر جواهری توانا، آرمین رنجبر و محمدرضا حسینی پویا در تیم­های بزرگ لیگ برتر کشور انتقال یافته اند.

حسینی پویا به عنوان پرافتخارترین والیبالیست همدانی توانست همراه با تیم ملی مدال­های طلا و نقره آسیا و نقره جهانی را کسب کند و نشان دهد که والیبال استان همدان از حیث بازیکن سازی همچنان با تلاش هیات و همت والای مربیان پابرجا است.

رییس هیات والیبال استان همدان درباره وضعیت حضور همدان در لیگ برتر کشور می گوید: طبیعی است که مشکلات مالی مانع از تیمداری می شود. به لحاظ فنی استان همدان در جمع برترین های کشور است اما امروزه در ورزش حرفه ای حرف اول و آخر را مسال مالی می زند.

علی اصغر قنادان افزود: در آن سالها که شهرداری تیمداری می کرد، حدود 500 تا 600 میلیون تومان هزینه می شد اما هم اینک با وضعیت موجود و بالا رفتن تورم و توقعات بازیکنان، باید بودجه میلیاردی را تعیین کرد تا بتوان در لیگ برتر حضوری موفق داشت.

رییس هیات والیبال همدان در ادامه افزود: ما می توانیم با تیمی که 50 تا 60 درصد از آنها بومی باشند به لیگ برتر کشور قدم بگذاریم. بازیکنان بزرگی را هم اینک در لیگ برتر داریم که اکنون با دیگر تیم­های قدرتمند نظیر سایپا در این مسابقات می درخشند.

قنادان افزود: این نشان می دهد که همدان والیبالیست مستعد و مطرح دارد و تنها دغدغه موجود مسایل مالی و بی پولی است.

وی اضافه کرد: تیمداری نیاز به حامی مالی مقتدر دارد و امید داریم که بخش خصوصی و حتی شهرداری باردیگر حرکت حمایتی داشته باشد.

قنادان اظهار کرد: اخیرا یک شرکت تهران را متقاعد کردیم تا با نام همدان در لیگ دسته اول کشور تیمداری کند و مدیران این شرکت حتی نشستی با فرماندار و مدیرکل ورزش و جوانان همدان برگزار کردند اما به محض بازگشت مدیران این شرکت به تهران، شرایط کاملا متفاوت شد.

وی ادامه داد: مدیریت شرکت اعلام کرد که در قبال تیمداری باید مسوولان همدان متعهد شوند که کالای وی فروش خوبی در این شهر داشته باشد و سپس با سود حاصله تیمداری والیبال را متقبل شود.

وی افزود: با این شرایط باید گفت که ابتدا باید بازاریابی می شد، قول­هایی داده شد اما پس از فروش کالاهای این شرکت تولیدی باید امیدوار به تیمداری در لیگ دسته یک می شدیم.

قنادان در ادامه گفت: مربیان مجرب و بازیکن سازی را در همدان داریم. از بین 30 مربی فعال، شش نفر در آقایان و شش نفر در بانوان در سطح بسیار خوبی آموزش می دهند. ما به لحاظ مربی مشکلی نداریم و سوابق درخشانی در این امر داریم. هم چنین دکتر نادر شوندی رییس فعلی کمیته آموزش فدراسیون والیبال کشور نیز همدانی است و ارتباط بسیار خوبی با وی داریم و کلاس های مطلوبی را نیز در شهر همدان دایر کرده ایم. هم چنین افتخار می کنیم که خانم فاطمه زندی نایب رییس هیات والیبال همدان در بخش بانوان هم اکنون در سمت مسوول کمیته داوران فدراسیون والیبال فعالیت دارد.

رییس هیات والیبال همدان خاطرنشان کرد: هم چنین علاوه بر آموزش انبوه والیبالیست در سنین پایه و مدارس والیبال، هم اینک 140 والیبالیست در سطح همدان داریم که به صورت دائم و حرفه ای فعالیت می کنند. خوشبختانه در رده های سنی پایه بسیار عملکرد خوبی داریم اما چه فایده که حاصل دسترنج مربیان سازنده وقتی به سنین بزرگسال می شوند برای تامین مالی رهسپار تیم های خارج از استان شده و برای دیگر استان ها افتخار کسب می کنند.

 

البته امیدواریم مسوولان اجرایی استان دست به کار شده و تا دیر نشده فکری به حال این ستاره­های والیبال استان بکنند. حیف است که آنها خارج از استان توپ بزنند و بهتر است همچون رشته هایی که مورد حمایت هستند، والیبال نیز گام به لیگ برتر و یا دسته اول بگذارد

++++++++++++++

رييس هيات كبدي همدان: با 250 ميليون ريال اعتبار مي توانيم قهرمان ايران شويم

هگمتانه – سرويس ورزش: رييس هيات كبدي همدان معتقد است: تيم هاي كبدي بانوان و آقايان اين استان با 250 ميليون ريال اعتبار مي تواند قهرمان ايران شود.

"محمود كوثري فرد" افزود: اين رقم حتي يك دهم قراردادمالي يك فوتباليست هم نمي شود و با اين حال هيات كبدي همدان توان تامين اين بودجه را ندارد.

وي اضافه كرد: كبدي همدان هم اينك جايگاه بسيار خوبي در كشور دارد و ورزشكاران مستعد كبدي همدان در تركيب تيم ملي به مسابقات مختلف بين المللي اعزام شده اند.

وي بيان داشت: امسال در مسابقات نوجوانان دختر مقام دوم را كسب كرديم و در جوانان هم  توانستيم اين عنوان را تكرار كنيم.

وي افزود: هم چنين در بخش پسران و در رده سني نوجوانان مقام سوم كشور را كسب كرديم.

كوثري فرد در ادامه اظهار داشت: امسال با وجود مشكلات مالي و به رغم حمايت هاي اداره كل ورزش و جوانان فقط توانستيم در مسابقات ليگ برتر هفت نفره كبدي شركت كنيم.

وي افزود: البته اواسط آذرماه هم قرار است تيمي را به مسابقات ليگ دسته اول پنج نفري كشور اعزام كنيم اما براي همين اعزام نيز دغدغه مالي داريم.

كوثري فرد ياداور شد: حامي مالي مشكل اصلي ورزش همدان است و باوجود اينكه رحيمي معاون رييس جمهوري قول كمك مالي 10 ميلياردريالي را به هيات هاي ورزشي استان همدان داده است اما هنوز خبري از آن نيست.

وي اظهار اميدواري كرد كه اين كمك مالي هرچه سريعتر به هيات هاي ورزشي استان همدان پرداخت شود تا هيات هاي ورزشي نظير كبدي بتوانند در حضور قدرتمند در ميادين كشوري بويژه ليگ برنامه ريزي بهتري داشته باشند.

وي گفت: امسال بازيكنان ما  به دليل  بضاعت مالي هيات با قراردادهاي سفيد در مسابقات ليگ برتر شركت كردند و تاكنون نتوانسته ايم تلاش و زحمات آنان را به خوبي جبران كنيم.

++++++++++++

تيم همدان قهرمان مسابقات پينگ پنگ بانوان غرب كشور شد

هگمتانه – سرويس ورزش: مسابقات پينگ پنگ بانوان نونهال ونوجوان غرب كشور كشور با قهرمانی تیم همدان در سالن شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه به پایان رسید.

تیم نونهالان همدان متشکل از هدیه آقامحمدی ، زهرا عسکری و شیما صفائی در مقابل سه تیم از استانهای کردستان ، کرمانشاه وایلام به برتري دست يافت و قهرمان شد.

هم چنين در بخش انفرادي هدیه آقامحمدی از همدان به مقام سوم رسید.

در رده نوجوانان هم تیم همدان متشکل از کیمیا نگینی ،زهرا قائمی شکیب وملیکا سلطانی تیمهای ایلام و سنندج را شکست داد و بازی سوم را به تیم کر مانشاه واگذار کرد و نایب قهرمان شد.

در مسابقات انفرادی اين رده سني نيز کیمیا نگینی و ملیکا سلطانی هر دو از همدان به مقام سوم مشترک دست یافتند.

++++++++

پاس و استقلال جدال دو مدعی است

 خورشیدی : اگر قهرمانی می خواهیم باید ببریم

هگمتانه – سرويس ورزش: مربی تیم فوتبال پاس که سابقه مربیگری در تیم های جنوبی را دارد ، دیدار تیمش برابر استقلال خوزستان را جدال دو مدعی می داند که پیروزی هر یک در این دیدار مسیر قهرمانی اش را هموار تر می کند گفت و گوی مجتبی خورشیدی مربی خوش فکر پاسی ها در زیر آمده است :

 عازم اهواز هستید..؟

بله . برای بازی با استقلال صنعتی امروز (سه شنبه) راهی شدیم تا کمی زود تر به اهواز برسیم و با آب و هوای این شهر هماهنگ شویم.

 

محروم و یا مصدومی در همدان جا نگذاشتید ؟

خوشبختانه برای این بازی حساس همه بازیکنانمان را در اختیار داریم .

 

خود شما هم معتقدید این بازی با بازی های دیگر تان فرق دارد؟

ببینید همیشه برای یک تیم مدعی بازی با تیم های هم رده حساسیت خاصی دارد. برای ما که در صدر جدول هستیم بازی با استقلال ، راهیان کرمانشاه که نزدیک ترین تعقیب کننده های ما هستند حساسیت زیادی دارد.

 

شرایط تیم برای این بازی حساس چطور است ؟

شرایط روحی روانی که خوب است اما طی هفته گذشته نتوانستیم آنطور که باید تمرین کنیم؛ هوای همدان بارانی بود و اجازه استفاده از زمین های چمن طبیعی را نداشتیم ، بیشتر در سالن و چمن مصنوعی تمرین کردیم و تنها تمرین آخرمان در چمن طبیعی بود ، با این وجود بهانه تراشی نمی کنیم و برای کسب امتیاز کامل بازی این جدال را آغاز می کنیم .

 

فکر می کنید بتوانید استقلال را در خانه اش شکست دهید؟ آن هم در شرایطی که از سرما به گرما می روید...

چرا نتوانیم ، ما مدعی هستیم ، برای هماهنگی با آب و هوا هم دو روز زود تر راهی شدیم ، استقلال تیم دونده ای است و نقطه قوت آن خط هافبک قدرتمندش است ، ما برای مهار هافبک های این تیم برنامه داریم که اگر بازیکنان درست عملی اش کنند می توانیم روی سه امتیاز کامل بازی حساب کنبم . شخصاً عقیده دارم این بازی شش امتیاز دارد و اگر می خواهیم مقتدرانه قهرمان شویم باید این بازی را ببریم.

 

نگرانی از بابت گلزنی ندارید؟ مهاجمانتان کمی کم دقت اند ...

معضل کم دقتی مهاجمان فقط در تیم ما نیست فوتبال ایران در حال دست و پنجه زدن با این مشکل است ، همه مربیان در تلاشند تا این مشکل را در تیمشان بهبود بخشند .

 

گفته می شود خط حمله پاس خلاصه می شود در قباخلو..؟

اینکه مقداد قباخلو یک مهاجم شش دانگ و تمام عیار است شکی نیست چرا که آمار گلزنی او بیانگر همین موضوع است اما در خصوص اینکه خط حمله در او خلاصه می شود باید بگویم خیر اینطور نیست ... در بازی قبل که قباخلو را نداشتیم لفته حمیدی رکورد ایجاد موقعیت گل را شکست و هافبک هجمومی ما یعنی پور اسد ا... با زدن یک گل ، گرفتن یک پنالتی و دادن یک پاس گل (که مردود اعلام شد )، به همه این حرف و حدیث ها پایان داد . 

 

شما که سابقه مربیگری در جنوب ایران را دارید به نظرتان باید در این شهر ها دفاعی بازی کرد یا هجومی ؟

نمی توان گفت باید مطلقاً دفاع کرد یا مطلقاً حمله به نظر من در بازیهایی که در شهر های گرمسیر انجام می شود باید میانه میدان را تحت کنترل گرفت تا بتوان به موقع دفاع کرد و به موقع حمله .

 

فکر می کنید روند پاس که منجر به صدر نشینی اش شده تداوم یابد ...

مدیریت ، کادر فنی ، بازیکنان و همه دست اندر کاران باشگاه بخوبی شرایط تیم را درک می کنند و برای ادامه این روند شبانه روزی تلاش می کنند اما باید قبول کرد یک سری مسایل مربوط به سیاست های حمایتی مدیران ارشد استان همدان است که اگر حمایت های لازم را از باشگاه و تیم بکنند قطعاً این روند تداوم می یابد و پاس لیگ برتری می شود .

++++++++++

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Trending Articles