Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Article 1

$
0
0

معاون سیاسی امنیتی استاندار:

پاس توان صعود به لیگ برتر را دارد 

هگمتانه – سرویس ورزش: معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: باتوجه به شرایط و امکانات موجود در پاس، این تیم توان صعود به لیگ برتر فوتبال کشور را دارد و مسوولان اجرایی استان نیز هرگونه حمایت را در این راستا اعمال کرده اند.   

علی اکبر فامیل کریمی گفت: توجه به وضعیت تیم های ورزشی امری مهم است که همواره مورد تاکید مسوولان اجرایی بویژه استاندار همدان بوده و انتظار داریم تیم پاس بتواند در عرصه مسابقات لیگ دسته اول موفق عمل کند.

وی اضافه کرد: تنها دغدغه تیم پاس مشکل مالی است که قطع به یقین این مساله به زودی برطرف می شود.

وی بیان داشت: موفقیت ورزش استان همدان یکی از برنامه های اصلی و اجرایی به شمار می رود و از همین رو توقع داریم تیم پاس در این عرصه درخشش لازم را داشته باشد تا بازهم شاهد حضور این تیم در لیگ برتر کشور باشیم.

فامیل کریمی، فضای همدلی و صمیمیت را مهمترین عامل در رشد و موفقیت تیم پاس دانست و افزود: تمامی بازیکنان، کادر فنی و دست اندرکاران تیم باید با تعامل و سعی بیشتر بتوانند پاس را در لیگ دسته اول سربلند کرده و هواداران را نیز با کسب نتایج درخشان خوشحال و دلگرم کنند.

وی با اشاره به اینکه "علی محمدآزاد" استاندار همدان همواره پیگیر وضعیت تیم های فوتبال و دیگر رشته های ورزشی استان است، گفت: مدیریت ارشد استان توجه ویژه ای به اعتلای ورزش در میادین مهم ملی و بین المللی دارد و قطع به یقین این انتظار می رود که تیم پاس با پتانسیل بالایی که دارد، شرایط بسیار مطلوبی را در لیگ یک سپری کند و به طور حتم حمایت های لازم از تیم تداوم خواهد داشت.

وی ضمن قدردانی از تلاش مجموعه تیم پاس در کسب نتایج مطلوب گفت: توقع ما لیگ برتری شدن پاس است و اطمینان داریم که عوامل تیم از هیچ کوششی برای موفقیت این نماینده فوتبال استان فروگذار نخواهند بود.

++++++++++++

حجت الاسلام سیفی به دنبال ثبت رکورد جهانی خود در کتاب گینس است

هگمتانه – سرویس ورزش: حجت الاسلام گودرز سیفی تولیت حرم شاهزاده محمد شهرستان نهاوند به منظور تشویق جوانان به ورزش و داشتن جسم و روحی سالم دست به ثبت یک رکورد ورزشی زد که در  جهان  تا کنون سابقه نداشته است.

وی روز جمعه در سالن ورزشهای زورخانه ای نهاوند حرکت رکورد گیری میل استقامتی را به مدت 4 ساعت بدون وقفه و با 15 هزار حرکت به ثبت رسانید.

وزن میل های ورزشی که او به مدت 4 ساعت مداوم با آنها حرکات ورزشی باستانی را انجام داد در مجموع 10 کیلو گرم بود.

حجت الاسلام سیفی افزود قرار است در میلاد باسعادت پیامبر بزرگ اسلام  در آینده یکبار دیگر این حرکت ورزشی را در برج میلاد تهران انجام دهد تا در کتاب جهانی رکوردهای گینس به ثبت برسد.

+++++++++++++++

قهرمان دوومیدانی پیشکسوتان آسیا:

ورزش، ارزشی والا در زندگی است 

هگمتانه – سرویس ورزش: قهرمان دو ومیدانی پیشکسوتان آسیا گفت: ورزش، ارزشی والا در سلامت زندگی است و هیچ گاه از ورزش کردن خسته نمی شوم.   

رقابت های دوومیدانی قهرمانی پیشکسوتان تحت عنوان "بزرگسالان ارشد آسیا"در هفته جاری به میزبانی کشور تایوان برگزار شد و سید"حسن حسینی"دونده همدانی ماده پنج هزار متر رده سنی 50 سال توانست مدال طلا کسب کند.

این پیشکسوت دو ومیدانی در گفت وگو باخبرنگار ایرنا افزود: دو ومیدانی جزو برنامه های اصلی زندگی ام است و می خواهم تا جایی که رمق دویدن در پاهایم است، در این رشته فعالیت کنم.

حسینی اضافه کرد: از کودکی عاشق این رشته ورزشی بوده ام و تاکنون مقام های متعددی را کسب کرده ام.

وی با قدردانی از خانواده خود گفت: خانواده ام نقش بسیار مهمی را در کسب موفقیت ها داشته اند.

این دونده طلایی با اشاره به سطح کیفی مسابقات قهرمانی آسیا گفت: در این رقابت ها بهترین های قاره آسیا که دارای مقام های متعدد قهرمانی بودند، شرکت داشتند و کسب مدال طلا در این ماراتن مهم موفقیت ارزنده ای است.

وی افزود: تیم ملی کشورمان در این مسابقات خوش درخشید و توانستیم نام ایران را بارها در سکوهای قهرمانی مسابقات طنین انداز کنیم.

وی خاطرنشان کرد: شرایط قهرمانی خود را در مسابقات ادامه خواهم داد و قصد دارم در تورمنت های مهم بین المللی با آمادگی بهتری حضور یابم.

+++++++++

دعوت از 10 جودوکار همدانی به اردوی تیم ملی جوانان و نوجوانان

هگمتانه – سرویس ورزش: سرپرست هیات جودو همدان گفت:10 جودوکار بانوی همدانی به اردوی آماده سازی تیم های ملی جوانان و نوجوانان دعوت شدند.   

"خسرو اصله"افزود: اردوی آمادگی تیم ملی جودو نوجوانان و جوانان بانوان برای آمادگی بیشتر جهت حضور در مسابقات بین المللی ازهشتم آذر ماه سال جاری و به مدت 10 روز در تهران برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در بین 14 جودوکار دعوت شده به تیم ملی رده سنی نوجوانان کشورمان، پنج جودوکار از همدان حضور خواهند داشت.

اصله اظهار داشت: مبینا عزیزی ، شیوا جهانگیری ، پریا نادری ، لیلا سیاهپوشی و فاطمه حیدری جودوکاران دعوت شده به تیم ملی نوجوانان هستند .

وی خاطرنشان کرد: هم چنین از مجموع 16 جودوکار دعوت شده در رده جوانان؛ چهار جودوکار همدانی هستند.

وی افزود: صبا کرمعلی ، فاطمه نجفی فر ، فهیمه دهیهلوان و زینب جلالوند همگی از همدان در این اردوی آماده سازی شرکت می کنند.

سرپرست هیات جودو همدان یادآور شد: مژگان کولیوند نیز به عنوان مربی از همدان در این اردوی آماده سازی تیم ملی حضور خواهد داشت.

+++++++++++++

درخشش بانوان ووشکار همدانی در مسابقات قهرمانی کشور 

هگمتانه – سرویس ورزش: بانوان ووشکار همدانی در مسابقات قهرمانی کشور که به مدت سه روز به میزبانی استان البرز برگزار شد، خوش درخشیدند.   

تیم ووشو بانوان همدان در دو بخش تالو و ساندا در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در این دوره از مسابقات که عصر دیروز پایان یافت، شرکت داشتند.

در بخش ساندا نوجوانان، زهرا ظفری عنوان قهرمانی را کسب کرد، فاطمه جلالوند، مینا جعفری و مبینا پیرایی همگی به مقام دوم دست یافتند و مهلا چهاردولی و ریحانه عبدلی سوم شدند.

در رده سنی ساندا جوانان نیز پرستو ظفری، زهرا قیاسی، فائزه کیان مهر قهرمان شدند، زهرا شیراوند ، فاطمه زرینی و فهیمه بلالی در جایگاه دوم قرار گرفتند و هانیه ابرکار سوم شد.

هم چنین، در رده سنی بزرگسالان سحر کیانی ، مینا کیانی و مینا ترکاشوند مقام دوم را در بخش ساندا کسب کردند و سیما بهرامی در بخش تالو دوم شد.

+++++++++++

پاس در صورت برگزاری جام حذفی فوتبال انصراف می دهد

هگمتانه – سرویس ورزش: مدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت: مسابقات جام حذفی صحنه شکوفایی و درخشش استعدادهای فوتبال در لیگ های یک و دو کشور است.   

عبدالحمید رمضانی افزود: این مسابقات می تواند بهترین فرصت برای درخشش استعدادهای فوتبال باشد که هم اینک در لیگ های یک و دو کشور فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه رقابت های لیگ دسته اول و دوم کشور کمتر در عرصه صدا و سیما و مطبوعات منعکس می شود از همین رو رویارویی تیم ها در این مقطع با لیگ برتری ها می تواند جذاب و دیدنی باشد.

وی با بیان اینکه در صورت برگزاری مسابقات جام حذفی، تیم پاس انصراف خود را از حضور در این مسابقات اعلام می کند، اظهار داشت: تیم پاس برای فصل جاری برنامه ای را هدفگذاری کرده که شرکت در مسابقات جام حذفی به لحاظ حساسیت مسابقات لیگ دسته اول در این برنامه جایی ندارد.

رمضانی با تاکید بر اینکه اگر عدم برگزاری مسابقات جام حذفی کشور فقط به دلیل کمک به برنامه های تیم ملی فوتبال کشورمان درشرایط حساس جام جهانی است، گفت: در این صورت مسابقات برگزار نشود خیلی بهتر است.

وی افزود: امروزه اهالی فوتبال اعم از حامی و منتقد باید در صف حمایت از تیم ملی باشند چرا که هم اینک منافع تیم ملی مهمتر از باشگاهی بوده و باید به تیم کشورمان کمک کنیم.

مدیرعامل پاس همدان گفت: قطع به یقین فدراسیون فوتبال دلایل خاص خود را مبنی بر برگزار نکردن مسابقات فوتبل جام حذفی دارد و در صورتی که این مساله به شرایط تیم ملی بازمی گردد، باید به تصمیم فدارسیون احترام گذاشت.

++++++++++++++

دانش آموز كبودراهنگی مقام نخست مسابقات كاراته كشور را كسب كرد

هگمتانه – سرویس ورزش: مدیر آموزش و پرورش كبودراهنگ گفت: دانش آموز كبودراهنگی توانست در رقابت های كشوری در رشته كاراته به مقام نخست دست یابد.

'رضا عسگری'اظهار داشت: سیده 'زهرا حسینی جعفری'از هنرستان شهید سادلجی كبودراهنگ توانست در رقابت های كشوری كاراته كه در روزهای 14 تا 16 آبان ماه جاری در كرمانشاه برگزار شد رتبه اول را كسب كند.

وی افزود: برنامه های مختلفی برای حمایت از دانش آموزان در زمینه های ورزشی در نظر گرفته شده كه امسال درصدد اجرایی كردن كامل آن برنامه ها هستیم.

وی تصریح كرد: معلمین ورزش باید در راستای شناسایی استعدادهای ورزشی شهرستان برنامه ریزی كنند تا ورزشكاران و استعدادهای كشف شده این شهرستان در زمینه های ورزشی به جایگاه واقعی خود دست پیدا كنند.

مدیر آموزش و پرورش كبودراهنگ خاطر نشان كرد: اصل و اساس ورزش در مدارس بر پایه برگزاری مسابقات درون مدرسه ای و بین آموزشگاهی است كه در این راستا دانش آموزان باید پیگیر تمرینات ورزشی باشند تا بتوانند روحیه سالمی در جامعه داشته باشد.

++++++++++++++

نایب قهرمان کشتی آزاد در المپیک لندن:

پهلوانی مهم‌تر از قهرمانی است

هگمتانه – سرویس ورزش: دارنده مدال نقره کشتی المپیک لندن گفت: پس از قهرمانی مهم‌ترین اصل این است که یک ورزشکار بتواند پهلوان باشد و من هم سعی کرده‌ام بتوانم در این راه گام بردارم.

صادق گودرزی اظهار کرد: بزرگ‌ترین افتخار هر ورزشکاری این است که در المپیک بتواند کسب مدال کند و من هم با کسب مدال نقره توانستم دل هم‌وطنانم را شاد کنم.

این کشتی گیر ملایری تصریح کرد: پس از بعد قهرمانی مهم‌ترین اصل این است که یک ورزشکار بتواند پهلوان باشد و من هم سعی کرده‌ام بتوانم در این راه گام بردارم.

دارنده مدال نقره کشتی المپیک لندن با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل باشگاه فولادماهان از مدال‌آوران المپیک اظهار کرد: جا دارد تشکر ویژه‌ای از مسئولان این باشگاه داشته باشم زیرا این حرکت می‌تواند انگیزه مضاعفی در ورزشکاران به وجود بیاورد تا در آینده نیز با روحیه بالا در رقابت‌های مختلف بین‌المللی شرکت داشته باشند.

وی با اشاره به نقش خانواده در موفقیت ورزشکاران تصریح کرد: به طور حتم در موفقیت هر ورزشکاری خانواده نقش اساسی دارد و پدر و مادر من نیز زحمات زیادی را برای من کشیدند که جا دارد از آنان تشکر کنم.

+++++++++++++

دلال ها، صفرهای قراردادها، عدم حرفه ای بودن یا ...

ریشه بی اخلاقی ها در ورزش کجاست؟

هگمتانه – سرویس ورزش: این روزها در فوتبال اتفاقاتی رخ می دهد که شاید خانواده ها را بر این وا دارد که دیگر اجازه ندهند، فرزندانشان به تماشای این رشته مهیج اما بی اخلاق، (بخوانید در کشور ما) بپردازند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا، آشفته بازاری که این روزها در ورزش کشور و در راس آن ها فوتبال به وجود آمده، مدیران ما را باید به سمتی وا دارد که بجای برد و باخت، به اخلاق و فرهنگ سازی توجه بیشتری کرده و در این باب کمر همت را ببندند و پاشنه کشیده نظام اخلاقی را در ورزش نهادینه کنند.

این وزرها مردم از فوتبالی می گویند که ماشینی شده و دیگر رنگ و بوی تعصب قدیمی ها را ندارد، فوتبالی که فوتبالیست هایش را با مدل مو و ماشین های آنچنانی شان می شناسند تا با شوت ها و دربیل های مبهوت کننده شان، حرفی که دو تن از بازیکنان نه چندان دور سابق فوتبال کشور زدند.

از فوتبالی می گویند که صفرهای قرارداد در آن چشم ها را از حدقه بیرون می آورد، اما اخلاق فوتبالی ها به نیمه گمشده این رشته پرمخاطب تبدیل شده است.

اگر نتایج اخیر تیم ملی فوتبال و فوتسال و چند مورد دیگر را فاکتور بگیریم، فوتبال ما طی سال های اخیر توفیقی نداشته و تنها با حاشیه ها بوده که توانسته تیتری از رسانه های برون مرزی را به نام خود ثبت کند.

حاشیه هایی که رخ دادن آن در کشوری اسلامی که دارای بازیکنان مسلمان است، اذیت کننده می شود و اینجاست که مدیران ما باید بیدار شوند و نسل قدیمی ها فکری به حال فرهنگ سازی کنند.

سال گذشته بود که بازیکنان پرسپولیس در ورزشگاه سردار جنگل رشت از فرط شادی پس از گل و از هول حلیم داخل دیگ افتادند و برای مدتی تیتر رسانه های برون مرزی بودند، آن ها هم تا می توانستند گفتند و خندیدند.

این درست که بازیکن پس از شادی تحت تاثیر هیجاناتی چون حضور هوادار قرار می گیرد، اما همان بازیکن باید بداند که پیراهنی که بر تن دارد، رویایی است که کودکان مستعد ما در سر می پرورانند و بدلیل اقتضای سنی، کودکان ما چنین افرادی را الگوهای ورزشی خود قرار داده اند.

این وسط بیانیه نویسی هم در حال حاضر جای خود را خیلی خوب در فوتبال باز کرده و هر روز یکی از مربیان فوتبالی ما استعدادهای خود را رو می کنند تا مبادا از دیگران جا بمانند.

در اینجا و در این کار (بخوانید مجادله های کلامی) مدیران ما آنقدر مستعد شده اند که هر روز کلمات جدید و قصاری پیدا کرده و در قالب جملاتی عجیب روی سایت ها قرار می دهند، مدیران ما بجای فرهنگ سازی و حرفه ای شدن باشگاه های خود، در این کار گوی سبقت را از هم ربوده اند و گاهی اوقات خیلی خوب از خجالت هم در می آیند.

برای پیدا کردن این مشکلات اما باید خاستگاه آن را بررسی و به فکر راه حلی بود. در ایران برد و پیروزی به هر قیمتی متداول شده است و مربیان و مدیران ما بدون در نظر گرفتن اخلاق، برای رسیدن به اهداف خود دست به هر کاری می زنند، عکس این کار وقتی خود را بروز می دهد که مربیانی که بجای بردهای کثیف، بدنبال اخلاق هستند، خواه یا ناخواه بازنده میدان شده و در نهایت هم نمی توانند برای خود اسم و رسمی برهم بزنند.

“مهرداد پولادی” وقتی همانند یک مشت زن شیشه های رختکن ورزشگاه کرمان را فرو می ریزد، با خود چه فکری می کند؟ آیا بهتر نیست به همبازی خود نیم نگاهی داشته باشد؟

مگر همین “مهدی مهدوی کیا” نبود که نزدیک به 6 ماه در تیم هامبورگ نیمکت نشین که نه سکو نشین بود و با بردباری و شکیبایی زیاد خود را به ترکیب این تیم بزرگ رساند؟

فوتبالیست های ما برد و باخت و قرار گرفتن در ترکیب تیم خود را بالاترین ارزش ها می دانند و جدا از این متاسفانه اخلاق حرفه‌ای در فوتبال قربانی مادی گرایی شده است.

در ایران بازیکنان بدون گذراندن هیچ نوع تعلیم اخلاقی وارد فضای ورزشی می‌شوند و تنها به فکر این هستند تا نامی برای خود در رسانه ها و میان مردم دست و پا کنند، غافل از اینکه اخلاق باید در راس امور هر ورزشکاری باشد.

تختی را لازم نیست یادآوری کنیم، دیر و دور هم نمی رویم، اما مگر امثال "علیرضا منصوریان"یا خیلی دیگر از بازیکنان بزرگ این دوران را نگذرانده و پا به توپ نبوده اند؟ در ضمن محبوبیت و ارج و قرب آن ها قابل مقایسه با امروزی ها است؟

از لیگ برتر، مربیان والا مقام و بازیکنان موقشنگ که بگذریم، متاسفانه این روزها در سطوح پایین تر هم سخت می توان از اخلاق و فرهنگ نام و نشانی پیدا کرد، با این توصیف که اکثریت باشگاه های ما نام باشگاه فرهنگی را هم با خود به یدک می کشند.

این روند تا جایی در حال شیوع و پیشرفت است که هفته گدشته مربی تیم پاس در جریان دیدار با استقلال خوزستان، جومونگ وار به سمت "وینگو بگوویچ"سرمربی تیم، خیز بر می دارد و جای خوشحالی دارد که تلفات نمی دهیم!

به هرحال اگر قرار است دردی از فوتبال دوا شود باید نظام اخلاقی را در این رشته ورزشی احیا کنیم، مدیران ما و در راس آن ها فدراسیون نشین ها می توانند در این امر خیلی خوب اعمال نظر کنند.

در همین باره مدیرعامل باشگاه پاس همدان معتقد است که فوتبال ما بسترهای لازم برای عبور از سنت گرایی و ورود به دنیای حرفه ای را ندارد و به همین دلیل بازیکنان ما نمی توانند حرفه ای تصمیم بگیرند.

"عبدالحمید رمضانی"در گفت و گو با خبرنگار ورزشی پانا، اظهار کرد: فوتبال ما در حال گذر از سنت و ورود به دنیای حرفه ای است و این گذر مستلزم این است تا همه افراد در فوتبال اعم از مدیران، بازیکنان و هواداران و سایر افراد آموزش های لازم را دیده باشند.

وی افزود: آموزش های حرفه ای شدن را ندیده ایم و همین امر سبب شد تا با مشکلات زیادی روبرو شویم، چراکه دنیای حرفه ای، دنیای جدیدی از همه جهات را به روی ما باز کرد و ما آمادگی ورود و جنگیدن در این دنیا را نداشتیم.

رمضانی ادامه داد: در تمام دنیا نقل و انتقالات و بحث ترانسفر بازیکنان با قاعده خاصی صورت می گیرد، اما در ایران وجود دلال ها همه رشته ها را پنبه کرده است، چراکه این افراد به دنبال منافع خود هستند و از هر ترفندی استفاده کرده و پا بر روی حقوق دیگران می گذارند.

این مدیر فوتبالی کشور تاکید کرد: از طرفی دیگر، فوتبال ما با عدم ثبات مدیریت دست و پنجه نرم می کند و همین امر سبب می شود تا با یک شعار "حیا کن رها کن"، جابجایی های جبران ناپذیری روی نیمکت تیم اتفاق بیفتد.

وی اضافه کرد: مربی هم این وسط برای دست یابی به پیروزی و کسب موفقیت دست به هر کاری میزند و اخلاق را زیر پا میگذارد، این می شود که هیچ چیزی در این فوتبال در جای خود نیست.

 مدیرعامل باشگاه پاس همدان با بیان اینکه سنگ بنای حرفه ای شدن فوتبال ما، درست گذاشته نشده، تصریح کرد: در بحث دوپینگ مدیران فوتبال طی سال های اخیر چه کار عمده ای انجام داده اند؟برای بازاریابی چه دستوراتی اعمال شده است؟ جدا از اینها زیر ساخت های ما هم حرفه ای نیست و بازیکنان ما هم نمی توانند حرفه ای باشند.

وی در همین باره گفت: بازیکنان ما با کیفیت های پایین قیمت های گزافی دارند و همیشه توقع بازی در تیم را دارند و اگر در ترکیب نباشند زمین و زمان را به هم می زنند و این به همان حرفه ای نبودن بر می گردد.

رمضانی ادامه داد: فوتبال ما با رانت خواری و زده و بند به حیات خود ادامه می دهد، در حالی که می تواند پویا و درآمد زا باشد، خدا به داد نسل بعدی فوتبال برسد.

این مقام ورزشی در پایان اذعان کرد: فرهنگ سازی، تنها کاری است که روی آن کار نمی شود و باشگاه های ما فقط نام فرهنگی را با خود به یدک می کشند، برای این نسل کار از کار گذشته و ما باید برای نسل های آینده برنامه ریزی اخلاقی کنیم. 

رییس پلیس امنیت و اطلاعات عمومی استان همدان هم دراین باره به پانا گفت: به ورزش در ایران دیگر باید به چشم شغل و بهره مندی از مسایل مالی نگاه کرد و دیگر اخلاق و منش آمیخته با مسایل اعتقادی در آن دیده نمی شود.

سرهنگ "علی اصغر خرمرویی"افزود: ورزش و در راس آن فوتبال، صرفا به مادیات خلاصه می شود و همین امر سبب می شود تا ناهنجاری به وجود بیاید.

وی ادامه داد: وقتی یک کودک پای گیرنده نشسته و مستقیم یک بازی را تماشا می کند، قطع به یقین با علاقه این کار را می کند و وقتی یک بازیکن دست به حرکات زشت می زند، این کار تاثیر مستقیمی روی کودک می گذارد.

سرهنگ خرمرویی تصریح کرد: به عقیده من کودکان 50 درصد تاثیر مستقیم می گیرند، کودکان تابلوی سفیدی هستند که خیلی راحت نقش می گیرند و تحت تاثیر محیط اطراف قرار می گیرند.

وی اذعان کرد: این روند حتی در مقاطع پایین مثلا محلات ما هم ورود پیدا کرده و ادبیاتی استفاده می شود که پذیرفته شده جامعه و دین ما نیست.

سرهنگ خرمرویی اظهار کرد: فوتبال به یک بنگاه اقتصادی تبدیل شده و یک مشت دلال و بی اخلاق امور را به دست گرفته اند.

این کارشناس مسایل اخلاقی خاطرنشان کرد: فوتبال در ایران  10 درصد ورزش است و 90 درصد به حاشیه ها و انحرافات اخلاقی و مادیات مربوط می شود.

وی در پایان تصریح کرد: اگر به محل تمرین باشگاه فوتبال برویم با نمایشگاهی از خودروهای کلاسیک مواجه می شویم، در شرایطی که در گذشته چنین چیزهایی اصلا مطرح نبود.

گزارش از خبرنگار ورزشی پانا: حامد صیفی

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Trending Articles