Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Article 0

$
0
0

 

بیشترین سهمیه انتخابی تیم ملی حاصل دسترنج متوليان ورزش نوپاي رویینگ همدان

*********

سوتيتر: رشته رویینگ برای نخستین بار اردیبهشت ماه سال جاری توسط سید 'جاوید سرابی خراسانی'مربی ایرانی الاصل اهل جمهوری آذربایجان در همدان فعال شد و با وجود نوپا بودن این رشته ورزشی، قایقرانان همدانی پیشرفت قابل توجهی در این چند ماه داشتند.

*********

سوتيتر: مربي رويينگ همدان: یكسال است كه بدون دستمزد اقدام به پرورش استعدادها تا رسیدن به تیم ملی كرده ایم اما مسوولان در حد انتظار قدردان این زحمات مربیان نبوده اند.

*********

هگمتانه – سرويس ورزش: بانوان رشته نوپای قایقرانی رویینگ همدان تنها با 10 ماه تمرین مستمر بیشترین سهمیه انتخابی تیم ملی را در اختیار گرفتند.

رشته رویینگ با وجود اینكه كمتر از یكسال در همدان راه اندازی شده است اما با تلاش مربیان و بانوان قایقران توانست هم اینك از مجموع 13 قایقران دعوت شده به انتخابی تیم ملی، شش سهمیه را بین استان های كشور كسب كند.

رشته رویینگ برای نخستین بار اردیبهشت ماه سال جاری توسط سید 'جاوید سرابی خراسانی'مربی ایرانی الاصل اهل جمهوری آذربایجان در همدان فعال شد و با وجود نوپا بودن این رشته ورزشی، قایقرانان همدانی پیشرفت قابل توجهی در این چند ماه داشتند.

سرابی به درخواست هیات قایقرانی همدان و موافقت فدراسیون قایقرانی كشورمان به این شهر سفر كرد و در نخستین اقدام 40 قایقران همدانی را در قالب طرح همكاری با آموزش و پرورش همدان شناسایی و مورد ارزیابی قرار داد.

این مربی مطرح جهان در مدت حضورش در همدان به 60 مدرسه سركشی كرد و استعدادهای خوبی را مورد شناسایی قرار داد و در نهایت 16 پسر و 16 دختر مستعد را در بین مدارس همدان شناسایی كرد.

سرابی، بدن ورزیده ، قامت بلند و هوش و قدرت تصمیم گیری بالا را از ویژگی های قایقران مستعد عنوان كرد و افزود: در مدت حضورم در همدان و در راستای برنامه استعدادیابی و تمرین، فعالیت بدنسازی و آموزش شنا را در دستور تمرین قرار داده و قایقرانان رویینگ همه روزه در دو نوبت در سد آبشینه همدان تمرین كردند.

این مربی رشته قایقرانی رویینگ در خصوص وضعیت این ورزش، گفت: در هشت استان كشور ایران كه برنامه استعدایابی را انجام داده ام زیر ساخت ها و توانایی های ورزشكار ایرانی را مثبت دیده ام و آب فراوان ، هوای مناسب و از همه مهمتر انگیزه قایقرانان باعث رشد و پیشرفت این رشته ورزشی شده است.

وی گفت: همدان گنجینه های طلایی در رشته قایقرانی دارد كه می توانند آینده درخشانی را در این رشته داشته باشند.

مربی رشته رویینگ بانوان همدان نیز در این باره گفت: در 10 ماه گذشته در تمامی روزها در دو نوبت تمرین منظم و منسجم داشتیم و 15 بانوی مستعد را تحت آموزش های حرفه ای قرار دادیم.

'فهیمه عین آبادی' افزود: در این ماه ها با وجود مخالفت والدین قایقرانان مبنی بر دوری مسیر و خطرات احتمالی سد آبشینه، اما با اصرار و علاقه قایقرانان توانستیم نسبت به تمرین و آموزش این استعدادها پافشاری كنیم تا اینكه شش سهمیه از مجموع 13 سهمیه انتخابی تیم ملی قایقرانی رویینگ كشور را به دست آوردیم.

وی اظهار داشت: تمرین و پشتكار قایقرانان عامل اصلی این موفقیت است و حتی در مواقعی كه شرایط آب و هوایی نامساعد بود هم در استخر شنا و سالن بدنسازی تمرین داشتیم.

وی خاطرنشان كرد: رویینگ ورزش پرهزینه بین رشته های قایقرانی است اما با حداقل امكانات و داشتن تنها چهار قایق توانستیم تمرین آماده سازی بانوان را منظم برگزار كنیم.

این مربی استعدادیاب قایقرانی اضافه كرد: رویینگ نیاز به انرژی بسیار بالایی دارد و ورزشكار این رشته باید از توان جسمانی مناسب برخوردار باشد و برهمین اساس دو ومیدانی، شنا و بدنسازی را در برنامه تمرینی بانوان مستعد قرار دادیم.

وی با اشاره به اینكه به رغم موفقیت های حاصل شده در ورزش رویینگ نگاه والدین به این رشته برخلاف علاقه وافر قایقرانان است، افزود: به عنوان مثال نگاه خانواده یكی از دعوت شدگان به انتخابی تیم ملی به این رشته منفی بوده است كه امیدوارم با دعوت وی به تیم ملی نگاه آنان تغییركند.

وی با بیان اینكه تمامی قایقرانان عضو تیم همدان از لحاظ تحصیلی در شرایط ایده آل قرار دارند، گفت: موفقیت تحصیلی برای مربیان قایقرانی بسیار مهم است و قایقرانان نیز در درش و تحصیل عملكرد خوبی داشته اند.

مربی تیم رویینگ بانوان همدان با ابراز گلایه از مسوولان ورزش استان همدان گفت: یكسال است كه بدون دستمزد اقدام به پرورش استعدادها تا رسیدن به تیم ملی كرده ایم اما مسوولان در حد انتظار قدردان این زحمات مربیان نبوده اند.

عین آبادی افزود: از مسوولان ورزش استان همدان توقع داریم نسبت به پرداخت دستمزد به مربیان رشته رویینگ اقدام كنند ضمن اینكه به لحاظ امكانات در شرایط ملی قرار نداریم.

وی خاطرنشان كرد: هم اكنون 13 قایقران رویینگ رده سنی جوانان از استان های تهران، زنجان، هرمزگان و همدان در انتخابی تیم ملی سهم دارند كه همدان با شش قایقران دعوت شده بیشتر سهمیه را دارد.

دبیر هیات قایقرانی همدان نیز در این باره گفت: در انتخابی تیم ملی كه قرار است اردیبهشت ماه سال آینده برگزار شود 9 قایقران همدانی دعوت شده اند.

'مهدی صمدی'افزود: مهدیس حبیبی ثمریان، پرستو ریحان،مریم كرمی، مریم امیدی پارسا، فاطمه شهبازی و كیمیا زارعی در بخش بانوان به اردوی تیم ملی رویینگ جوانان كشور دعوت شده اند.

وی بیان داشت: همچنین حمیدرضا چوب داری، جواد محمد جعفری و محمد زارعی سهمیه استان همدان در بخش مردان اردوی انتخابی جوانان هستند.

صمدی با ابراز خرسندی از پیشرفت های چشمگیر قایقرانان همدانی گفت: در دو رشته كایاك و كانوكانادایی دارای ورزشكاری پرشمار در تیم ملی هستیم و اكنون نیز حاصل تلاش مربیان و قایقرانان رشته نوپای رویینگ كسب بیشترین سهمیه انتخابی تیم ملی است.

دبیر هیات قایقرانی همدان افزود: تلاش مربیان رشته رویینگ بسیار ستودنی است و در این چند ماه از راه اندازی این ورزش توانسته اند دستاوردهای قابل توجهی داشته باشند.

رییس هیات قایقرانی همدان نیز در این خصوص گفت: هم اینك به دلیل نبود اعتبارات مالی امكان تهیه و تامین امكانات بیشتر در قایقرانی وجودندارد البته سد اكباتان بهترین شرایط را برای رشد و پیشرفت در رشته های قایقرانی بویژه رشته رویینگ دارد اما در حال حاضر نمی توانیم شرایط تمرینی را در این سد داشته باشیم.

'محمد ضروری'با قدردانی از همكاری مناسب شركت آب منطقه ای همدان گفت: شركت آب منطقه ای همدان در این مدت همكاری بسیار مطلوبی را با هیات قایقرانی همدان داشته است و با در اختیار گذاشتن سد آبشینه و ارتباط مناسب متولیان توانسته ایم شرایط خوبی را برای تمرین و مسابقه قایقرانان در این مكان داشته باشیم.

 

وی با اشاره به عملكرد هیات قایقرانی در دیگر شهرستان های همدان اظهار داشت:هیات قایقرانی ملایر پیشرفت خوبی داشته است و هیات كبودراهنگ به تازگی شرایط مناسب را یافته است و انتظار داریم هرچه سریعتر به پیشرفت مورد انتظار برسد.

وی افزود: رشته قایقرانی نیاز به فضای آبی دارد و برهمین اساس فعلا نمی توانیم در سراسر استان این ورزش را گسترش دهیم، البته شهرستان نهاوند را مهیای فعالیت مستمر این رشته كرده ایم.

رییس هیات قایقرانی همدان با اشاره به فعالیت رسمی رشته رویینگ گفت: با دعوت از سید جاوید سرابی خراسانی مربی ایرانی الاصل اهل جمهوری آذربایجان توانستیم استارت رشته رویینگ را در همدان بزنیم و این مربی جهت استعدایابی به 60 مدرسه سركشی كرد.

وی اضافه كرد: سرابی مربی مستعدی بود و با كمك وی و تامین امكانات مورد نیاز توانستیم شرایط مساعدی را در این رشته ایجاد نماییم و اكنون به سرعت در حال رشد و پیشرفت ورزشكاران این رشته هستیم.

ضروری بیان داشت: هم چنین مربیان قایقرانی استان در حاشیه راه اندازی رشته رویینگ، به فراگیری این رشته در سطح مربیگری پرداختند و اكنون با تلاش مربیان بومی توانستیم شرایط ورود به تیم ملی را در این رشته پیدا كنیم.

وی با تقدیر از زحمات مربیان رشته رویینگ در این چند ماه آموزش تمرینی به قایقرانان گفت: موفقیت رشته رویینگ در كسب سهمیه های انتخابی تیم ملی حاصل تلاش و پیشتكار مناسب مربیان و قایقرانان است.

وی یادآور شد: اعضای هیات قایقرانی هیچ گاه از خدمت به ورزشكاران مستعد این رشته خسته نمی شوند و خانواده ها باید در این هدف بزرگ همكاری و مشاركت لازم را داشته باشند.

+++++++++

سوغات جنجال در انتخابي كشتي استان؛

حمید كمروند از حضور در میادین ورزش كشتی محروم شد

هگمتانه – سرويس ورزش: رییس كمیته انضباطی هیات كشتی همدان گفت: 'حمید كمروند'كشتی گیر آزادكار نهاوند با رای كمیته انضباطی هیات كشتی استان همدان از حضور در تمامی میادین رسمی و غیر رسمی این رشته ورزشی محروم شد.

'علی آل اسماعیل'افزود: با ملاحظه اسناد و مدارك پرونده و با توجه به گردش كار مذكور در ذیل و با استماع اظهارات و دفاعیات نامبرده، تخلفات منتسب به وی منطبق بندهای (1-2-3-4-5-7-8-10-11 ماده(7) آئین نامه انضباطی محرز شد.

وی اضافه كرد: این كشتی گیر خاطی به استناد بند پنج ماده هشت آیین نامه به محرومیت دایم از شركت در مسابقات ورزشی رسمی و غیر رسمی و پرداخت مجموع خسارت وارده به اموال بیت المال و به تعطیلی كشیدن مسابقات كه دویست میلیون ریال برآورد شده است محكوم شد.

آل اسماعیل اظهار داشت: حمید كمروند سابقه برهم زدن نظم و امنیت مسابقات و اعتراض به رای داوری در سال 1389 و در جریان مسابقات انتخابی بزرگسالان قهرمانی كشور به میزبانی مشهد مقدس را داشته كه سبب خسارت به تابلوها و بنرهای تبلیغاتی شده و در این رقابت ها تیم استان را از مقام سومی به مقام پنجمی تنزل داد.

وی خاطرنشان كرد: این كشتی گیر همچنین در وارد كردن خسارت به بخش دولتی و خصوصی شامل محل استراحت تیم كشتی صنایع و معادن همدان (حاضر در ادوار گذشته لیگ برتر) در هتل باباطاهر، خسارت به اموال، وسایل و امكانات داخل اطاق تحویلی محل استراحت خود اقدام كرده بود.

آل اسماعیل افزود: برهمین اساس هیات كشتی استان ضمن تذكر و محرومیت های قبلی براساس سوابق قهرمانی وی بخشش هایی را به لحاظ موقعیت و با رافت اسلامی با موضوع برخورد كرد اما متاسفانه اصلاح نشده و هم اكنون به جهت حساس شدن موضوع، حركت ناشایست و برخورد كمروند در مسابقات اخیر انتخابی بزرگسالان استان همدان محكوم شده است.

وی، عدم رعایت شئونات اخلاقی متعارف در ورزش كشتی و رفتار غیر ورزشی، اهانت، توهین، تهدید و بیان نسبت های ناروا، رعایت نكردن مقررات، ضوابط و دستورات مقامات صلاحیت دار كشتی از قبیل مربی،سرپرست و داور، دعوا و ایجاد درگیری، ترك مسابقه، اهانت به داور، وارد كردن خسارت به مكان ورزشی و مسابقات، برخورد نامناسب با افراد تیم های رقیب و توهین به مقدسات دیگران در محیط های ورزشی را 9 تخلف آشكار این كشتی گیر نهاوندی عنوان كرد.

++++++

رشته سواركاری جزو دروس اختیاری تربیت بدنی دانشگاه آزاد همدان شد

هگمتانه – سرويس ورزش: مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: برای نخستین بار در غرب كشور، ورزش سواركاری جزو دروس اختیاری رشته تربیت بدنی این دانشگاه شد.

بابك خاكسار افزود: سواركاری جزو رشته های سنتی و دیرینه كشورمان است و جذابیت این رشته سبب شد تا با همكاری هیات سواركاری استان همدان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان راه اندازی كنیم.

وی اضافه كرد: دانشجویان می توانند این رشته اختیاری را انتخاب كنند و امكانات لازم اعم از مجموعه سواركاری توسط هیات سواركاری استان همدان مهیا شده است.

خاكسار با قدردانی از 'وحید برقعی'رییس هیات سواركاری استان همدان اظهار داشت: اطلاعی از راه اندازی این رشته در كشور نداریم اما در غرب كشور نخستین دانشگاه در راه اندازی ورزش سواركاری به عنوان درس اختیاری هستیم.

وی یادآور شد: در طرح فعال سازی ورزش های جدید در دروس اختیاری رشته تربیت بدنی اقدام به راه اندازی ورزش زورخانه ای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان كرده ایم.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی همدان یادآور شد: همچنین قرار است ورزش تنیس كه مربیان مجرب و مطرح همدانی در آن فعالیت دارند را جزو درس های اختیاری رشته تربیت بدنی این دانشگاه راه اندازی كنیم.

وی با اشاره به اینكه امسال 400 دانشجو رشته كاردانی به كارشناسی جذب دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان شدند، بیان داشت: رشته تربیت بدنی بیشترین آمار جذب دانشجو را در بین رشته های مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد واحد همدان داشته است.

خاكسار افزود: هم چنین امسال بیشترین جذب دانشجو در رشته تربیت بدنی را در سابقه دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان داشته ایم.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با 14 هزار دانشجوی فعال در126 رشته تحصیلی در قالب سه دانشكده در پنج كیلومتری شمال شهر همدان واقع شده است.

+++++++++

طیری: اردو را تعطیل کردیم تا بازیکنان به گرفتاری‌شان برسند!

هگمتانه – سرويس ورزش: سرمربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: اردو را تعطیل کردیم تا بازیکنان به گرفتاری‌ و مشکلات مالی‌شان برسند!

امید طیری در مورد تعطیلی اردوی پاس همدان اظهار داشت: تا چه اندازه می‌توانیم صبر کنیم؛ تا هفته بیست و دوم بازیکنان را با گفتن اینکه مشکلات مالی درست می‌شود کشاندیم اما شب عید است و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

وی ادامه داد: وقتی پولی داده نمی‌شود ما هم تصمیم گرفتیم تمرین را تعطیل کنیم تا بازیکنان به گرفتاری‌ها و مشکلات مالی‌شان برسند و حداقل در آستانه سال جدید مقابل خانوده‌هایشان شرمنده نباشند. اگر در تمرین بودند هیچ چیز درست نمی‌شد و گفتیم بروند قرض کرده یا ماشین‌شان را بفروشند تا شاید در سال جدید اتفاقی بیفتد.

سرمربی پاس همدان گفت: ما در کورس قهرمانی هستیم و همه به دنبال این هستند که نتیجه زحمات خود را ببینند. تنها 3 امتیاز با صدر فاصله داریم و امیدواریم مسئولان استان همت کنند تا لیگ برتری شویم.

وی در پاسخ به این سوال که تا چه زمانی تمرینات تیم تعطیل خواهد بود، تاکید کرد: قرار است تمرینات ما از چهارم فروردین آغاز شود و اگر تا آن زمان پرداخت نشود، باز هم در تمرینات حاضر نخواهیم شد.

+++++++

سوارکاری با فرهنگ سازی به ورزش همگانی تبدیل شود

هگمتانه – سرويس ورزش: یکي از سوارکاران فعال همدانی گفت: عدم جذب سرمایه گذار، عدم برگزاری مستمر مسابقات و نبود برنامه، عدم وجود هیات منسجم و فعال و عدم برگزاری مجامع سالانه(طبق قانون) از نواقص موجود در هیات سوارکاری استان به شمار می آید.

"عباس رحمانی"با بیان اینکه باید از تمام پتانسیلهای موجود در جامعه سوارکاری بهره مند شد، اظهار کرد: استفاده از نیروهای جوان، فعال و باانگیزه و برگزاری مسابقات به طور مستمر برای بالا بردن سطح حرفه ای سوارکاران به صورت کمی و کیفی، استفاده از طرحها و نظرات و سیاستگذاریهای پیشکسوتان و گسترش بحث آموزش و محکم کردن پایه های آموزشی با استفاده از نیروهای متخصص و اساتیدسوارکاری بومی و کشوری به طور دائم می تواند برای ارتقای جامعه سوارکاری استان موثر واقع شود.

وی ادامه داد: اساس فعالیتهای هیات باید بر پایه آموزش و تربیت نیروی متخصص برای بسط و توسعه در همه رشته های سوارکاری باشد چراکه خوشبختانه استان در رشته های پرش، کورس، استقامت و درساژ از قابلیت خوبی برخوردار است.

رحمانی تصریح کرد: باید از حامیان مالی به جهت تبلیغ دو سویه که در جامعه سوارکاری تعداد زیادی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این موجود در ارتباط هستند و حاضر به سرمایه گذاری هستند، استفاده شود اما متاسفانه در حال حاضر نیستند.

وی بیان کرد: باید این ورزش را از روشهای مختلف از جمله ارتباط با مدارس و فرهنگ سازی از طریق رسانه های عمومی و جراید، عمومی و همگانی کرد.

این سوارکار که 23 سال سابقه سوارکاری دارد و عضو تیم سوارکاری استان است، عنوان کرد: با توجه به موقعیت ممتاز استان در اجرای مسابقات مختلف در محلات و اماکن گوناگون، برای گسترش و تبلیغ این رشته در تمامی سطوح جامعه باید اقدامات لازم صورت گیرد.

وی هدف از انجام این اقدامات را آشنایی بیش از پیش جامعه با این ورزش اسلامی، ملی و توسعه پرورش اسب، آموزش پایه ای و تخصصی در میان کودکان و نوجوانان به طور عموم و استعدادیابی از آنان برای استفاده در ورزش قهرمانی، برگزاری مسابقات به طور مستمر در سطح استانی، منطقه ای و ملی، قبول میزبانی مسابقات کشوری با مساعدت ریاست فدراسیون، برگزاری کلاسهای ارتقاء داوری مربیگری در سطح استان، پیگیر ادامه برنامه مدون ارزشیابی عملکرد هیات و ارائه مکتوبات به اداره کل ورزش و جوانان استان و معرفی کادر مجرب برای پیگیری امور هیات و تکمیل چارت تشکیلاتی کمیته های مورد نیاز مالی، مربیان، داوران، پیشکسوتان و مسابقات دانست.

++++++++

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Trending Articles