دستگاه ورزش همدان وظیفه حمایت مالی از تیم های حاضر در لیگ را ندارد
هگمتانه – سرویس ورزش: مدیركل ورزش و جوانان همدان گفت: دستگاه ورزش این استان به هیچ عنوان وظیفه حمایت مالی از تیم های حاضر در رقابت های لیگ كشور را ندارد.
سید'عبدی افتخاری' افزود: متولی ورزش استان فقط باید سیاستگذاری های كلان را در ورزش اعمال كند و تامین منابع مالی تیم ها و سایر هزینه ها برعهده روسای هیات های ورزشی است.
وی اضافه كرد: اگر قرار باشد روسای هیات های ورزشی برای تیمداری و صرف هزینه ها متكی به اداره كل ورزش و جوانان باشند، ترجیح می دهیم كارمند این اداره در راس هیات ها مدیریت كنند.
افتخاری اظهار داشت: مسوولان هیات های ورزشی باید به دنبال حامیان مالی جهت تامین منابع مالی در تیمداری و سایر هزینه ها باشند.
وی بیان داشت: مسوولان ورزش استان همدان از قهرمانان شاخص حمایت لازم را می كنند و در حد توان به لحاظ مالی آنها را كمك خواهند كرد.
مدیركل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان كرد: همه ساله تا حد یك میلیارد ریال می توانیم به هیات های ورزشی استان اختصاص دهیم اما این رقم به هیات هایی تعلق می گیرد كه ضمن داشتن برنامه ای جامع در ارتقا و كسب موفقیت های ملی و بین المللی، میزبان رویدادهای مهم آسیایی و جهانی باشند.
افتخاری یادآور شد: امسال برنامه ریزی لازم برای اختصاص اعتبار میزبانی رقابت های آسیایی سنگنوردی و جهانی اسكی روی چمن پیش بینی شده است كه می خواهیم در این دو رشته كه دارای استعدادهای بالقوه در استان است، حمایت ویژه داشته باشیم.
استان همدان هم اینك بیش از 90 تیم در مسابقات رشته های مختلف لیگ های منطقه ای، دسته سوم، دسته دوم، دسته اول و لیگ برتر كشور دارد.
+++++++++++++
رمضانی در پاسخ به اتهامات تبانی:
اگر بقال سرکوچه ما هم با کسی تماس گرفته بود ما را محروم کنید!
هگمتانه – سرویس ورزش: عبدالحمید رمضانی مدیرعامل پاس به اتهاماتی که حالا سوی او و تیمش را نشانه رفته، پاسخ می دهد. او می گوید نگفته تبریزی ها تبانی کرده اند
آقاي رمضاني در مورد مسائلي كه پيرامون تباني در اين چند روز اخير اتفاق افتاده چه نظري داريد؟ظاهرا پای تیم شما هم وسط کشیده شده .
قبل از هرچیز لازم است كه از رسانه شما اعلام كنم كه تحقيق كنيد اگر از من رمضاني تا تداركات تيم يا هر كس كه وابسته با ما كادر و من باشد، رفيق من بقال محلهي ما و يا فاميل من تماسي با كسي داشته مشخص كنند تا اول خودم با آنها برخورد كنم و بعد مراجع قانوني براي آنها تصميم بگيرند. آن آقايي كه گفته از پاس با من تماس گرفتهاند را من اصلاً نميشناسم و الان اگر در اتاقم بيايد تو من واقعاً نميدانم كه فوتباليست است يا آدم ديگري و نميدانم كه كجاي فوتبال است به خودش اجازه داده چنين راحت به تهمت بزند.
به هرحال در فضایی که الان هست ، اتهام زدن سخت نیست .
ما اگر دنبال اين مسائل بوديم كه الان صعود كرده بوديم. من در پنج بازي به عينه ديدم كه كمر تيم ما را شكستند. در بازي با استقلال صنعتي، فولاد يزد، ايران جوان بوشهر، مس رفسنجان و برق شيراز . من خودم ميگويم هر خلافي از مجموعهي پاس سر زده اعلام كنند و خوشحال ميشوم كه مشخص شود. چطور ممكن است من خودم به عنوان پرچمدار اين مسئله خودم بيايم و تباني كنم.
مسئولين شهرداري اعتقاد داشتن شما قهرماني آنها را زير سوال بردهايد؟
شما يك مطلب بياوريد كه من اسمي از شهرداري تبريز يا كمالوند بردهام و يا صاحبجمعي و يا صادق ورمزيار و يا آقاي سودابي و آقاي صداقت سرپرستشان. من هيچ حرفي از آنها نزدم و كدي هم ندادم ولي بعد از اين كه آقاي صداقت آمدند در چندجا حرفهايي به عليه من و تيم پاس زدم من مجبور شدم در مقام پاسخگويي برآيم و از خودم و تيمم دفاع كنم.
آنها می گویند شما به دنبال این هستید که با حذف شهرداری به پلی آف برسید .
من چكاره هستم كه رأي آنها را عوض كنم. اگر من اينقدر در فدراسيون نفوذ دارم خوب بهتر است كه من را رئيس فدراسيون كنند. چون هم تجربه دارم و هم كار اجرايي كردهام. من پس از قهرماني شهرداري تبريز به آنها تبريك گفتم و آلان هم به مجموعه شهرداري تبريز و آقاي سهرابي و كمالوند و تمام مردم خوب آذربايجان تبريك ميگويم اما من حرفم اين است كه وقتي در مجموعه كسي خلاف ميكند بايد به آن رسيدگي كند در قانون 41 فيفا هم اقدام به تباني جرم است چه برسد به اقدام تباني. ولی من هيچ وقت به كسي تهمت نزدم و كسي را هم زير سوال نبردهام .
آیا به نظر شما این تبانی اتفاق افتاده؟
من این را نباید بگویم ولی از خود من و تيم پاس گرفته تا همة تيمها را تحقيق کنند و ببيند اگر اتفاقي مبني بر تباني افتاده آنها را به اشد مجازات برسانند.
+++++++++++++
اعلام رتبهبندی هیاتهای برتر استانی فدراسیون دوچرخه سواری
همدان بالاتر از تهران و اصفهان در رتبه دوم کشور
هگمتانه – سرویس ورزش:رییس هیئت دوچرخهسواری همدان گفت: با معرفی هیئتهای برتر از سوی کمیته امور استانهای فدراسیون دوچرخهسواری، نام هیئت دوچرخهسواری همدان به مانند گذشته در رأس دوچرخهسواری ایران قرار گرفت.
علیرضا شمسیپور درباره عملکرد هیئت دوچرخه سواری همدان در سال 91 اظهار داشت: هیئت دوچرخهسواری همدان در سال 91 برنامههای بسیار مختلفی را برگزار کرد که سرآمد تمام هیئتهای ورزشی دوچرخهسواری ایران بود.
وی افزود: هیئت دوچرخهسواری همدان در سال گذشته بیش از 20 همایش مختلف برگزار کرد که با مراجعه به سایت فدراسیون متوجه میشوید که از نظر برگزاری همایشها همدان در رتبه نخست قرار دارد.
رییس هیئت دوچرخهسواری همدان با بیان اینکه به تمام مسابقات ورزشکار اعزام کردهایم، ادامه داد: با تمام محدودیتهای مالی که در سال گذشته برای تمام هیئتهای ورزشی بود اما کمترین کوتاهی برای هیئت دوچرخهسواری صورت نگرفته است.
وی در ادامه تصریح کرد: با وجود اینکه در همدان پیست دوچرخهسواری وجود ندارد اما ورزشکاران ما در تمام مواد درخشش بسیار خوبی داشتهاند و این کمبود باعث نشده که دوچرخهسواری همدان ضعیف عمل کند.
شمسیپور درباره جایگاه این هیئت در بین هیئتهای ورزشی همدان اظهار کرد: در بین هیئتهای ورزشی همدان هیئت دوچرخهسواری جزو 10 هیئت برتر استان بود اما بنده یک گلایه دارم که چرا هیئت دوچرخهسواری با وجود اینکه در شش ماه نخست سال هیئت سوم استان بوده به رتبه هشتم نزول پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: چطور میشود هیئتی که در کشور در جایگاه دوم قرار گرفته در استان در جایگاه هشتم باشد؟ قطعاً دوچرخهسواری باید در سه رتبه برتر قرار میگرفت چون تمام برنامهها هیئت به طور مداوم و با تمام قدرت برگزار شده است.
از سوی کمیته اموراستانهای فدراسیون دوچرخهسواری، هیاتهای برترمعرفی شدند.
به گزارش راوبط عمومی فدراسیون دوچرخهسواری، رتبهبندی هیاتهای دوچرخهسواری کشور در سال نودویک از سوی کمیته امور استانهای فدراسیون به شرح ذیل اعلام شد:
1.آذربایجان شرقی، 2.همدان،3.زنجان، 4.مازندارن، 5.اصفهان، 6.تهران، 7.لرستان، 8.کرمان
9.قزوین، 10.یزد، 11.کردستان، 12.مرکزی، 13.البرز، 14.فارس، 15.گلستان
+++++++++++
مدال نقره پرتابگر دیسک همدان در مسابقات قهرمانی کشور
هگمتانه – سرویس ورزش: پرتابگر دیسک همدان در مسابقات قهرمانی کشور مدال نقره را کسب کرد.
دراین ماده که 22ورزشکار با یگدیگر به رقابت پرداختند، محمود صمیمی ازاستان چهارمحال وبختیاری دررشته پرتاب دیسک با 63 متر و63 سانت پرتاب قهرمان کشور (آغاز فصل) شد.
داریوش ولی نیاجو ازهمدان با پرتاب 55 متر و65 سانتی متر مدال نقره را بدست آورد وسجاد پیری ازآذربایجان شرقی با پرتاب54 متر و 21 سانتی متر صاحب مدال برنز شد.
دررقابت های دو ومیدانی قهرمانی کشور (آغاز فصل) 259 ورزشکار از سراسر کشور درقالب 33 تیم در22 ماده با یکدیگر به رقابت می پردازند.
این رقابت ها تا جمعه ششم اردیبهشت ماه ادامه دارد.
++++++++++
اردوی تیم ملی قایقرانی در تسخیر بانوان همدانی
هگمتانه – سرویس ورزش: اردوی آماده سازی تیم ملی قایقرانی آب های آرام بانوان با حضور 15 ورزشکار از 7 اردیبهشت ماه در دریاچه آزادی آغاز خواهد شد.
تیم ملی آبهای آرام کشورمان از 7 اردیبهشت ماه تمرینات آمادگی خود را در هشتمین مرحله اردوی تدارکاتی آغاز خواهد کرد. این مرحله از اردوی تیم ملی به مدت 3 هفته برگزار می شود و تا 27 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. این اردو در 2 بخش کایاک و کانو و در 2 رده سنی بزرگسالان و جوانان برگزار می شود.
نگار علیمحمدی و فرنوش انواری از تهران، بهناز عبدی پور و رقیه رهرو از گیلان و هدیه کاظمی از هرمزگان در بخش کایاک بزرگسالان، نادیا تالانک از کرمانشاه و معصومه داناپور از آذربایجان شرقی در بخش کانوی بزرگسالان، مائده طهماسبی، بیتا برقی، مهسا آذری و سارا حنیفه زاده از تهران، مینا عبدالهی از هرمزگان و آرزو حکیمی از همدان در بخش کایاک جوانان و نرگس خدابنده لو از همدان و فاطمه کرمجانی از کرمانشاه در بخش کانو ی جوانان زیر نظر ایرج اقلیمی مدیر تیم های ملی و سرمربی و آیگون پژوهش و الهه خوارزمی مربیان تمرینات خود را ادامه خواهند داد.
+++++++++
تاسیس موزه اسب در قدیمیترین اسطبل همدان
هگمتانه – سرویس ورزش: همدان به عنوان یکی از مراکز قدیمی پرورش اسب در کشور این روزها خواستار تاسیس موزه اسب در قدیمیترین اسطبل این استان شدهاست تا با این کار و به واسطه حضور گردشگرانی که برای دیدن اسبها میآیند راه برای توسعه گردشگری ورزشی باز شود.
از دیر باز ایران را به عنوان خاستگاه اسب در جهان میشناسند. از این رو تنوع نژادی اسب در ایران بیش از دیگر کشورهاست . همدان ازجمله مراکز قدیمی پرورش اسب در کشور است که اینروزها نیاز به توجه بیشتری دارد.
"وحید برقعی"رییس هیات سوارکاری همدان در مورد جایگاه پرورش اسب درهمدان گقت: «علاوه بر آنکه صنعت اسب در همدان سابقه دیرینهای دارد، در یک قرن گذشته از جایگاه خاصی نیز برخوردار بوده است. از زمانی که زنده یاد "مری لیلی قراگوزلو"در روستای ورکانه پرورش اسب اصیل ایرانی (عرب خوزستان) را شروع کرد و مرحوم "مهدی مکاره چی"اولین باشگاه نخصصی در این شهر را راه اندازی کرد، شرایط ویژه ای برای همدان رقم زدهشد.»
به گفته او، ورزش سوارکاری همدان در رشته پرش با اسب رغیب استان های دیگر است به خصوص اسب هایی که در مسابقات شرکت کردند بیش از دوبرابر سایر استان ها (به جز تهران و البرز) است .
برقعی در ادامه افزود: «صنعت اسب استان شامل بخش های سخت افزاری و نرم افزاری است که در بخش سخت افزاری 6 باشگاه سوارکاری دارد و مراکز پرورش در شهرهای همدان ، صالح آباد ، رزن، ملایر و نهاوند فعال هستند.»
صنعت اسب تعریف ویژه ای دارد. از یک منظر تولید و پرورش و دیگری تولید ادوات جانبی در این زمینه که همدان به صورت نیمه صنعتی در حال تولید ادوات و تجهیزات باشگاه های سوارکاری در حال ارائه خدمات است.
رئیس هیات سوارکاری همدان ادامه داد: «با جایگاهی که این شهر در صنعت چرم دارد می تواند در صنایع دستی و ادوات سوارکاری نیز تاثیرگذار باشد مورد دیگر پرورش از نژادهای مختلف است که همدان خاستگاه پرورش اسب اصیل ایرانی(عرب خوزستان) است امروز نیز اسب ترکمن تولید می شود.»
گردشگری ورزشی نیازمند توجه مسئولان است
برقعی در پاسخ به این سوال که چرا قدیمی ترین اسطبل استان در ورکانه که در حال تخریب است بازسازی و یا تبدیل به موزه اسب نمی شود گفت: «من خواهش می کنم مسئولان به خصوص در میراث فرهنگی به این مسئله توجه کنند چرا که این منطقه با ظرفیت هایی که دارد می تواند به محل برگزاری جشنواره بین المللی اسب ایرانی تبدیل شود و فصل مشترک ورزش سوارکاری ، صنعت معدن و سازمان میراث فرهنگی اسب است و هر کدام می توانند سهم خود را در این زمینه داشته باشند.
به اعتقاد او، از آن جا که اسب سواری ورزشی خصوصی است می تواند با آژانس های گردشگری که کار اکوتوریسم انجام می دهند یک تفاهم نامه مشترک انجام گیرد تا بخش خصوصی با همکاری نهادهای گردشگری بتواند برای جذب گردشگر داخلی و خارجی تلاش کند.
برقعی در مورد برنامه های آینده هیات سوارکاری همدان گفت: «از دور سوم سفر ریاست جمهوری مصوبه ای داریم که برای اولین مرکز بین المللی مسابقات ورزش های سواره تهیه شده است اما هنوز به نتیجه نرسیده است که امید داریم در سال 92 به نتیجه برسد .»
"ابراهیم کارخانهای" نماینده مردم همدان در پاسخ به این سوال که با توجه به ظرفیت های موجود و نیازهای استان چرا سرمایه گذاری های دولتی صورت نمی گیرد گفت: « من در جریان نیستم.»
اسبها ممنوع الخروج، سیاحان در اندیشه اسب ایرانی
"محمد زندی"پرورش دهنده اسب ایرانی مهم ترین ویژگی اسب های ایرانی را تنوع نژادی و گونه های مختلف اسب دانست و گفت: «در هیچ کشوری ده ها گونه از نژادهای مختلف را هم زمان نخواهید یافت اما در ایران این امتیاز وجود دارد تا اسب کرد، ترکمن، کاسپین، اصیل (خوزستان) و گونه های مختلف این نژادها را در کنار هم داشته باشیم که هر یک می تواند منشاء اتفاق مثبتی برای جذب و توسعه گردشگری کشور باشد.
او افزود: «علاوه بر جذب گردشگر ورزشی از طریق مسابقات سواری استقامت ، پرش ، چوگان و زیبایی اسب به عنوان حیوانی که گذشته تاریخی پر باری را به همراه دارد می تواند موجب جذب سیاحان شود .»
زندی مهم ترین مشکل را ممنوع الخروج بودن اسب و ممنوعیت صادرات دانست و گفت: «ما نه تنها با این کار ارزآوری را از دست داده ایم بلکه در هیچ مسابقه بین المللی نمی توانیم شرکت کنیم و مهم تر از همه این که نژادهای اسب ایرانی به نام دیگر کشورها ثبت می شود مانند نژاد اسب خوزستان که به نام اعراب ثبت شده و اسب کاسپین (اسبچه خزر) که انگلستان به دنبال ثبت آن است.»
+++++++++
کشتی گیر همدانی به جام بین المللی تختی راه یافت
هگمتانه – سرویس ورزش: مهدي گنبداني کشتی گیر سنگین ورزش همدان در رقابت های درون اردویی کشتی آزادجوانان کشور بابرتری مقابل حریف اردبیلی خود به مسابقات جام بین المللی تختی راه یافت.
مسابقات انتخابی درون اردویی تیم کشتی آزاد جوانان برای شرکت در رقابتهای بین المللی جام تختی پنجشنبه و با قضاوت داوران بین المللی در محل خانه کشتی شماره ۲ تهران برگزار شد.
در پایان این مسابقات مصطفی یعقوبی، رضا اطری و مهران شیخی هر سه از مازندران، محمد زارعی از کردستان، علی شفیع زاد از مازندران، علیرضا کریمی از البرز، امیررضا اکبرزاده از خراسان رضوی و مهدی گنبدانی از همدان در وزنهای ۵۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم مقابل حریفان خود به برتری دست یافتند.
-اسامی نفرات شرکت کننده در این رقابتها به شرح زیر است:
۵۰ كيلوگرم: برنده مصطفي يعقوبي (مازندران) و صابر خانجاني (مازندران) با احسان سنچولي (گلستان)
۵۵ كيلوگرم: رضا اطري (مازندران) با سيد رضا عزيزي (تهران)
۶۰ كيلوگرم: حسن يزداني (مازندران) با مهران شيخي (مازندران)
۶۶ كيلوگرم: برنده سجاد عبدي (مازندران) و محمد زارعي (كردستان) با حسين روزبه (مازندران)
۷۴ كيلوگرم: علي شفيع زاد (مازندران) با پوريا طاهرخاني (قزوين)
۸۴ كيلوگرم: برنده سيد علي عبداللهي (مازندران) و صابر رضائيان (كرمانشاه) با عليرضا كريمي (البرز)
۹۶ كيلوگرم: داريوش تقي زاده (مازندارن) با اميررضا اكبرزاده (خراسان رضوي)
۱۲۰ كيلوگرم: مهدي گنبداني (همدان) با فردين سعادت (اردبيل)
رقابتهای بین المللی کشتی آزاد جام تختی روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می شود.
+++++++++++++