آموزش و پرورش نقش محوری در توسعه ورزش تیروکمان دارد
هگمتانه – سرویس ورزش: رییس هیات تیروکمان همدان گفت: آموزش و پرورش به عنوان مرکز استعدادهای ناب ورزش نقش محوری در توسعه و پیشرفت ورزش تیروکمان دارد.
امین صفدری افزود: آموزش و پرورش همدان در همکاری با هیات تیروکمان همدان کم رنگ ظاهر شده و در سال گذشته فقط چند همکاری موردی با مدارس داشته ایم.
وی اضافه کرد: ورزش تیروکمان همدان هم اکنون از جایگاه بسیار خوبی در کشور برخوردار است و اکنون در مسابقات جهانی نیز دارای سهمیه ملی هستیم.
صفدری اظهار داشت: امکانات ورزشی آموزش و پرورش همدان برای توسعه ورزش تیروکمان بسیار مطلوب است و می توانیم با همکاری این نهاد آموزشی در کوتاه ترین زمان ممکن به نتایج درخشانی دست یابیم.
وی بیان داشت: در سطح دانشگاه ها نیز آماده همکاری هستیم و سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی و سما همکاری خوبی با هیات تیروکمان استان همدان داشتند.
وی با تاکید بر اینکه ورزش تیروکمان همدان دارای استعدادهای بالقوه ای است، افزود: در بخش آموزشی و غیر حرفه ای امکانات خوبی در اختیار داریم که می توان با همکاری سایر ارگان ها به توسعه این رشته تاریخی کمک کرد.
صفدری با قدردانی از مدیریت ورزش همدان در تامین فضای فعالیت کمانداران همدانی، خاطرنشان کرد: هم اینک زمینی در ورزشگاه ملت همدان به ورزش تیروکمان اختصاص یافته که ظرف 15 روز آینده نسبت به راه اندازی آن اقدام می کنیم.
وی افزود: نظیر این فضای تمرینی و مسابقه در کشور بسیار کم است و مدیریت ورزش همدان با توجه ویژه به ورزش تیروکمان، راه قهرمان پروری در این رشته ورزشی را هموار ساخته است.
هم اینک بیش از یکصد کماندار در سطح استان همدان فعالیت دارند.
+++++++++
موتورسوار سانحه دیده درمسابقات موتورکراس کشورتحت عمل جراحی قرار گرفت
هگمتانه – سرویس ورزش: رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی همدان گفت: سامان سیفیموتور سوار سانحه دیده در مسابقات موتورکراس قهرمانی کشور تحت عمل جراحی قرار گرفت.
محمدامین روحی افزود: مسابقات موتورکراس انتخابی تیم ملی با رقابت275 موتور سوار از سراسر کشور جمعه گذشته در پیست همدان برگزار شد و در رقابت موتورسواران رده سنی 14 سال کلاس 85 سی سی، سامان سیفی از استان شیراز به هنگام پرش ضمن برخورد با موتورسوار مقابل خود به زمین خورده و دو موتورسوار دیگر از روی بدن او عبور کردند.
وی اضافه کرد: این سانحه منجر به خونریزی ریه او و مصدومیت از ناحیه پا شد و بوسیله مرکز فوریت های پزشکی به بیمارستان بعثت همدان انتقال یافت.
روحی خاطرنشان کرد: سیفی که از ناحیه پا دچار مصدومیت شدید شده بود یکشنبه گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و اکنون حال عمومی وی روبه بهبودی است.
رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی همدان در ادامه گفت: خونریزی داخل ریه وی نیز تخلیه شده و طبق نظر پزشکان مشکل خاصی ندارد و این موتورسوار مستعد ظرف دو روز آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد.
وی گفت: مدیرکل ورزش و جوانان و اعضای هیات موتورسواری و اتومبیلرانی همدان پیگیری های مداوم برای بهبودی این موتورسوار نوجوان را انجام داده و تا عزیمت وی به شهر شیراز میزبان شایسته ای برای وی و خانواده اش خواهیم بود.
++++++++++
بوکس همدان نیازمند مدیریت توانمند است
هگمتانه – سرویس ورزش: دبیر هیات بوکس همدان گفت: ورزش بوکس همدان برای بازگشت به دوران اوج خود نیازمند مدیریت توانمند در راس امور است.
سعید نوروزیافزود: مجمع انتخاب رییس هیات بوکس همدان امروز سه شنبه در سالن اجتماعات ورزشگاه شهدای قدس همدان برگزار می شود و چهار نفر نامزد این انتخابات هستند.
وی اضافه کرد: فعله گری، حقیقی، اسکندری و اسدی برای احراز ریاست هیات بوکس همدان در این مجمع رقابت می کنند و جامعه بوکس همدان قطعا به فرد اصلح رای می دهد.
وی اظهار داشت: این انتخابات با حضور "احمد ناطق نوری"رییس فدراسیون بوکس کشور و سید"عبدی افتخاری"مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان برگزار خواهد شد.
دبیر هیات بوکس همدان در ادامه گفت: ورزش بوکس این استان با تعیین رئیس هیات، برنامهریزی بهتری برای توسعه خواهد داشت و به همین لحاظ تسریع در انتخاب رئیس الزامی بود.
وی خاطرنشان کرد: در چند ماه گذشته مهمترین مساله موجود در ورزش بوکس همدان برگزاری مجمع انتخابات و تعیین رئیس هیات بوکس بود تا بتواند با شرایط بهتر و رسمیتر به توسعه و ارتقای جایگاه این رشته بپردازد.
نوروزی یادآور شد: بررسی میزان توانمندی و پتانسیل بوکس در شهرستانهای مختلف استان از برنامه های مهم و اجرایی در سال جاری است و با انتخاب ریی جدید هیات بوکس استان، طرح استعدایابی، برگزاری مسابقات متعدد و اردوهای تمرینی مناسب در برنامه ماهیانه دنبال خواهد شد.
++++++++++++
فدراسیون پزشکی ورزشی درخدمات دهی به آسیب دیدگان کوتاهی نمی کند
هگمتانه – سرویس ورزش: عضو هیات رییسه فدراسیون پزشکی ورزشی کشور گفت: فدراسیون پزشکی ورزشی در خدمات دهی به آسیب دیدگان کوتاهی نمی کند و در پرداخت هزینه های پزشکی باید مراحل قانونی طی شود.
دکتررشید حیدری مقدم در خصوص ادعای خانواده موتورسوار حادثه دیده در مسابقات موتورکراس قهرمانی کشور در همدان که مدعی بودند بیمه ورزشی تنها یک کارت تزیینی است و خاصیت دیگری ندارد و ما تنها باید از جیب خرج ، اظهار داشت: فدراسیون پزشکی ورزشی طبق قوانین عمل می کند و برای پرداخت هزینه درمان باید مراحل درمان سپری شود.
وی اضافه کرد: براساس قوانین، ورزشکار مصدوم ابتدا باید مراحل درمان را سپری کند و سپس با ارایه مدارک نسبت به دریافت هزینه ها اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: فدراسیون پزشکی ورزشی کشور با برخورداری از امکانات و تجهیزات مناسب همواره آماده خدمات رسانی مناسب به ورزشکاران آسیب دیده است.
دبیر هیات پزشکی ورزشی همدان نیز گفت: شرایط روحیه خانواده موتورسوار آسیب دیده را درک می کنیم اما باید نسبت به قوانین نیز اشراف کامل داشته باشند.
خسرو اصلهافزود: طبق قوانین فدراسیون پزشکی ورزشی، ورزشکاران آسیب دیده ابتدا باید برای درمان خود هزینه کند سپس با ارایه مدارک درمانی، هزینه صرف شده را دریافت کند.
وی بیان داشت: خانواده این ورزشکار آسیب دیده نیز می توانند پس از سپری شدن مراحل درمان، مدارک لازم را به هیات پزشکی ورزشی همدان و یا سایر اقصی نقاط کشور ارایه داده و هزینه درمانی را دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: امسال 35 میلیون ریال سقف هزینه پرداختی از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی به ورزشکاران آسیب دیده است.
مسابقات موتورکراس انتخابی تیم ملی با رقابت275 موتور سوار از سراسر کشور جمعه گذشته در پیست همدان برگزار شد و در رقابت موتورسواران رده سنی 14 سال کلاس 85 سی سی، سامان سیفی از استان شیراز به هنگام پرش ضمن برخورد با موتورسوار مقابل خود به زمین خورده و دو موتورسوار دیگر از روی بدن او عبور کردند.
++++++++++++
داور تنیس همدان سرداور مسابقات فیوچرز کره جنوبی شد
هگمتانه – سرویس ورزش: از سوی کمیته داوران فدراسیون جهانی تنیس، عادل برقعی به عنوان سرداور مسابقات فیوچرز کره جنوبی انتخاب شد.
در حالی رقابت های بین المللی فیوچرز از روز شنبه ( 28 اردیبهشت ماه) به میزبانی کره جنوبی آغاز می شود که از سوی کمیته داوران فدراسیون جهانی عادل برقعی از کشورمان به عنوان سرداور این مسابقات انتخاب شد.
به این ترتیب عادل برقعی سرداور نشان نقره برای حضور در رقابت های 2 هفته ای کره جنوبی روز جمعه ( 27 اردیبهشت ماه) راهی این کشور می شود.
+++++++++
دعوت از دو کشتی گیر همدانی به اردوی تیم ملی کشتی آزاد کشور
هگمتانه – سرویس ورزش: دبیر هیات کشتی همدان گفت: دو کشتی گیر همدانی برای حضور در رقابت های بین المللی به اردوی تیم ملی کشتی آزاد کشور دعوت شدند.
"قاسم ربیعیان"افزود: اردوی تیم منتخب کشتی آزاد برای اعزام به رقابتهای بین المللی علی علی اف روسیه و قرقیزستان از روز 26 اردیبهشت ماه جاری تا زمان اعزام به این رقابتها در محل خانه کشتی شماره یک تهران برگزار می شود.
وی اضافه کرد: براساس اعلام کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد کشرومان، مسعود کمروند در وزن 66 کیلوگرم و مهدی گنبدانی در وزن 120 کیلوگرم از همدان به اردوی آماده سازی تیم ملی دعوت شده اند.
ربیعیان خاطرنشان کرد: رقابتهای بین المللی جام علی علی اف روزهای ششم تا هشتم خردادماه امسال در ماخاچ کالا داغستان روسیه و تورنمنت بین المللی جام کابا اولو کوجومکول قرقیزستان روزهای 16 تا 18 همین ماه در شهر بیشکک برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: هر دو کشتی گیر همدانی جزو قهرمانان کشتی کشور به شمار می روند.
++++++++++
هیئت کبدی همدان سریال موفقیتهای خود را ادامه داد
هگمتانه – سرویس ورزش: رییس هیئت کبدی همدان گفت: هیئت کبدی همدان برای سومین سال متوالی در ارزیابی فدراسیون کبدی کشور در جایگاه دوم کشور قرار گرفت.
محمود کوثریفرد با اشاره به ارزشیابی فدراسیون کبدی در سال 91 اظهار داشت: هیئت کبدی استان همدان یکی از هیئتهای برتر در چهار سال گذشته بوده و همیشه رتبههای برتر کشور در دستان همدان است.
وی افزود: این موفقیت در سال 91 نیز ادامه پیدا کرد و در ارزیابی صورت گرفته توسط فدراسیون کبدی، هیئت استان همدان مقام دوم کشور را کسب کرد.
رییس هیئت کبدی همدان درباره عوامل حائز در این رتبهبندی بیان کرد: تعداد ورزشکاران دعوت شده و عضو تیم ملی با مقامهای کسب شده در مسابقات کشوری، میزبانی مسابقات قهرمانی کشور در لیگ، میزبانی اردوی تیم ملی، تعداد داوران فعال در سطح کشور، تعداد تیمهای حاضر در لیگهای کشور، تعداد افراد بیمه شده و کلاسهای مربیگری و داوری از جمله آیتمهای فدراسیون کبدی در راستای ارزیابی هیئتهای استانی است.
وی خاطرنشان کرد: هیئت کبدی همدان با چندین ملیپوش در اردوهای تیم ملی و داشتن مربی در این رشته در سال گذشته درخشش خود را دوچندان کرد.
کوثریفرد با بیان اینکه امسال همدان با چهار تیم در لیگ برتر شرکت میکند به خبرنگار ورزشی فارس همدان گفت: ورزش کبدی همدان از سال 84 کار خود را آغاز کرده و در این چند ساله پیشرفتهای زیادی را در کشور کسب کرده است.
وی با بیان اینکه هیئت کبدی استان همدان آمادگی دارد در راستای رشد و اعتلای کبدی کشور با همه استانها خصوصاً استانهای غرب کشور همکاری کند اظهار کرد: مربیان ما در سطح بسیار بالایی قرار دارند و همین موضوع باعث رشد کبدی استان همدان داشته است.
رئیس هیئت کبدی همدان تأکید کرد: در سال جاری برای پیشرفت بیشتر مربیان استان میخواهیم کلاسهای مربیگری زیادی را در بخش آقایان و بانوان داشته باشیم.
وی درباره تعداد ورزشکاران فعال در این در همدان گفت: 500 بیمه شده ورزشی در رشته کبدی فعالیت دارند.
کوثریفرد درباره خانه کبدی همدان گفت: قطعاً خانه کبدی میتواند موتور محرکه این ورزش در استان همدان باشد تا ورزشکاران بیشتری را به این رشته جذب کنیم تا شاید در سال 92 بتوانیم بر تارک کبدی کشور قرار بگیریم و بعد از سه سال کسب رتبه دوم بتوانیم اول شویم.
هیئت کبدی همدان با کسب 698 امتیاز در بین 31 استان جایگاه دوم کشور را در سال 91 کسب کرد.
++++++++++
تشریح
عملكرد نمايندگان همدان در جام تختي
ميثم مصطفي جوكار آبروداري كرد
هگمتانه – سرویس ورزش: سي و سومين
دوره رقابت هاي بينالمللي کشتي آزاد جام تختي در حالي برگزار شد كه اكثريت گوش
شكسته ها و بزرگان اين رشته ورزشي نسبت به چگونگي برگزاري آن انتقاد داشتند.
در فيلا قانوني وجود دارد كه اگر در يك رويداد، نمايندگان كشورهاي خارجي حاضر در آن بازي ها سه يا كمتر از اين عدد باشد نمي توان كلمه "بين المللي"را به آن نسبت داد و به دنبال آن هرگونه قوانيني كه براي بازي هاي بين المللي اجرا مي شود، شامل اين بازي ها نخواهد بود.
براي مثال در بازي هايي كه بين المللي نيست هيچ الزامي وجود ندارد كه نماينده فيلا بر اين بازي ها نظارت داشته باشد و از اين دست قوانين كه فيلا آن ها را وضع كرده است.
جام تختي اما چنين اوضاع اسفباري داشت. تاجيكستاني ها به خود زحمت دادند و يك كشتي گير به تهران آوردند، داغستان روسيه كشتي گيران مطرح خود را در اين بازي ها شركت نداد و آذربايجان هم با سه كشتي گير به جام تختي آمد.
تنها گرجستان بود كه 9 كشتي گير به ايران آورد تا حداقل از چند مسابقه داخلي يك مسابقه ايراني _خارجي را شاهد باشيم.
سوال اينجاست كه چه لزومي دارد وقتي كشورها كشتي گيران مطرح خود را به اين جام نمي آورند به اين بازي ها كلمه بين المللي اطلاق مي شود تا مجبور شويم هزينه هاي زيادي به فيلا پرداخت كنيم؟
اصلا تا چه حد اين بازي ها در حد نام و اعتبار مرحوم تختي بود؟
از عدم حضور كشتي گيران خارجي كه بگذريم، شركت نكردن كشتي گيران مطرح كشور را هم نمي توان ناديده گرفت. در هر وزن جز موارد ناچيز، نفرات اول تا سوم كشور حضور نداشتند تا سطح كيفي مسابقات به گفته بسياري از كارشناسان خيلي بالا نباشد.
اندك دلخوشي دوستداران كشتي در جام تختي حضور معدود ستارگان نام آشنايي چون ميثم مصطفي جوكار، جعفر دليري، مصطفي آقاجاني، عباس دباغي، جمال ميرزايي، سعيد ابراهيمي و ... بود.
درست زماني كه خيلي ها نيامدند و شايد هم نخواستند كه بيايند، همدان از داشته هاي خود استفاده كرد و تيمي تقريبا كامل را به جام تختي فرستاد.
صادق گودرزی را که فاکتور بگیریم، مصطفی جوکار، میرزایی، ابراهیمی و سلطانی همگی در وزن های خود خط مقدم کشتی محسوب می شوند. البته در این بین کمروند و مهران میرزایی شاید در جام تختی گره از کار همدانی ها باز می کردند.
كشتي گيران همداني كه بدون ترديد انتظارات براي كسب عنوان و مدال را بالا برده بودند نتايج دلچسبي بدست نياورده و با طلاي ميثم مصطفي جوكار و دو برنز سعيد ابراهيمي و محمدسلطاني به كار خود پايان دادند.
با پرسش و پاسخ از پیشکسوتان کشتی استان، عملکرد تک تک نمایندگان همدانی حاضر در جام تختی را مورد بررسی قرار دادیم:
55 کیلوگرم، خداحافظی با مدال با یک باخت
در وزن 55 کیلوگم، 18 کشتی گیر با هم شاخ به شاخ شدند که از این بین امین نوری نماینده همدان در بازی ها بود. نوری در نخستین کشتی خود بازی را به کشتی گیری از مازندران واگذار کرد تا وداعی زود هنگام با بازی ها داشته باشد. نوری با جو بازی ها آشنا نبود و برای نخستین بار بود که حضور در یک رویداد مهم و بین المللی را تجربه می کرد.
در این وزن سطح بازی ها بالا بود، اما انتظار از نوری نیز بیشتر از اینها بود. البته نباید این موضوع را فراموش کرد که داشته همدان در وزن 55 فعلا همین است و نوری باید میدان ببیند.
نوری شاید در این میدان خوب ظاهر نشد اما با سرمایه گذاری و تمرینات مداوم می تواند در آینده حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
60 کیلوگرم، برنز سلطانی راضی کننده بود
در این وزن 16 کشتی گیر به رقابت با یکدیگر پرداختند. محمد سلطانی که از تجربه های فراوانی سود می برد از همدان در جام تختی شرکت کرد.
سلطانی برای نخستین بار بود که با تغییر وزن در یک رویداد مهم حاضر می شد. تغییر وزن سبب می شود تا یک کشتی گیر به تدریج با شرایط خود را وفق دهد. بدون تردید زمان می برد تا سلطانی در این وزن به موفقیت های 55 کیلوگرم دست پیدا کند، گرچه کسب مدال برنز در جام تختی کارشناسان را راضی نگهداشت.
محمد سلطانی به نفر اول این وزن باخت و در شانس مجدد هاشم مختاری یکی از خوب های این وزن را شکست داد و در رده بندی هم فتاح که کشتی گیر بسیار خوبی است را با شکست مواجه کرد تا یکی از سه عنوان همدانی ها را به نام خود ثبت کند.
66 کیلوگرم، غیبت کمروند راه را برای دیگران هموار کرد
در وزن 66 کیلوگرم و جایی که مسعود کمروند غیبت داشت، 18 نفر روی تشک رفتند تا نفرات اول تا سوم انتخاب شوند.
حامد وفایی از همدان در این وزن کشتی گرفت و همانند نوری برای نخستین بار بود که یک رقابت مهم را تجربه می کرد. وفایی در دور اول به نفر اول جوانان کشور باخت و خیلی زود با بازی ها وداع کرد.
اگر کمروند در این وزن حضور داشت، با توجه به غیبت بزرگانی چون اسماعیل پور بی شک روی سکو می رفت، اما کمروند خود را برای انتخابی تیم ملی آماده می کند.
74 کیلوگرم، جانشین گودرزی و مصطفی جوکار باید بهتر از اینها باشد
وزن 74 کیلوگرم ترافیک کشتی گیر مشاهده می شد. جایی که 20 نفر با هم شاخ به شاخ شده و در نهایت همدانی ها ناکام بودند.
خیلی ها بر این عقیده اند که در این وزن همدان دارای نفراتی چون مسعود و میثم مصطفی جوکار و صادق گودرزی بوده و باید جانشین مناسبی برای این بزرگان پیدا شود.
اما عباس یزدانی در جام تختی خوب ظاهر نشد و در دور دوم به سجاد محمدی باخت و حذف شد. البته یزدانی در دور اول کشتی گیری از گرجستان را حذف کرد تا حداقل یک پیروزی در کارنامه خود ثبت کند. هر چند انتظار این بود که محمدی را هم از میان برداشته و به مراحل بالاتر برسد.
84 کیلوگرم، میثم جوکار و نماد کشتی همدان
در این وزن 17 کشتی گیر با هم مسابقه دادند که در نهایت میثم مصطفی جوکار مدال طلا را به گردن خود آویخت تا حداقل همدانی ها از کسب یک مدال خوش رنگ باز نمانند.
جوکار در دیدار اول شاه محمدی همدانی را مغلوب کرد و تا پایان خود را روی ریل پروزی نگهداشت. کارشناسان معتقدند اگر جوکار با همین آمادگی گام به انتخابی تیم ملی بگذارد می تواند به دوبنده تیم ملی برسد.
البته برای رسیدن به این امر کار سختی پیش روی این کشتی گیر خوب است و رو در رو شدن با نفراتی چون احسان لشگری سخت تر از بازی های جام تختی است.
96 کیلوگرم، جمال میرزایی همه را نا امید کرد
در این وزن 15 کشتی گیر به رقابت با هم پرداختند.
جمال میرزایی که از بزرگان کشتی ایران به شمار می رود، در جام تختی ضعیف ظاهر شد و در غیاب نفراتی چون رضا یزدانی و حامد تاتاری حتی روی سکو هم نرفت تا خیلی ها را ناامید کند.
گرچه کارشناسان می گویند میرزایی به تمرینات بلندمدت احتیاج دارد و خود را برای حضور در انتخابی تیم ملی آماده می کند.
120 کیلوگرم، ابراهیمی و سومین مدال همدانی ها
در وزن 120 کیلوگرم از همدان سه کشتی گیر روی تشک رفتند که سعید ابراهیمی بهترین عملکرد را داشت.
مهدی گنبدانی هم عملکرد خوبی داشت و تورجی کمی از انتظارات به دور بود. تورجی به قهرمان جوانان جهان باخت. گنبدانی هم به نفر دوم این وزن یعنی دهستانی بازی را واگذار کرد اما ابراهیمی در یک بازی نزدیک به نفر اول این وزن یعنی امید گل محمدزاده بازی را واگذار و به مدال برنز قناعت کرد.
پیشکسوتان کشتی می گویند ابراهیمی در حد انتظار ظاهر شد و در انتخابی تیم ملی رقابت فشرده ای با آذرشکیب و هادی خواهد داشت.
+++++++++++++