عقب نشینی مبتکران طرح عجیب ادغام الوند و پاس
الوند سرافراز در خانه می ماند
هگمتانه – سرویس ورزش: درست چند ساعت پس از مطرح شدن پروژه عجیب فروش امتیاز الوند و ادغام مجموعه این باشگاه با پاس همدان، رسانه ها در کنار مسوولان متعهد و دلسوز استان از جمله اکبر عابدی، عباس صوفی و سایر دست اندرکاران توانستند مانع از این اقدام نادرست شده و به آقایانی که مسبب این طرح شرمانه بودند ثابت کنند که نباید آنچه که همدانی ها محترم و با ارزش می شمارند را نادیده بگیرند.
مبتکران این طرح عجیب ادغام با پیگیری های مهندس بهرام یدی و علی سیفی زارعی و داریت مدبرانه اکبر عابدی کاملا عقب نشینی کردند و البته مهندس خسرو سامری معاون استاندار همدان نیز همکاری لازم را برای برطرف شده برخی مسایل انجام داد.
خوشبختانه هوشیاری مهندس آزاد استاندار همدان مبنی بر عواقب این ادغام و ترکش هایی که بعدها به واسطه تن دادن به این طرح ابتکار آقایان خورده می شد، با نشستی که اکبر عابدی داشت، متقاعد شد تا این اقدام صورت نگیرد چرا که اعتبار و حیثیت فوتبال همدان خدشه دار می شد و شاید به عنوان لکه ننگ در تاریخ فوتبال همدان ماندگار می ماند.
اکنون مسرور از انجام نشدن این طرح خلاقانه!! آقایان هستیم و الوند سرافراز در خانه خواهد ماند. عصر دیروز نیز نخستین تمرین تیم الوند همدان درورزشگاه شهدای قدس برگزار شد تا هواداران این تیم آسوده خاطر آماده همراهی این تیم در رقابت های فصل جاری لیگ دسته یک کشور باشند. دورد بر الوندی که شناسنامه فوتبال همدان است و همگان دوستش دارند.
+++++++++++
عکس ها در سایت همدان فوتبال برداشته شود
+++++
پا طلایی های دهه 40 و 50 همدان در پاس؛
پاس همدان را به پیشکسوتان پاس بسپارید
هگمتانه – سرویس ورزش: مکتب پاس از سال 1346 در همدان شکل گرفت و در آن زمان افتخارآفرینان فوتبال همدان در این تیم بازی می کردند.
نفراتی همچون طالبیان، رحیم زاده، نفرزاده، باب الحوایجی، بلورچی، کوشش، برفی، حمیدی، نجم آبادی ها، استیپانس، فرشچی، معصومی و رجبی با مربیگری محسن قرخلر و سرپرستی سرهنگ سوداگر روزهای طلایی را در این تیم سپری کردند و گربه سیاه تیم های مدعی فوتبال کشور به شمار می رفتند چرا که همواره با حضور در میادین مسابقات لرزه براندام ستاره های آنزمان تیم ملی می انداختند.
آن سال ها هر چند استادیوم شهدای قدس امکانات و شکل و شمایل الان را نداشت اما همواره مملو از تماشاگرانی بود که به عشق پاسی ها در کنار زمین حاضر می شدند.
سال 47 اوج فوتبال پاسی ها بود. افراسیابی، فقیرزاده، باب الحوایجی، فرشچی، بلورچی، طالبیان، رجبی، کوشش، برفی، برادران نجم آبادی، پورمسلمی، حسینی، حمیدی تحت هدایت محسن قرخلر و سرپرستی سرهنگ سوداگر چه بازی های درخشانی در فوتبال استان و کشور داشتند. روزهای طلایی که هیچ گاه از ذهم بازیکنان آن زمان پاک نمی شود.
حالا آن آقایانی که مدعی اند که پاس پیشکسوت در همدان ندارد باید گذری با عقبه پاس همدان داشته باشند. همان روزگاری که این آقایان اصلا الفبای فوتبال را نمی دانستند و جام تخت جمشید را ندیده بودند!
امروزه خیلی ها معتقدند اگر انتظار می رود پاس به روزهای اوج خود بازگردد باید پاس را به پاسی ها سپرد. همین نفراتی که از آنها نام برده شد اگر در ترکیب باشگاه باشند قطعا به موفقیت تیم کمک خواهند داشت. بزرگان امروزی نهادهای اجتماعی و اداری ما. افتخار می کنیم پاسی ها همدان همیشه یادشان جاویدان است. درود به شما طلایه داران فوتبال همدان.
+++++++++++++++
قایقرانی ملی پوش همدان:
فدراسیون قایقرانی کم کاری کرد/ چطور میخواهند پاسخگو باشند
هگمتانه – سرویس ورزش: قایقران المپیکی ایران میگوید فدراسیون قایقرانی برای اعزام تیم ملی آبهای آرام به رقابتهای قهرمانی جوانان و زیر 23 جهان کمکاری کرد.
رقابتهای قایقرانی قهرمانی جوانان و زیر 23 سال جهان تا چند روز دیگر در کانادا برگزار میشود اما پاروزنان آبهای آرام ایران به دلیل عدم صدور روادید نمیتوانند در این مسابقهها پارو بزنند. این مسابقهها که انتخابی المپیک جوانان در سال 2014 نیز بود برای ایران از دست رفت. پیش از این در بین پاروزنان به آرزو حکیمی اشاره میشد که شانس مدال جهانی داشت. او در دوره گذشته مسابقهها با فاصلهای کمی به مقام چهارم رسید و در این دوره به دنبال مدال بود اما این فرصت ارزشمند از دست رفت. حکیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایسنا از این اتفاق ابراز ناراحتی کرد و گفت اگر وضعیت قایقرانی به همین شکل ادامه پیدا کند ورزش را رها خواهد کرد.
مشروح گفتوگوی با آرزو حکیمی را در ادامه میخوانید:
* رقابتهای قهرمانی جهان هم از دست رفت.
خیلی ناراحت هستم. چهار سال از بهترین روزهای زندگیام را در اردو بودم تا بتوانم نتیجه بگیریم. دو سال پیش که در آلمان چهارم شدم فهمیدم میتوانم به مدال جهان برسم. تایمهایی که ثبت میکردم نشان میداد میتوانم در 500 متر قهرمان شوم و در 200 متر سهمیه المپیک جوانان بگیرم. میتوانستم در این مسابقهها مدال بگیرم. روزهای سختی را در این مدت گذراندم تا به مدال جهانی برسم اما این اتفاق نیفتاد.
* برنامههای تمرینیات آنقدر بود که به قهرمانی جهان برسی؟
من در این مدت زیر نظر آقای یولداش در ازبکستان تمرین میکردم. در کنار قهرمانان جهان بودم و شرایط خوبی داشتم. واقعا پیشرفت کرده بودم و میتوانستم مدال بیاورم. نمیدانم چرا این اتفاق افتاد. نمیدانم فدراسیون چطور اینقدر ساده از این موضوع عبور کرد. نمیدانم چطور میتوانند پاسخگو باشند.
* حالا تصمیم شما چیست؟
همه میدانیم کسب مدال جهانی در رده بزرگسالان دشوار است. ما کاپهای یک، دو و سه را نیز از دست دادیم. متاسفانه فدراسیون تنها در اندیشه رقابتهای آسیایی است و خیلی ساده قهرمانی جهان را از دست داد. اصلا به رقابتهای جهانی فکر نمیکنند. میتوانستیم در کانادا پارو بزنیم و جز من دیگر ملیپوشان نیز آماده بودند. خیلی ناراحت هستم و اگر همین روال ادامه پیدا کند شخصا از قایقرانی کنار میروم و درسم را ادامه خواهم داد. من به عنوان یک ورزشکار تنها به آسیا فکر نمیکنم. به دنبال میدانهای بزرگ هستم.
* حالا با این شرایط احتمال موفقیت در مسابقات آسیایی برایت وجود دارد؟
من از نظر بدنی وضعیت خوبی دارم. زمانهای خوبی ثبت کردهام. اردوها نیز ایدهآل بوده و قطعا در قهرمانی آسیا مدال خواهم گرفت اما رقابت و مدال جهانی چیز دیگری است. من اگر در 200 متر جزو 9 نفر اول میشدم سهمیه المپیک جوانان را به دست میآوردم.
* دلیل این اتفاق چه بود؟
فدراسیون میتوانست تیم را راهی کانادا کند اما کمکاری کرد. میگویند تلاش کردیم اما ویزا ندادند. من 50 روز در ازبکستان تمرین کردم تا به کانادا بروم. آقای دنیامالی هزینههای تمرین من در ازبکستان را تامین کرد که این نشان میداد حضور ملیپوشان درمسابقات قهرمانی جهان برایش اهمیت دارد اما فدراسیون نتوانست کاری انجام دهد. باز هم جا دارد از آقای دنیامالی تشکر کنم که حداقل به فکر ورزشکاران هست.
* شنیده میشود فدراسیون به دلیل برخی مشکلات دیگر روادید را بهانه کرده است. درست است؟
من چیزی درباره مشکل مالی نشنیدهام. با این حال دو ماه در ازبکستان برای موفقیت و کسب افتخار برای ایران تمرین میکردم که به من حقوق ندادند.
* گفته میشود فدراسیون اگر از طریق امارات برای روادید کانادا اقدام میکرد، کارش سریعتر انجام میشد، درست است؟
من هم شنیدهام اما به طور دقیق نمیدانم. تنها میدانم فدراسیون از طریق ترکیه اقدام کرده بود.
* در مدتی که در اردوی ازبکستان بودی فدراسیون پیگیر فعالیتهایتت بود؟
فدراسیون شمارهای از من نداشت تا پیگیری کند. این چیزها مهم نیست مهم قهرمانی جهان بود که از دستمان رفت. واقعا ضربه بزرگی به قایقرانی و من زده شد. اگر وضعیت به همین شکل باشد من ترجیح میدهم درسم را بخوانم.
* هماکنون در اردوی ملی هستید. بعد از رفع تعلیق قایقرانی شرایط روحی ملیپوشان چطور شد؟
واقعا آن حالت بد از بین رفت اما این اتفاق دوباره همه را ناراحت کرد. نمیدانم فدراسیون چطور توانست آنقدر ساده از آن بگذرد. همه ملیپوشان آماده بودند. فدراسیون میتوانست شرایط اعزام را مهیا کند. انگار مسابقات آسیایی اهمیت بیشتری از قهرمانی جهان دارد. کسی به فکر نبود و کسی تلاشهای ما را ندید. این همه سختی و دشواری را تحمل کردم اما همه چیز خراب شد.
* بعد از این که شما به ازبکستان و محسن شادی به چین رفتید فدراسیون انتقادهایی به شما وارد دانست که بیخبر به اردوی برون مرزی رفتید. آیا این موضوع صحت دارد؟
من گفته بودم که میروم. همان زمان که نامهام را که تقریبا همان نامه مرخصی بود به فدراسیون دادم همه چیز مشخص بود. بعد از آمدنم نیز فدراسیون گزارش کار من را دید و از وضعیتم جویا شد. من برنامههای خوبی در ازبکستان داشتم. صبح و عصر تمرین میکردم و همه چیز خوب بود. هماکنون نیز شرایط بدنیام خوب است و تنها از نظر روحی و روانی مشکل دارم. زیر نظر آقای اقلیمی کارم را ادامه میدهم تا ببینم وضعیت چه میشود.
++++++++++++
رشته رزمی بانوان در همدان 400 عضو فعال دارد
هگمتانه – سرویس ورزش: نایب رئیس رزمی هیئت بانوان استان همدان گفت: به دلیل استقبال چشمگیر بانوان از ورزش رزمی این رشته 400 عضو فعال در بخش بانوان دارد.
زهرا خزلی اظهار داشت: متاسفانه از رشته رزمی بانوان در همدان حمایت های خوبی توسط مسئولین مربوطه انجام نمی گیرد.
نایب رئیس رزمی هیئت بانوان استان همدان با بیان اینکه رشته رزمی بانوان در همدان مشکلات زیادی دارد، افزود: نداشتن امکانات ورزشی مناسب، نداشتن رینگ، کافی نبودن تجهیزات و نداشتن امکانات سرمایشی در سالن رزمی از مشکلات این رشته برای بانوان در همدان است.
وی بیان داشت: انتظار می رود که حمایت های استانی در رسیدگی به امورات سالن رزمی، معرفی بیشتر رشته رزمی ویژه بانوان و رسیدگی به محل تمرینات انجام شود.
خزلی اضافه کرد: رشته رزمی در شهرستان های اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، ملایر و رزن فعال است و بهترین ورزشکارهای خانم در رشته رزمی از شهرستان های نهاوند و تویسرکان هستند.
نایب رئیس رزمی هیئت بانوان استان همدان در پایان سخنانش گفت: مسابقه استانی به میزبانی همدان در چهار رده سنی ویژه بانوان در مردادماه در باشگاه تختی همدان سالن رزمی برگزار می شود.
+++++++++
مدافع فصل قبل اتكا گلستان به الوند همدان پيوست
هگمتانه – سرویس ورزش: مديرعامل باشگاه الوند همدان گفت: جواد رحيمي مدافع بلند قامت فصل قبل اتكا گلستان با با توافق نهايي به الوند همدان پيوست.
بهرام يدي افزود: جواد رحيمي مدافع تيم اتكا گلستان سابقه بازي در چند تيم ليگ دسته اولي و ليگ برتري را دارد و براساس نظر كادر فني تيم الوند به اين تيم پيوست.
وي قرارداد رحيمي در تيم الوند را دو ساله عنوان كرد و اظهار داشت: با جذب اين مدافع نيازهاي كادر فني در پست خط دفاعي برطرف خواهد شد.
يدي خاطرنشان كرد: هادي زرين ساعد، مصطفي مهدوي كيا، رامين خسروي و قاسم اكبري ديگر بازيكنان غير بومي جذب شده تيم الوند همدان هستند كه با تاكيد سرمربي تيم امسال با آنها قرارداد رسمي منعقد شد.
وي افزود: هم چنين دو بازيكن سابق استقلال اهواز و شاهين بوشهر در پست هاي حمله و هافبك دفاعي مدنظر كادر فني هستند كه قرار است پس از ايام سوگواري ماه مبارك رمضان به همدان سفر كرده و با آنان مذاكره رسمي داشته باشيم.
مديرعامل الوند همدان در خصوص تمرين آماده سازي تيمش گفت: به دليل نزديكي شب هاي قدر ماه مبارك رمضان تصميم براين شد تا تمرين تيم به بعد از اين ايام موكول شود.
وي با ابراز رضايت از روند جذب بازيكن در تيمش گفت: باشگاه تابع فهرست مورد نظر سرمربي تيم است و تاكنون در جذب بازيكنان موفق بوده ايم و تا چند روز آينده قرارداد ساير بازيكنان را تمديد و يا ثبت جديد خواهيم كرد.
وي با اشاره به اينكه اردوي تمريني و آماده سازي تيم تا شروع رقابت هاي ليگ دسته يك كشور در همدان ادامه مي يابد، اظهار داشت: همدان بهترين شرايط آب و هوايي را براي برگزاري اردوي تمرين دارد.
++++++++++++++++
اداره کل ورزش و جوانان استان موفق به کسب رتبه برتر در کشور شد
هگمتانه – سرویس ورزش: در ارزیبابی وزارت ورزش و جوانان در سال 91 ، اداره کل برتر ورزش و جوانان استان موفق به کسب رتبه برتر در کشور شد .
مدیر کل ورزش و جوانان استان در این خصوص گفت : تحولات چشمگیر ورزش استان همدان درشش سال گذشته در توسعه زیرساخت ها و امور زیربنایی و حرفه ای، کارنامه ای ماندگار از اداره کل ورزش و جوانان استان برجای گذاشته است.
وی ادامه داد پیشرفت های حاصل شده در ورزش همدان در حالی به ثمر نشست که در این راستا با همت مسوولان استانی در راستای ساخت و سازهای انبوه پروژه های ورزشی، دغدغه اصلی جوانان ورزشکار در کمبود سالن و فضای ورزشی برطرف شد.
افتخاری تصریح کرد : احداث سالن سرپوشیده شش هزار نفری انقلاب ، ساخت و تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری شهید مفتح، احداث مجموعه ورزشی 10 هزار نفری شهید حاجی بابایی، احداث هشت مجموعه ورزشی اختصاصی بانوان در هشت شهرستان همدان، ساخت سالن های سرپوشیده با ظرفیت 1500 تا سه هزار نفر در سطح شهرستان های همدان، ساخت مجهزترین و مرتفع ترین سالن سنگنوردی خاورمیانه در همدان و توسعه فضای ورزش روستایی از مهمترین طرح های ملی احداث شده در استان بوده است
وی ادامه داد : در شش سال اخیر به اندازه تاریخ ورزش استان پروژه ورزشی احداث شده و همدان یکی از بیشترین مصوبات عمرانی ورزشی را بین استان های کشور داشته است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان افزود : دستیابی به بیش از یک هزار مدال ملی و بین المللی، فعالیت بیش از 90 تیم در لیگ های مختلف کشوری و ایجاد تحولات اساسی در ورزش رده های سنی پایه از دیگر دستاوردهای مهم ورزش استان همدان بوده است.
وی گفت: همچنین کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز در بازی های آسیایی گوانگجو چین سبب شد تا همدان در بین استان های کشور به لحاظ مدال آوری در رتبه چهارم قرار بگیرد و نیز در بازی های المپیک 2012 لندن با سه سهمیه ملی پوش و کسب یک مدال نقره در بین برترین های کشور جای گرفت.
وی اظهار داشت : کسب مقام های سوم و چهارم تیمی در مسابقات لیگ برتر کشتی آزاد کشور، قهرمانی در لیگ جودو بانوان، دستیابی به مقام های متعدد در لیگ دوچرخه سواری، حضور دو تیم در لیگ دسته یک فوتبال کشور، قهرمانی در لیگ های هاکی، تیراندازی، دو ومیدانی و سوارکاری و کسب مدال های رنگارنگ قهرمانی کشور در رشته هایی نظیر قایقرانی، رزمی، کاراته، تکواندو و باستانی از جمله موفقیت های ورزش استان در رقابت های لیگ و قهرمانی کشور است.
مدیرکل ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش استان همدان در شش سال اخیر ، رشد قابل توجهی در عرصه های ساخت و ساز عمرانی و نیز ابعاد قهرمانی و حرفه ای داشته است، اظهار داشت: لازمه توسعه ورزش در بخش همگانی و ارتقا ورزش قهرمانی ایجاد امکانات و سخت افزارهای مناسب ورزشی در استان است.
مدیرکل ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سرانه ورزشی هر شهروند همدانی قبل از سال 86 تنها 35 صدم متر مربع بود که امروز این سرانه به بیش از 72 صدم رسیده و با بهره برداری از پروژه های مختلف در دست اقدام به رقم بالاتری افزایش می یابد.
افتخاری ضمن قدردانی از نقش رسانه ها و مطبوعات در رشد ورزش همدان افزود: انعکاس گسترده دستاوردها و موفقیتهای ورزش استان در میادین بین المللی و نیز زیرساختهای ایجاد شده در راستای افتخارآفرینیها از سوی مطبوعات و رسانهها بسیار مطلوب بوده و قطع به یقین بخشی از این پیشرفت های حاصل شده مرهون تلاش و فعالیت خبرنگاران در عرصه ورزش است.
وی اضافه کرد: ویژگی های بارز در بهره برداری از زیرساختهای ورزشی نظیر سالن شش هزار نفری، ورزشگاه 15 هزار نفری شهید مفتح و مجموعه ورزشی سردار شهید حاجی بابایی زمانی تحقق می یابد که مطبوعات و رسانه ها در کنار این فعالیت ها حضور چشمگیر دارند.
وی بیان داشت: توسعه همسان ورزش شهرستان ها، کسب میزبانی های مهم بین المللی، حمایت همه جانبه از مدال آوران و تشویق بیشتر آنان به کسب افتخارات ارزنده بین المللی، ارتقای جایگاه استان همدان در میادین مهم نظیر المپیک و بازی های آسیایی و تلاش در حفظ و ارتقا رتبه رشته های ورزشی استان در کشور از جمله اهداف اجرایی و همیشگی دستگاه ورزش استان است.
مدیر کل ورزش و جوانان همدان با اعلام این مطلب گفت: در سال گذشته از نظر تعداد برگزاری مسابقات استان همدان به رکورد بسیار خوبی رسیده و انجام بیش از 800 رویداد و رقابت ورزشی در رشتههای مختلف باعث شده تا در بعد ورزش قهرمانی همدان رشد قابل توجهی داشته باشد.
سیدعبدی افتخاری با بیان اینکه حضور سه قهرمان از استان در المپیک 2012 لندن مهمترین اتفاقات سال 91 ورزش محسوب میشود اضافه کرد: کسب مدال نقره کشتی آزاد المپیک توسط صادق گودرزی و حضور مقتدرانه مهلقا جامهبزرگ و آرزو حکیمی در رشتههای تیراندازی و قایقرانی در بازیهای المپیک برای اهالی ورزش استان افتخاری بزرگ بود که این رویداد موجب تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان استان به ورزش خواهد بود.
وی ادامه داد: موفقیت ورزش در سال 91 در بعد ورزش قهرمانی بسیار چشمگیر بود به طوری که از 384 ورزشکار که با تیمهای ملی کشورمان از استان اعزام شده بودند بیش از 100 نفر حائز رتبههای اول تا سوم مسابقات کشوری و آسیایی و جهانی شدند.
مدیر کل ورزش و جوانان همدان افزود: کسب 388 مدال رنگارنگ و 96 عنوان اول تا سومی تیمی حاصل کار ورزشکاران استان در ردههای انفرادی و تیمی بوده که در سال 91 به دست آمد.
وی با بیان اینکه کسب 12 عنوان آسیایی در سال 91 به دست آمده است، ادامه داد: همچنین 25 ملیپوش جهانی و 60 ملیپوش آسیایی در همین سال داشتیم و باید در سال جاری طوری برنامهریزی شود تا ورزش قهرمانی همدان به قله موفقیت برسد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان یکی از علل موفقیت ورزش استان را برگزاری منظم نشست های ماهانه با روسا و نواب رییس هیات های ورزشی دانست و گفت : در بررسی عملکرد هیئتهای ورزشی بیش از 24 فاکتور لحاظ میشود که این باعث ایجاد انگیزه در بین هیات های ورزشی می شود .
وی افزود: با رشد فعالیتهای چشمگیری که در هیئتها در سال 91 شاهد بودیم و بیش از 15 هیئتهای ورزشی در بین پنج هیئت برتر کشوری قرار گرفتند که این یک رشد بزرگ در ورزش همگانی و قهرمانی در استان همدان محسوب میشود.
سید عبدی افتخاری گفت : خوشبختانه فعالیت های صورت گرفته و تلاش های همکاران نتیجه داد و در ارزیابی عملکرد ادارات کل استانها که از طریق سامانه ارزیابی وزارت ورزش و جوانان انجام شده برترینهای سال 91 در سه گروه معرفی شدند که استان همدان در بین 13 استان گروه دو با افتخار در رتبه نخست قرار گرفت و گلستان ، و زنجان به ترتیب رتبه های دوم تا سوم را کسب کردند .
مدیر کل ورزش و جوانان استان اظهار داشت : شاخص های گروه بندی استانها براساس جمعیت ، اماکن ورزشی ، شرکتها و کارخانجات فعال در استان ، اعتبارات تخصیصی و استعلامی که از سازمان مدیریت اخذ شده ، انجام گرفته است .
+++++++++
گودرزی: قانون باید برای همه یکسان باشد/ باید برای من هم انتخابی بگذارند
هگمتانه – سرویس ورزش: دارنده مدال نقره کشتی آزاد المپیک لندن گفت: قانون باید برای همه یکسان باشد و باید برای من هم یک انتخابی دیگر برگزار کنند.
صادق گودرزی با گلایه از برگزاری مجدد انتخابی وزن 96 کیلوگرم کشتی آزاد و صدور مجوز احتمالی برای رضا یزدانی گفت: یزدانی هم مانند من در مرحله نهایی انتخابی غایب بود، اگر قانون، قانون است باید برای همه یکسان باشد و باید برای من هم یک انتخابی دیگر برگزار کنند.
وی ادامه داد: شرایط من و یزدانی یکسان بود، اگر قرار است تبصره گذاشته شود مگر در وزن 74 کیلو قهرمان المپیک نتیجه گرفته است؟ کشتیگیری اول شده که تا به حال در هیچ تورنمنتی نتیجه نگرفته است و تنها در بزرگسالان آسیا یک مدال برنز دارد که در آن مسابقات هم به کشتیگیری چینی باخت.
دارنده مدال نقره المپیک لندن تصریح کرد: در سالهای اخیر در هر مسابقهای که شرکت کردم مدال گرفتم؛ در المپیک لندن هم بهترین نتیجه کشتی آزاد متعلق به من بود. با شرایطی که داشتم برای کمک به تیم ملی کشتی گرفتم، اما حالا این برخورد صورت میگیرد؛ حق من را باید بدهند.
بعد از به نتیجه نرسیدن انتخابی وزن 96 کیلوگرم کشتی آزاد و ابهام در نفرات انتخاب شده، کادر فنی تیم ملی تصمیم به برگزاری انتخابی مجدد در این وزن گرفت، پس از این موضوع و با توجه به غیبت رضا یزدانی در مرحله نهایی انتخابی، وی با ارسال درخواستی از کادر فنی تیم ملی تقاضای حضور در این انتخابی مجدد را کرد که البته هنوز جوابی به آن داده نشده است.
صادق گودرزی، نایب قهرمان المپیک لندن هم که در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی غایب بود و مدعی شد که مصدوم بوده است، حالا خواستار برگزاری انتخابی مجدد است.
البته کادر فنی تیم ملی بارها اعلام کرده است که شرایط وزن 96 کیلو با 74 کیلوگرم متفاوت است و مسابقات 74 کیلو بدون هیچ ابهامی برگزار و نفرات برتر مشخص شدهاند، پس دلیلی برای برگزاری انتخابی مجدد نیست.
++++++++++++
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA