Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 807

Article 0

$
0
0
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

دختران نهاوندي از استعدادهاي بالقوه ورزشي بالايي برخوردارند

نهاوند- مسئول هماهنگي امور ورزش بانوان نهاوند گفت : دختران نهاوندي داراي استعدادهاي بالقوه اي در ورزش مي باشند كه كشف و شناخت اين استعدادها وهدايت آنها به سالن هاي ورزشي مي تواند باعث تعالي بيشتر ورزش بانوان اين شهرستان شود.

 مريم سلگي افزود: در حال حاضر در حوزه ي ورزش بانوان شهرستان 23 رشته ورزشي وجود دارد و مجموع ورزشكاران زير نظر 30مربي مجرب در سالن هاي ورزشي نهاوند فعاليت مي نمايند .

وي به تعداد بانوان ورزشكار سازمان يافته شهرستان اشاره كرد و گفت: در سال گذشته دو هزار و 20 ورزشكار زن سازمان يافته در شهرستان وجود داشته كه اين تعداد در سال جاري به يك هزار و 100 نفر رسيده است .

سلگيموفقيت هاي بدست آمده توسط بانوان ورزشكار شهرستان را چشمگير ارزيابي كرد و افزود:بانوان ورزشكار نهاوند در سال گذشته سال بسيار موفقيت آميزي را پشت سر گذاشتند و مدالهاي رنگارنگي را در سطح كشور و ميادين بين المللي تصاحب نمودند.

وي با اشاره به اين موفقيتها گفت: در سال 91 بيش از 152 مدال رنگا رنگ در رشته هاي ورزشي كاراته ،جودو ، رزمي و رشته هاي توپي بدست آمد وعلاوه بر آن 16 نفرديگر از ورزشكاران ما در رشته هاي جودو ، فوتبال ، هندبال به اردوي هاي تيم ملي كشور دعوت شدند .

وي راهيابي سه جودو كار نهاوند به اردوي تيم ملي و شركت در مسابقات آسيايي چين را از دستاوردهاي بانوان ورزشكار نهاوند در سال جاري عنوان كرد و افزود: امسال تيم جودو بانوان نهاوند توانست در مرحله پاياني ليگ دسته يك كشور به مقام دوم كشور دست يافته وسه نفر از جودو كاران جهت اعزام به مسابقات اسيايي به اردوي تيم ملي دعوت شوند.

وي در پايان به مشكل بخش تربيت بدني بانوان اشاره كرد و گفت:تنها مشكلي كه دربخش بانوان وجود دارد كمبود فضاي ورزشي ويژه بانوان است كه اميد است باهمت مسئولين استاني وشهرستان و افتتاح سالن چند منظوره بانوان اين مشكل مرتفع گردد وشاهد رشد ورزش بانوان در ميادين مختلف ورزشي باشيم.

+++++++++++++

50میلیون، ارزش واقعی مجوز واردات خودرو ورزشکاران!

هگمتانه - سرویس ورزش:پس از مصوبه هیات دولت برای اختصاص مجوز ورود خودرو به ورزشکاران، وزارت ورزش و جوانان با اعمال محدودیت این پاداش را در اختیار ورزشکاران قرار خواهد داد.

در حالی که صدور مجوز ورود خودرو از سوی هیات دولت به فوتبالیست ها و والیبالیستها با انتقاداتی همراه بود، شورای مدیران وزارت ورزش و جوانان پس از بررسی جوانب مختلف، تصمیم گرفت که با اعمال محدودیت، این پاداش در اختیار ورزشکاران قرار بگیرد.

بر این اساس قرار شده طبق قانون خودروهایی وارد کشور شوند که پس از فروش، ورزشکاران تا سقف 50 میلیون تومان سود کنند.

طبق قانون ورود خودروهای بالای 2500 سی سی به کشور ممنوع شده است که همین ممنوعیت باعث شده که ورزشکاران نتوانند خودروهای لوکس و دلخواه خود را وارد کنند و با حواله‌ای که در دست دارند اختلاف قیمت خودرو وارداتی با قیمت خودرو در داخل کشور در حدود 50 میلیون تومان است.

به غیر از فوتبالیست ها و والیبالیستها تاکنون حدود 38 درخواست از سوی ورزشکاران برای وارد کردن خودروهای خارجی به وزارت ورزش ارجاع داده شده که همه این درخواست‌ها از سوی نهاد ریاست جمهوری به تایید رسیده است.

+++++++++

در آستانه روز خبرنگار صورت گرفت

باشگاه الوند تنها قدردان زحمات ورزشی‌نویسان این دیار

هگمتانه - سرویس ورزش: در حالی که امسال روز خبرنگار در همدان به هفته خبرنگار تبدیل شده از جامعه ورزش استان تنها باشگاه الوند به یاد خبرنگاران و عکاسان ورزشی بود و از آنان تجلیل کرد.

چند سالی است سالگرد شهادت مظلومانه محمود صارمی خبرنگار ایرنا در افغانستان در تاریخ 17 مرداد به عنوان روز خبرنگار گرامی داشته می‌شود و همه ادارات، دستگاه‌ها دولتی و بخش خصوصی به فراخور حال خود قدردان زحمات یک ساله خبرنگار می‌شوند.

در این بین خبرنگاران ورزشی از مظلومیت بیشتری در بین خبرنگاران دیگر برخوردار هستند و آن هم به خاطر این است که با همه گستردگی رشته‌های مختلف ورزشی و مخاطب بی‌شمار اخبار ورزشی، تنها مرجع و نهادی که به صورت دولتی با آن ارتباط مستقیم دارند ادارات ورزش و جوانان است.

هیئت‌های ورزشی که زیر نظر اداره ورزش و جوانان و فدراسیون‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند تنها منبع و مأخذ اخبار ورزشی‌نویسان هستند و اگر در استانی یک تیم فوتبال، والیبال، بسکتبال یا کشتی در سطح لیگ دسته اول یا برتر باشد می‌تواند تغذیه‌کننده خوبی برای رویدادها ورزشی محسوب شود.

با این اوصاف می‌توان گفت عکاسان و خبرنگاران ورزشی در حالی که در محدوده بسیار کوچکی در حال فعالیت حرفه‌ای خود هستند در مظلومیت خاصی در سرما و گرما کنار اهالی ورزشی کشور قرار می‌گیرند تا ضمن انعکاس رویدادهای ورزشی در سطح کشور و حتی بین‌المللی عاشقانه به کار خبرنگاری بپردازند.

به تازگی با تشکیل انجمن ورزشی‌نویسان در همدان بیش از 45 خبرنگار، عکاس، مجری تلویزیونی و برنامه‌ساز ورزشی در آن عضو شده‌اند تا با یک وحدت‌ رویه پیگیر اهداف خود باشند.

در آستانه روز خبرنگار، باشگاه فوتبال الوند همدان که دوسالی است با حمایت صد در صدی بخش خصوصی به جرگه تیم‌داران حرفه‌ای فوتبال ایران پیوسته با دعوت از اعضای انجمن ورزشی‌نویسان همدان از آنان تقدیر کرد.

ضیافت افطاری ترتیب داده شده از سوی مدیران ارشد باشگاه الوند به بهانه تجلیل از زحمات یک ساله اهالی رسانه سطح استان با دعوت از مو‌سپیدان قدیمی فوتبال، مدیران ارشد استان و اعضای هیئت مدیره باشگاه خود همراه بود به طوری که برای نخستین بار خبرنگاران ورزشی در حد مطلوب مورد تقدیر قرار گرفتند.

اکبر عابدی رئیس سازمان بازرسی غرب کشور، سید عبدی افتخاری مدیرکل ورزش و جوانان و حسن دارشوشتر معاون اداره ورزش و جوانان، عباس صوفی معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری، سید محمد عیوقیان رئیس هیئت فوتبال همدان و مهدی بوجاری دبیر کل هیئت فوتبال استان، بهاروند رئیس خبرگزاری ایرنا همدان به همراه اکبر سیفی‌زارعی رئیس هیئت مدیره و بهرام یدی مدیرعامل باشگاه الوند و اعضای کادر فنی این باشگاه از جمله چهره‌های حاضر در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه بودند.

+++++++++++++

رئیس هیئت بسکتبال همدان:

خبرنگاران قشر ریزبین جامعه اند

هگمتانه - سرویس ورزش: رئیس هیئت بسکتبال استان همدان گفت: خبرنگاران قشر ریزبین جامعه و انعکاس دهنده اخبار هستند و مسائل را زودتر از مسئولین می بینند که این جای تشکر دارد.

پرویز ریحانی ضمن تبریک روز خبرنگار به جایگاه ارزشی این قشر در راستای انعکاس مطلوب مباحث ورزشی اشاره کرد و از زحمات جامعه خبری در این زمینه تقدیر کرد.

وی در این دیدار گفت: هیئت ورزشی بسکتبال و دیگر هیئت ها به خبرنگاران و کار آنان اعتقاد دارند و از اینکه در راستای انعکاس اخبار ورزشی تلاش می کنند،  قدردان آنها هستند.

ریحانی در ادامه به وضعیت هیئت بسکتبال همدان اشاره و اظهار کرد: تیم بسکتبال در همدان و سایر شهرستان های استان همدان فعال است و ورزشکاران خاص خود را دارد.

رئیس هیئت بسکتبال استان همدان اضافه کرد: در استان همدان در بحث قهرمانی حدود 800 نفر بسکتبال بازی می کنند و در تابستان امسال نیز حدود 700 نفر در هیئت ثبت نام کرده اند.

ریحانی بیان داشت: هیئت بسکتبال همدان برای استعدادیابی ورزشکاران فعالیت می کند و تصمیم دارد در راستای شکوفایی استعدادها تلاش کند.

وی گفت: به همین دلیل از کلاس های آموزشی که در تابستان برگزار می شود استفاده کرده و از 700نفر، 30 نفر را انتخاب و برای راهیابی به تیم آموزش می دهد.

وی در پایان سخنانش گفت: رشته بسکتبال رشته خاصی است که هر کسی به این رشته وارد نمی شود چراکه یک رشته دانشگاهی است اما با توجه به این موضوع در همدان علاقه مندان زیادی به این رشته وجود دارند و ورزش بسکتبال در تمام شهرستان ها فعال است.

+++++++++++

کشتی همدان رنجور از کوله بار مشکلات/ خانه بدوشی ورزشکاران ادامه دارد

هگمتانه - سرویس ورزش: ورزش کشتی در زندگی و سنتهای ایرانیان به قدری ریشه دوانده که تبدیل به یک ورزش ملی شده اما در همدان که در سالهای نه چندان دور در عرصه کشتی، قهرمان پرور بود به دلیل کمبود بودجه و مشکلات مالی دغدغه هایی گریبانگیر این حرفه شده است.

کشتی یکی از قدیمی‌ترین و فراگیرترین ورزش‌های دنیا است و احتمالا در دوران ماقبل تاریخ با تغییر شکل در جنگ‌ های تن‌ به ‌تن و جایگزین کردن مرگ یا صدمات شدید با یک پیروزی نمادین ایجاد شده‌است.

اما آنچه مسلم است اینکه نداشتن سالنهاي اختصاصي، اسپانسر مالي و به روز نبودن دانش مربيان مشکلات اساسي ورزش قهرماني هر استان است چراکه بارها ديده يا شنيده‌ايم که قهرمانان ملي که از ابتدايي‌ترين امکانات ورزشي هم محروم بوده‌اند، با تلاش خستگي ناپذير و استفاده از امکانات محدود بر سکوهاي افتخار ايستاده و پرچم کشور را به اهتزاز درآورده اند.

همت و اراده پولادين اين قهرمانان، نبايد سرپوش ضعفها و بي برنامگي‌هاي ورزش کشور باشد چراکه استان همدان از استانهایی است که قهرماناني حتي در سطح المپيک نيز تحويل جامعه ورزشي داده است.

در همین راستا و مطالب توضیح داده شده با رئیس هیئت کشتی استان همدان به گفتگو نشستیم.

جلال صابریون اظهار داشت: همدان حدود چهار هزار کشتی گیر فعال دارد که با این جمعیت در بحث زیرساخت سالن ها برای تمرین این کشتی گیران فضا کم است.

وی با بیان اینکه سالن تمرین برای کشتی گیران در همدان کم است، افزود: با این تعداد ورزشکار به دلیل وجود بیش از حد ورزشکاران در سانس های تمرین این سالن ها استاندارد نیست و با ترافیک نیرو در سانس های آموزشی مواجه است که این موضوع آموزش و تمرینات را نیز با مشکل رو به رو می کند.

* همدان دارای خانه کشتی نیست

رئیس هیئت کشتی استان همدان اضافه کرد: همدان با اینکه کشتی گیران زیادی دارد اما دارای خانه کشتی نیست و باید در مرکز استان یک خانه کشتی وجود داشته باشد چراکه در همه مراکز استان ها خانه کشتی وجود دارد و متاسفانه همدان دارای این امتیاز نیست.

صابریون عنوان داشت: در راستای حمایت و اعتبارات نیز بخش دولتی و خصوصی به خوبی از رشته کشتی حمایت نمی کنند و در بخش قهرمانی، هیئت کشتی استان سالیانه 500 تا 600 میلیون تومان هزینه می کند که هزینه جاری قهرمانی از جمله در بحث زیر ساختی، انتخابی استان، اعزام به مسابقات کشوری، حضور در لیگ و غیره است.

* کشتی در همدان به دلیل کمبود بودجه دچار افت و خیز می شود

وی با بیان اینکه رشته کشتی سالانه به دو میلیارد اعتبار نیاز دارد، افزود: به همین دلیل کشتی در همدان با اعتبارات کم دچار افت و خیز می شود.

رئیس هیئت کشتی استان همدان بیان داشت: استان همدان با استان مازنداران که مهد کشتی است تفاوت زیادی ندارد چراکه همدان نیز دارای کشتی گیران بسیار خوبی است اما از جانب بخش های خصوصی و مسئولین استانی به خوبی حمایت نمی شود.

* مسئولین ارشد استانی به کشتی توجه کنند

صابریون اظهار داشت: در راستای تامین اعتبارات باید مسئولین ارشد استانی در کارگاه های مختلف از بخش های خصوصی بخواهند به هیئت های ورزشی کمک کنند و همانطور که دولت به آنها یکسری تسهیلات می دهد آنها نیز به هیئت های ورزشی تسهیلات دهند.

وی با بیان اینکه ورزش بهترین بستر در مبارزه با ناهنجاری های اجتماعی است، عنوان داشت: اگر مشکلات نرم افزاری و سخت نرم افزاری استان همدان در رشته کشتی تامین شود حضور جوانان و نوجوانان در این عرصه بیشتر می شود.

* شهریه گرفتن باعث ریزش در جذب ورزشکاران می شود

رئیس هیئت کشتی استان همدان افزود: هیئت های ورزشی سالن ها را اجازه می کنند و هزینه مربی، داروی و سوخت را هیئت ها می دهند و همین امر بر شهریه ها اثر می گذارد و باعث ریزش در جذب ورزشکاران می شود.

صابریون با بیان اینکه باید فعالیت های ورزشی را با توجه به فعالیت ها و سوابق آن ورزش بسنجند، عنوان داشت: چراکه هیئت کشتی همدان در سطح ملی و فرا ملی همیشه حرف برای گفتن دارد و استانی است که مدال های رنگین در این راستا کسب کرده است.

وی اضافه کرد: مسابقات کشتی بر اساس یک سری تقویم ورزشی است و از جمله برنامه های امسال برنامه انتخابی استان همدان و حضور در مسابقات کشوری است.

رئیس هیئت کشتی استان همدان در ادامه گفت: اگر ورزشکاران در مسابقات چند جانبه، لیگ منطقه ای و لیگ دسته یک حضور نداشته باشند  نمی توانند در مسابقات کشوری نیز حرفی برای گفتن داشته باشند.

* به ورزش های حرفه ای و قهرمانی نگاه ویژه شود

صابریون بیان داشت: برای اختصاص اعتبارات بیشتر به هیئت کشتی نامه ای به استاندار همدان داده شده که برای کشتی اعتباری در نظر گیرند اما متاسفانه تاکنون جوابی داده نشده است.

وی اظهار داشت: هیئت کشتی همدان 105 میلیون تومان بدهی برای اعزام به مسابقات داخل استان و خارج استان و کشوری و همچنین 266 میلیون تومان بدهی نیز برای لیگ برتر دارد.

یکی از کشتی گیران همدانی نیز گفت: برای هر ورزشکار مهم است که از هر لحاظ تامین باشداما متاسفانه در ایران به کشتی مانند فوتبال نگاه نمی شود و برای آن هزینه های میلیاردی صورت نمی گیرد.

جمال میرزایی اضافه کرد: در همدان برای حمایت از کشتی اسپانسر و منبعی برای سرمایه گذاری در این رشته وجود ندارد.

* همدان دارای قهرمانان زیادی در عرصه کشتی است

وی عنوان داشت: همدان دارای کشتی گیران خوبی است که صاحب نام و قهرمان هستند اما به علت برگزار نشدن مسابقات و اعزام آن ها به برخی مسابقات به خوبی شناخته نشده اند.

این کشتی گیر همدانی با بیان اینکه تعداد کشتی گیران در همدان زیاد است، اذعان داشت: در همدان سالن کشتی وجود ندارد و تعداد تشک های کشتی در هر سالن محدود است که جوابگوی تعداد زیاد کشتی گیران نیست.

* مسئولین استانی برای تشویق ورزشکاران به سالن ها بروند

میرزایی با بیان اینکه مشکل اساسی در همدان برای کشتی گیران وجود ندارد، بیان داشت: مسئولین استانی زمانی که مسابقات برگزار می شود برای تشویق ورزشکاران به سالن ها بروند چراکه در همه استان ها اینگونه است اما متاسفانه در همدان برخی مسئولین در حق ورزشکاران و کشتی گیران کم لطفی می کنند.

وی در پایان سخنانش گفت: حضور یک مسئول استانی در برگزاری مسابقات می تواند باعث بالا رفتن روحیه ورزشکار و موفقیت آن شود و مسئولین استانی باید در حمایت از کشتی و کشتی گیران تلاش و توجه ویژه کنند.

در راستای مباحث عنوان شده و ظرفیت بالای همدان در رشته کشتی و با وجود کشتی گیران خوب و صاحب نام در همدان باید به این ورزش نگاه ویژه ای شود چراکه کشتی نه تنها یک ورزش قهرمانی است بلکه ورزش پهلوانی نیز هست که متاسفانه به آن مانند فوتبال نگاه نمی شود و همانگونه که برای تیم پاس میلیاردی هزینه می شود یک دهم آن برای کشتی و پیشرفت بیشتر آن صرف نمی شود.

امید است که مسئولین استانی به این ورزش پهلوانی بیشتر توجه کنند چراکه همدان می تواند در عرصه کشتی به خوبی در میادین ورزشی و قهرمانی حاضر شود.

++++++++++++

محل تمرین شنا و واترپلو در همدان استاندارد است/ شهرستانها تیم شیرجه ندارند

هگمتانه - سرویس ورزش: دبیر هیئت شنا و شیرجه واترپلو استان همدان، گفت: از نظر استاندارد بودن، کیفیت، بهداشت آب و محل تمرین شنا و واترپلو مشکل خاصی وجود ندارد و تمرین ها در حد قابل قبول انجام می شود اما شهرستانهای استان همدان تیم شیرجه ندارند.

محسن طیبی اظهار داشت: در شیرجه از نظر سخت افزار، استخر با عمق و استاندارد دایو و سکو کمبود وجود دارد که هئیت شنا و شیرجه استان در حال پیگیری از فدراسیون شنا برای در اختیار بودن این امکانات است.

دبیر هیئت شنا و شیرجه، واترپلو استان همدان گفت: تیم های هیئت شنا در همدان در بخش آقایان 35 نفر، تیم شیرجه 15 نفر، تیم واترپلو 38 نفر و تیم شنای بانوان 25 نفر عضو دارد که در حال تمرین هستند.

* وزارتخانه ها در ایجاد فضاهای ورزشی و استخر تلاش کنند

طیبی افزود: با توجه به اینکه شنا از ورزشهای پایه، پر طرفدار و محبوب در بین جوانان است حمایت و نگاه مدبرانه مسئولین را می طلبد و چه خوب است تمامی وزراتخانه ها در ایجاد فضاهای ورزشی و استخر برای پرسنل خود و در نهایت عموم مردم تلاش کنند.

وی با بیان اینکه نباید فقط اداره ورزش و جوانان را متولی این امر دانست، بیان داشت: در این صورت 100ساله، راه یک ساله را طی خواهیم کرد.

دبیر هیئت شنا و شیرجه، واترپلو استان همدان اضافه کرد: رئیس اداره ورزش و جوانان و همکاران این مجموعه با توجه به مشکلات مالی که در حال حاضر در وزارتخانه ورزش وجود دارد هیئت شنای استان را در مواقع احتیاج حمایت کرده اند.

طیبی با بیان اینکه مسابقات و برنامه های ورزشی با توجه به تقویم ورزشی برگزار می شود، عنوان داشت: این برنامه ها هر ساله توسط هیئت شنا تنظیم می شود.

* تیم شنا و واترپلو در شهرستان های همدان فعال است

وی افزود: تیم شنا و واترپلوی آقایان و تیم شنای بانوان در ملایر، نهاوند، اسدآباد، بهار، کبودراهنگ و مریانج فعال است که هر ساله به مناسبت های مختلف شناگران این شهرستان ها در مسابقات استانی شرکت و به رقابت می پردازند.

دبیر هیئت شنا و شیرجه، واترپلو استان همدان در پایان سخنانش گفت: متاسفانه با توجه به امکانات سخت افزاری، گران و پر هزینه بودن وسایل در شهرستان های استان همدان تیم شیرجه وجود ندارد.

++++++++++++++

اسکواش نوجوانان همدان در جام رمضان

هگمتانه - سرویس ورزش: مسابقات اسکواش نوجوانان همدان جام رمضان عصر دیروز با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

در پایان این رقابت ها ایمان اعتمادی موفق شد با شکست حریفان خود مقام اول را کسب کند.همچنین سپهر روان و محمد شهبازی به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.این مسابقات در رده سنی آزاد و با حضور 15 ورزشکار به مناسبت ماه مبارک رمضان در سالن چند منظوره باباطاهر همدان برگزار شد.

همچنین مسابقات اسکواش بانوان استان جام رمضان فردا در سالن چند منظوره بانوان همدان برگزار می شود.

+++++++++

مراسم استقبال بانوان پینگ پنگ باز همدان دربازگشت از مسابقات جهانی

هگمتانه - سرویس ورزش: سه بانوی پینگ پنگ باز همدان به همراه مربی تیم ملی در بازگشت از مسابقات جهانی پیوند اعضا صبح امروز با استقبال گرم مسئولین و جامعه ورزش وارد زادگاهشان شدند.

تیم ملی پینگ پنگ پیوند اعضا بانوان ایران را 4 ورزشکار تشکیل میدهند که سه نفر آنها از همدان به این رقابتها اعزام شدند و توانستند با کسب 4 نشان طلا ، 1 نشان نقره و 1 نشان برنز به کشورمان بازگردند.

بهاره بیگی 2 نشان طلا در رده انفرادی و دوبل رده سنی 18 تا 29 سال را بدست آورد ف معصومه برجی هم در همین رده سنی نشان طلا دوبل و نشان نقره انفرادی را از آن خود کرد و سمیه کریمی نشان طلا انفرادی و نشان برنز دوبل رده سنی 30 تا 39 سال را به خود اختصاص داد .

هدایت تیم ملی ایران را زهره ابوطالبیان مربی خوب همدانی بر عهده داشت .

در مسابقات جهانی پیوند اعضا که از 4 مرداد ماه تا 13 مرداد ماه در شهر دوربان آفریقای جنوبی برگزار شد 49 کشورازجمله ورزشکاران کشورهای سوئد ، آلمان ، مجارستان ، لهستان ، دانمارک ، هلند ، تونس ، نوروژ ، قبرس ، پرتقال، بلغارستان ، ایتالیا واسپانیا حضور داشتند.

تیم ایران با کسب 14 نشان طلا ، 22 نشان نقره و 21 نشان برنز و با مجموع 57 نشان رنگارنگ و بالاتر از کشورهای کانادا، آلمان ، سوئد و چین در رده دهم جهان قرار گرفت .

مراسم استقبال از این نام آوران صبح امروز با حضور مدیر کل و معاونان اداره کل ورزش و جوانان ، رئیس و همکاران هیئت بیماران خاص ، جامعه ورزش و خانواده های این ورزشکاران ، در اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد .

++++++++++++

همدان میزبان مسابقات لیگ برتر تیراندازی بانوان کشور

هگمتانه - سرویس ورزش: هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر سلاحهای بادی بانوان از بیست و چهارم مرداد ماه در مجموعه ورزشی آزادی آغاز می شود.

هفته اول هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر سلاحهای بادی بانوان به میزبانی هیئت استان همدان در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی در مجموعه ورزشی آزادی در سالن ۸۰ خط برگزار می شود.

گفتنی است لیگ برتر تیراندازی بانوان کشور با حضور ۶ تیم به نامهای آذربایجان غربی ، نزاجا ، خراسان رضوی ، دانشگاه علوم انتظامی ، مقاومت و هیئت همدان در رده سنی بزرگسالان در بیست و چهارم و بیست و پنجم مرداد ماه به مصاف هم می روند.

شایان ذکر است تعداد نفرات هر تیم در هر رشته ۷ نفر می باشد وهمچنین امسال ۷ مسابقه در لیگ برتر بانوان در تهران برگزار می شود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 807

Trending Articles