Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Article 1

$
0
0
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

 همدان مي تواند سرآمد بسياري از رشته ها باشد

هگمتانه – سرویس ورزش: دوازدهم آذر ماه سال 86، مديريت تربيت بدني همدان رنگ تغيير به خود ديد و از آن سال تا به امروز "سيد عبدي افتخاري"كه خود اصالتا ياسوجي است سكاندار ورزش مادستان بوده است.

در اين سال ها افتخاري عملكرد قابل قبولي در ورزش همدان از خود بجاي گذاشته است. مردي كه به گفته خودش مشتريان زيادي دارد!

البته در مقاطعي افتخاري به مانند خيلي از مديران نتوانست انتظارات را برآورده كند و به همين دليل انتقادات زيادي متوجه اش مي شد. آخرين گلايه و انتقادات ورزشي ها از افتخاري هم همين چندوقت پيش ازسوي موسپدان فوتبال همدان مطرح شد. با همه اين تفاسير اما خيلي ها معتقدند كه افتخاري در حد توان براي ورزش همدان كار كرده است.

افتخاري كه خود در بسياري از رشته ها دستي بر آتش دارد و حرفه اي كار مي كند درباره فعاليت چند ساله خود در ورزش همدان مي گويد: اينكه من بخواهم به عملكرد خود در همدان نمره بدهم شايد درست نباشد. اين بزرگان، كارشناسان و اصحاب رسانه هستند كه بايد به من نمره بدهند.

مديركل ورزش و جوانان همدان اظهار کرد: در سال 87 پروژه هاي خوبي در استان اجرايي شد. سال بعد افتتاح مجموعه 15 هزار نفري مفتح مهم ترين دستاورد كاري دستگاه ورزش بود و در سال 89 پيست اسكي تاريك دره در فضايي بيش از 50 هكتار مورد بهره برداري قرار گرفت و برند بين المللي دريافت كرد. در سال 90 سالن 6 هزار نفري انقلاب افتتاح شد و سال گذشته مجموعه حاجي بابايي مريانج با اعتباري بيش از 10 ميليارد و مجموعه بانوان ملاير با اعتباري بالغ بر 6 ميليارد مورد بهره برداري قرارگفت. امسال نيز افتتاح پيست چمن تاريك دره مهر تاييدي بود بر عملكرد قابل قبول دستگاه ورزش همدان كه اميدواريم با داشتن چنين پتانسيل هايي، ورزشكاران همداني در سطح كشور و بين المللي بدرخشند.

وي افزود: طي سال هاي گذشته در كنار توجه به رشته هايي مانند فوتبال و كشتي، سعي كرديم تا به كوهنوردي و اسكي توجه وي‍ژه اي كنيم چراكه همدان در اين دو رشته بايد سرآمد باشد. رشته كوه الوند بخاطر آب و هوا و نزديكي به شهر بهترين نقطه براي برپايي اردوهاي تيم ملي كوهنوردي است. از سويي همدان باتوجه به نزديكي به پايتخت پتانسيل ميزباني از ورزشكاران تيمهاي ملي به ويژه اسكي براي برپايي اردوهاي مختلف را دارد.

افتخاري در ادامه اين گفت و گو افزود: در سال 86 در رده بندی ورزشهای همگانی کشور، همدان جز استانهای انتهای جدول بود. با حمایتهای مسؤولان و همدلی دستگاه های اجرایی در حال حاضر همدان جز استانهای برتر کشور از نظر ارزیابی ورزشهای همگانی است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ورزش به سه بخش عمده حرفه ای، قهرمانی و همگانی تقسیم می شود در وهله اول توسعه ورزش همگانی و سلامت شهروندی مدنظر است. ورزش قهرمانی ادامه دهنده راه ورزش همگانی است و اهدافی را دنبال می کند که در ورزش همگانی ملاک بوده است.

افتخاری خاطرنشان کرد: ورزشهای همگانی از فعالترین رشته های ورزشی استان همدان است که توانسته در تمامی رشته ها و انجمن های زیرمجموعه فعالیت چشمگیری داشته باشد.

وی اضافه كرد: با وجود اینكه گستره فعالیت ورزش همگانی بسیار زیاد است اما طی سال های اخیر هیات همگانی عملكرد مطلوبی را ارائه داده و اكنون همه مردم با رشته‌های مختلف این فدراسیون آشنایی و مشاركت دارند.

مرد اول ورزش استان در ادامه با اشاره به جايگاه پيشكسوتان ورزش طي سال هاي فعاليت وي در همدان گفت: پیشکسوتان نقش مهمی در موفقیت ورزش استان و کسب رتبه نخست اداره کل ورزش و جوانان استان در کشور داشته‌اند.

افتخاری تصريح كرد: همدان از دیر باز مهد ورزش کشور بوده و قهرمانان و پیشکسوتان به نامی را در کشور به خود اختصاص داده است.

مديركل ورزش و جوانان در ادامه با اشاره به کسب رتبه نخست استان همدان در ارزیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: در سال 86 استان همدان در میان استان‌های گروه دوم کشور در میان 13 استان کشور در رتبه دهم قرار داشت که خوشبختانه در سال 91 استان موفق شد برای سومین سال متوالی رتبه برتر کشور را به خود اختصاص دهد که این نشان از تلاش‌های بی وقفه خانواده ورزش استان دارد.

 افتخاری خاطرنشان کرد : این ارزیابی در 30 شاخص ورزشی صورت گرفت و استان همدان در مجموع استان‌های کشور در حوزه ورزش در بین سه استان اول قرار گرفت و در بخش عمرانی نیز جز 5 استان برتر بود.

 مدیرکل ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش استان همدان در شش سال اخیر، رشد قابل توجهی در عرصه‌های ساخت و ساز عمرانی و نیز ابعاد قهرمانی و حرفه‌ای داشته است، اظهار كرد: لازمه توسعه ورزش در بخش همگانی و ارتقای ورزش قهرمانی ایجاد امکانات و سخت افزارهای مناسب ورزشی در استان است.

وی خاطرنشان کرد: سرانه ورزشی هر شهروند همدانی قبل از سال 86 تنها 35 صدم متر مربع بود که امروز این سرانه به بیش از 72 صدم رسیده و با بهره برداری از پروژه‌های مختلف در دست اقدام به رقم بالاتری افزایش می‌یابد.

 افتخاري اضافه کرد: ویژگی‌های بارز در بهره برداری از زیرساخت های ورزشی نظیر سالن شش هزار نفری، ورزشگاه 15 هزار نفری شهید مفتح و مجموعه ورزشی سردار شهید حاجی بابایی زمانی تحقق می یابد که مطبوعات و رسانه‌ها در کنار این فعالیت ها حضور چشمگیر داشته باشند.

وي با اشاره به اينكه مطبوعات همدان طي سال هاي اخير كمك شاياني به اعتلاي ورزش همدان كرده اند گفت: انعكاس گسترده دستاوردها و موفقیت‌های ورزش استان در میادین بین‌المللی و نیز زیرساخت‌های ایجاد شده در راستای افتخارآفرینی‌ها از سوی مطبوعات و رسانه‌هاي همدان طي سال هاي اخير بسیار مطلوب بوده و قطع به یقین بخشی از این پیشرفت‌های حاصل شده مرهون تلاش و فعالیت خبرنگاران در عرصه ورزش بوده است.

وی يادآور شد: استان همدان در دولت هاي نهم و دهم جهش چشمگیری در ورزش به ویژه ایجاد زیرساخت‌ها داشته است و خوشبختانه این دستاوردهای مهم با كمک مطبوعات به مردم اطلاع‌رسانی شده است.

افتخاری در پايان گفت: مطبوعات و رسانه‌های استان همدان به لحاظ تجربه، دانش و تحلیل و تفسیر در جایگاه بسیار ارزشمندی در كشور قرار دارند و در این چند سال اخیر با نقدهای منصفانه، راهكارهای كارشناسانه و انتقادهای سازنده در كنار پرداختن به قابلیت‌ها و توانمندی‌های ورزش استان توانسته‌اند گام موثری در مسیر موفقیت ورزش بردارند.

+++++++++++++

سرعین، سرفصل ناکامی های تیمی که جیب هایش خالی است

هگمتانه – سرویس ورزش: تیم فوتبال پاس همدان این روزها برای حضوری قدرتمند در رقابت های فصل جدید لیگ دسته یک باشگاه های کشور در سرعین اردوی آماده سازی برپا کرده است.

اینکه بخواهیم از همین حالا عملکرد کادر فنی و مدیریتی پاس را زیر سوال ببریم شاید در وهله اول زود و در وهله دوم غیرمنصفانه باشد اما تلنگری بر مدیران و اعضای کادر فنی پاس از همین امروز سبب خواهد شد تا دوفردا روزی که پاسی ها از کرده های امروز خود پشیمان شدند ما عذاب وجدان نگیریم و به رسالت کاری خود جامه عمل پوشانده باشیم.

در روزهایی که از مدیریت پاس تا کارکنان این تیم از بی پولی می نالند و در شرایطی که همه چیز گویای این است که باشگاه پاس به زمین و زمان بدهکار است این وسط چه لزومی دارد که پاسی ها در سرعین اردبیل اردو بزنند؟

اگر پاس بدهکار است و باید هر روز انواع و اقسام چک های پرصفری را پاس کند، صرف هزینه های زیادی مثل تغذیه و هتل و ... چه اشتباهات بزرگی است که از سوی مدیران پاس در این آشفته بازار بی پولی سر می زند؟

همه این هزینه های هنگفت وقتی بر دوش پاس و البته هواداران این تیم سنگینی می کند که مثل معروف آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم، مصداق بارز همین اعمال اشتباه پاسی هاست. درست در روزهایی که تیم های دسته اولی و دومی به همدان سفر می کنند تا در این استان خوش آب و هوا بدن های خود را آماده کنند، تیم شهر ما چمدان هایش را می بندد و به این سرمایه پربهای بومی پشت می کنند.

متوسط اختلاف سطح شهرستان سرعین با دریا 1650 متر است، در صورتی که همدان با سطح دریا 1741 متر ارتفاع دارد. حال این وسط چه قانونی حکم فرمایی می کند که سرعین را از همدان خیلی خاص متفاوت جلوه می کند؟

یکی از افرادی که سال گذشته به همراه کاروان پاس به سرعین سفر کرده بود چندی پیش می گفت فاصله محل اقامت تیم با محل تمرین 20 کیلومتر است!

اتفاع دو هزار متری همدان از سطح دریا، بهترین شرایط را برای برگزاری اردوهای تمرینی مهیا ساخته است. این روزها که شاهد برپایی اردوی تدارکاتی تیم های دسته اولی و دسته دومی فوتبال از شهرهای جنوب در ملایر هستیم، کشورهایی نظیر عراق اردوی تیم های ملی خود را در نهاوند دایر می کند، اسدآباد، مریانج، بهار و تویسرکان فضا و امکان برگزاری این اردوها را دارند، صرف هزینه های میلیونی برای انتقال تمرین تیم پاس به سرعین اردبیل چه ضرورتی می تواند داشته باشد؟

در پایان نگارنده امیدوار است سرعین، سرفصلی نباشد بر ناکامی های تیمی که جیب هایش خالی است و با برپایی یک اردوی باکلاس با همین جیب ها به دیگران پز می دهد.

همه این ها را صرف وظیفه و رسالتی که بردوش داریم منعکس کردیم وگرنه مخاطبان قاضیان منصفی در قبال عملکرد پاس هستند.

++++++++++++

لزوم تاسیس آکادمی های کشتی توسط قهرمانان صاحب نام

هگمتانه – سرویس ورزش: بررسی نتایج کسب شده توسط کشتی گیران کشورمان در رده های مختلف سنی طی یکسال گذشته نشان می دهد کشتی ایران بعد از مسابقات المپیک لندن وارد دوره ای از رکود شده است. نتایج نه چندان درخشان دوبنده پوشان ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا و معدود تورنمنتهایی که در آنها حضور یافته اند، گواه روشنی بر این مطلب است.

طی این مدت تیمهای ملی کشتی ایران در هیچ یک از رده های سنی در سطح آسیا به مقام قهرمانی نرسیده اند و در برخی موارد مانند جوانان فرنگی، کسب نایب قهرمانی هم با اما و اگرهای فراوان و بدون کسب حتی یک مدال طلا اتفاق افتاده است. کشتی های ضعیفی که اغلب ملی پوشان ایران در المپیک دانشجویان جهان به نمایش گذاشتند آخرین نمونه از وضعیت رو به سقوط کشتی کشور است.

ناگفته نماند در المپیک لندن هم که فرنگی کاران درخشش خیره کننده ای داشتند، ملی پوشان آزاد انتظارات را برآورده نکردند و مانند ۲ دوره قبلی المپیک، دست آزادکاران ما از مدال طلا کوتاه ماند.

تنها نتیجه امیدوارکننده کشتی ایران در این مدت شکست تیم ملی کشتی آزاد آمریکا در خاک این کشور در مسابقه موسوم به "نبرد روی ریل"بوده است.

اکنون که تیمهای ملی کشتی ایران در آستانه حضور در رقابتهای جهانی مجارستان قرار دارند، اظهارنظرهایی که از کادرفنی این تیمها در رسانه ها منعکس می شود بیش از هرچیز نشان دهنده تردید کادرفنی به کسب نتایج مطلوب در آوردگاه های جهانی است.

با این شرایط سوالی که اذهان علاقه مندان ورزش اول کشور را به خود مشغول می کند این است که چرا وضعیت کشتی ما رو به افول گذاشته و سایه ناامیدی بر اردوی منتخبان کشتی کشور سایه افکنده است؟

عده ای از کارشناسان ناآشنا بودن سرپرست فدراسیون کشتی با دقایق و ظرایف مدیریت ورزش اول کشور را علت اصلی رکود کشتی ایران قلمداد می کنند و باید اذعان کرد برخی تصمیمات و تفکرات فدراسیون نشینان نیز در وضعیت فعلی کشتی بی تاثیر نبوده است. از  جمله این تصمیمات می توان به بی ثباتی های به وجود آمده در کادرفنی تیم ملی کشتی فرنگی در ایام بعد از المپیک لندن اشاره کرد. عده دیگری نیز مشکلات و کمبودهای مالی را ریشه افول کشتی می دانند و معتقدند اگر پول کافی به کشتی تزریق شود شاهد اوج گیری دوباره این ورزش در عرصه های جهانی خواهیم بود.

نکته ای که نگارنده به آن عنایت دارد این است که قهرمانان و مدال آوران کشتی کشور نیز در رکود این ورزش سهم دارند و این سهم کاملا محسوس و قابل توجه است.

نقش تاسیس آکادمی های کشتی بر رشد و توسعه این ورزش در سطوح پایه بر آگاهان و کارشناسان پوشیده نیست و در کشورهای کشتی خیز نظیر روسیه شاهد تاسیس این آکادمی ها توسط قرمانان صاحبنام این کشور هستیم.

فعالیت این مراکز به صورت خصوصی و تحت نظر قهرمانانی نظیر برادران سای تیف انجام می گیرد و حاصل تلاشها و تدابیر این قهرمانان ترویج کشتی در میان اقشار جوان جامعه و شکوفایی این ورزش در سطوح پایه است.

بدیهی است که چنین تلاشهایی توسط دولت حمایت می شود اما نام و عنوان این قهرمانان نیز پای اسپانسرها را به تشک کشتی این مراکز باز می کند و بخش خصوصی حضور فعالی در این عرصه دارد.

متاسفانه قهرمانان و افتخارآفرینان کشتی کشور تاکنون در این مورد اقدام قابل توجهی انجام نداده اند (البته به غیر از موارد انگشت شمار) و با وجود پتانسیل بالایی که در میان قهرمانان صاحبنام ایران برای ورود به این عرصه و تاسیس آکادمی های تخصصی کشتی وجود دارد این عزیزان ورود به کسب و کارهایی نظیر تاسیس تالارهای پذیرایی را به پرورش آینده سازان کشتی کشور ترجیح داده اند!

البته دولت نیز در این راه باید حامی قهرمانان کشتی کشور باشد و با در اختیارگذاشتن زمین و تسهیلات بدون سود این عزیزان را به تاسیس آکادمی های کشتی تشویق کند.

ورود قهرمانان کشتی به عرصه کسب و کارهای غیر مرتبط با کشتی نظیر تالارهای پذیرایی یا ورود این عزیزان به عرصه های سیاسی نظیر مجلس یا شورای شهر، فی نفسه قابل انتقاد نیست و با توجه به توانایی هایی که ورزشکاران در عرصه های مدیریت کسب و کار یا تدبیر امور سیاسی از خود نشان داده اند حتی این حضور رو به گسترش را می توان به فال نیک گرفت اما در شرایطی که کشتی کشور نیاز به پرورش استعدادهای جدید و جوان دارد نباید همه نگاهها به فدراسیون و دولت باشد و قهرمانان و افتخارآفرینان کشتی ما نیز باید سهم خود را مانند قهرمانان سایر کشورها به انجام برسانند.

+++++++++++++

اقبالی:پاس برای فصل جدید یک تیم تاکتیکی خوب بسته است    

هگمتانه – سرویس ورزش: مربی تیم فوتبال پاس گفت: تغییر و تحولات پاس در فصل نقل و انتقالات زیاد بود و این تیم برای فصل جدید یک تیم تاکتیکی خوب بسته است.

مسعود اقبالی که از مدرسان رسمی و بین المللی فیفا به شمار می رود و به عنوان دستیار اول خورشیدی در کادر فنی پاس مشغول به کار است در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه اظهار داشت: فصل قبل بازیهای پاس را دنبال می کردم و مثل تمامی فوتبالدوستان دوست داشتم این تیم باسابقه به لیگ برتر بازگردد که متأسفانه این امر محقق نشد و وقتی چندی پیش مسئولان این تیم با من مذاکره کردند با تمام وجودم پذیرفتم تا امسال با کمک مجموعه تیم و مردم خوب همدان پاس را به جایگاه اصلی اش برگردانیم.

وی تصریح کرد: قطعاً مدیریت خوب آقای رمضانی و همکاری با مجتبی خورشیدی در این انتخاب تأثیر گذار بود.

مربی پاس در خصوص شرایط تیمش در اردوی سرعین بیان داشت: اردوی به لحاظ امکانات ( محل اردو و تغذیه) شرایط مطلوبی دارد و شکر خدا بازیکنان هم راضی هستند . به لحاظ آماده سازی هم وضعیت خوب است و پس از یک هفته تمرین که روزانه در سه نوبت برگزار می شد، از امروز تمرین دو نوبته را در دستور کار دادیم تا از فشار موجود کم کنیم.

وی افزود:شخصاً معتقدم بازیکنانی که در تیم فعلی حضور دارند از لحاظ فنی و تاکتیکی واقعاً مناسب یک تیم مدعی هستند و اگر این بازیکنان با مشکل مالی مواجه نباشند و اسیر حواشی این چنینی نشوند قطعاً می توانند پاس را لیگ برتری کنند.

اقبالی خاطر نشان کرد: هر چند بدنسازی و آمادگی جسمانی اولویت اول ما در اردوی سرعین بود اما سعی کردیم در این اردو جلسات هم اندیشی هم برگزار کنیم و از لحاظ روحی روانی نیز بازیکنمان را برای یک فصل فوتبالی موفق آماده نماییم.

وی گفت: امیدوارم پاس بزرگ با پشت سر گذاشتم مشکلات که پیش رو دارد به جایگاه اصلی خود در فوتبال ایران بازگردد.

+++++++++++++

پایان فصل مدرسه فوتبال الوند

هگمتانه – سرویس ورزش: مراسم اختتامیه مدرسه فوتبال الوند با حضور فوتبال‌ آموزان، خانواده‌های آنان ، جمعی از پیشکسوتان و مسئولان باشگاه و مدرسه فوتبال در هتل ورزش همدان برگزار شد.

در این همایش که در سالن همایش هتل ورزش واقع در مجموعه ورزشی ملت برگزار شد،مدیر عامل باشگاه الوند ضمن درخواست پوزش از خانواده های محترم فوتبال آموزان بابت کم و کاستی های احتمالی که وجود داشته گزارشی در خصوص سابقه باشگاه الوند و فعالیت های این باشگاه در جمع حاضرین ارائه داد.

رضا  طلایی سرمربی تیم فوتبال الوند نیز با قدر دانی ار خانواده ها که آموزش فوتبال علمی را در دستور کار فرزندان خود قرارداده اند، خطاب به فوتبال آموزان گفت باید تلاش کنید و روحیه ورزشکاری را یاد بگیرید تا بتوانید پله پله یک فوتبالیست کامل شوید.

در پایان این مراسم که برنامه های متنوعی را شامل می شد به هر یک از فوتبال آموزان گواهی سپری کردن دوره آموزشی فوتبال با نشان الوند اهدا شد .

++++++++++

تلنگری به جامعه ورزشی کشور

پهلوانان نمی‌میرند

 

هگمتانه – سرویس ورزش: این روزها در جامعه ورزشی ایران، ورزش پهلوانی فدای ورزش قهرمانی و کسب عناوین در مسابقات شده است و جمله «پهلوانان نمی‌میرند» کمتر در جامعه شنیده و دیده می‌شود.

ورزش زورخانه‌ای در اصل تداعی‌کننده فرهنگ اصیل پهلوانانی و فتوت و جوانمردی است و تک‌تک حرکات و حتی نرمش‌هایی که در اجرای این ورزش انجام می‌شود، دلایل و استدلال‌های خاص به خود را دارد.

این ورزش که سبقه تاریخی آن از ایران باستان تاکنون به ما رسیده، آداب و رسوم خاصی دارد و ورزشکاران این رشته با تأسی به امیرالمومنین علی (ع) همیشه روح مردانگی و جوانمردی را در کالبد جسم و روح خود پرورش می‌دهند تا به تبع آن در جامعه این فرهنگ والا گسترش ‌یابد.

با تمام سابقه و پیشینه تاریخی که ورزش باستانی در کشور ما دارد، این روزها کمتر از روح پهلوانی در رشته‌های مختلف ورزشی حرفی به میان می‌آید و فتوت و جوانمردی که در نزد ورزشکاران سال‌های قبل ایران‌زمین بوده به ندرت قابل لمس است.

کمرنگ شدن پرداختن به پرورش جسم در کنار تربیت روح موجب شده تا خود ورزش باستانی و زورخانه‌ای هم با استقبال از سوی جوانان مواجه شود و با وجود تعداد بسیار زیاد زورخانه در سطح کشور، میانسالان و موی‌سپیدان این رشته به ورزش و فعالیت این رشته می‌پردازند.

ورزش قهرمانی که از پایین‌ترین سطح خود باید از مسابقات مدارس آغاز شود و تا بالاترین سطح مسابقات المپیک با حضور ورزشکاران تمام کشورهای دنیا آنقدر درگیر کسب عنوان و مدال و رده‌بندی امتیازی شده که پهلوانی و روح بزرگ رادمردی در رشته‌های ورزشی آن به سختی قابل لمس و رؤیت است.

زندگی قهرمانی یک ورزشکار که در بالاترین سطح رقابتی رشته خود و کسب عنوان و مدال در مسابقات جهانی یا بازی‌های المپیک به آن می‌رسد در صورت وجود امکانات و همچنین توانایی و قابلیت بدنی مناسب کمتر از هشت سال است، اما زندگی یک پهلوان محدود به زمان و مکان نیست.

شاید بارها و بارها این جمله «پهلوانان نمی‌میرند» در محافل ورزشی از زبان بزرگان و دست‌اندرکاران ورزش شنیده شده است، اما باید دید این روزها پهلوانانی که در قبل ارج و قرب فراوانی در بین افراد جامعه داشته‌اند، جایگاه خود را دارند؟

در چند سال اخیر فدراسیون پهلوانی و زورخانه‌ای کشور در تجلیل و تکریم پیشکسوتان این رشته اقداماتی را انجام داده و برای گسترش فرهنگ پهلوانی در سطح عموم جامعه برنامه‌های خوبی را تدوین و اجرایی کرده که امیدواریم به زودی شاهد بازگشت به گذشته پرافتخار ارج نهادن به فرهنگ والا و ارزشمند پهلوانی در بین ورزشکاران، مربیان و دست‌اندرکاران ورزش باشیم.

اهالی رسانه به خصوص ورزشی‌نویسان در فرهنگ‌سازی در اعتلای فرهنگ پهلوانی می‌توانند یکی از عوامل تأثیرگذار جامعه باشند و برای اثبات اینکه ورزش باستانی و پهلوانی با جوانمردی و راستی عجین شده با قلم خود رسالت خود را انجام دهند.

با اندکی درایت مسئولان و دست‌اندرکاران امر ورزش و اصحاب رسانه به راحتی می‌شود به همه نشان داد که پهلوانی فقط یک ورزش نیست بلکه فرهنگ و مرام است که باید در الگوسازی آن از هیچ کوشش دریغ نشود.

+++++++++++

بانوان مستعد دوچرخه سواری همدان شناسایی شدند

هگمتانه – سرویس ورزش: نايب رئيس بانوان هيئت دوچرخه سواري استان همدان گفت: مسابقات استعداديابي بانوان در رشته دوچرخه سواري ديروز در بلوار ارم همدان برگزار شد.

فروزان باباحيدري اظهار داشت: اين مسابقات استعدادبابي روز جمعه در دو گروه كورسي و كوهستان در بخش بانوان برگزار شد.

نايب رئيس بانوان هيئت دوچراخه سواري استان همدان افزود: در اين دوره از مسابقات كه براي اولين بار در همدان انجام شد 30 نفر از بانوان در آن شركت كردند.

وي بيان داشت: شركت كنندگان در مسابقه استعدايابي بانوان در دوره رده سني جوانان و بزرگسالان بودند.

باباحيدري اضافه كرد: اين مسابقات با هدف استعداديابي در بين بانوان همداني انجام شد و از كساني كه در اين مسابقات مقام كسب كردند براي تيم دوچرخه سواري همدان استفاده مي شود.

نايب رئيس بانوان هيئت دوچرخه سواري همدان عنوان داشت: از اين دوره از ماسفقات استقبال چشمگيري شد كه نشان مي دهد در همدان بانوان دوچرخه سواران خوبي وجود دارد.

وي در ادامه گفت: با توجه به استقبال چشمگير بانوان و پتانسيل خوبي كه در رشته دوچرخه سواري دارند تصميم داريم با همكاري اداره ورزش و جوانان بازهم از اين مسابقات برگزار كنيم.

باباحيدري ابراز داشت: در مسابقات استعداديابي بانوان روناك حاتمي، سميرا فضلي و رويا برنا در گروه كوهستان به مقام هاي برتر رسيدند.

نايب رئيس بانوان هيئت دوچرخه سواري در پايان سخنانش گفت: در گروه كروسي نيز شقايق افشاري، زهرا طريقي و و زهرا حاتمي به ترتين در جايگاه هاي اول تا سوم قرار گرفتند.

++++++++++++

درخشش بانوان دونده همدان در مسابقات نونهالان منطقه یک کشور

هگمتانه – سرویس ورزش: تيم دووميداني نونهالان دختر همدان در مسابقات منطقه يك كشور مقام سوم را كسب كردند و خوش درخشيدند.

مسابقات دووميداني نونهالان دختر كشور در هشت ماده، ديروز به پايان رسيد و نونهالان دختر همدان توانستند در اين مسابقات مقام كسب كنند.در مسابقات منطقه يك كشور در مناطق تهران، مشهد، شيراز و زنجان برگزار شد.

تيم همدان در منطقه تهران با حريفان خود به رقابت پرداخت و در اين رقابت ها در 400 متر زينب زارعي دونده همداني با ركورد يك دقيقه و هشت ثانيه و سه صدم ثانيه به مقام دوم رسيد.مژده قهري دونده همداني نيز در 100 متر با ركورد 12 ثانيه و 60 صدم ثانيه به قهرماني رسيد.

هم چنین رها جواد جابري دونده همداني  با ركورد 18 ثانيه در در 100 متر مانع مقاوم اول را كسب كرد و در جاي نخست ايستاد. نگين ستاري ديگر دونده همداني با زمان پنج دقيقه و 33 ثانيه و دو صدم ثانيه مقام سوم را كسب كرد.سپيده صارمي ديگر دونده همداني نيز در 1500 متر با پنج دقيقه و 24 ثانيه و سه صدم ثانيه مدال نقره كسب كرد. فاطمه صفري از همدان نيز در پرتاب نيزه با 14 متر و 58 سانتي متر قهرمان شد.

در نتايج تمي استان همدان در جايگاه سوم قرار گرفت.

++++++++++++++

سرمربي تيم فوتبال پايانه هاي همدان:

كم تجربه هستيم

هگمتانه – سرویس ورزش: سرمربي تيم فوتبال ساحلي پايانه هاي همدان گفت: سال اول حضور ما در ليگ برتر است و كم تجربه هستيم.

حميدرضا بهمني پس از باخت سنگين تيمش مقابل تيم فوتبال ساحلي صنعت مباركه با بيان اين كه بازي خوبي بود، افزود: بيشتر از اين ديگر نمي توانيم بازي كنيم و ظرفيت و توان تيم ما همين اندازه بود .

وي با اشاره به اين كه اگر شانس با ما يار بود ممكن بود وضعيت تغيير كند، اظهاركرد: بدون بازيكن غيربومي در اين مسابقه حاضر شديم.

وي با تبريك برد اين مسابقه به مسوولان و بازيكنان تيم صنعت مباركه تصريح كرد: تيم مباركه تيم خوبي است و اميدوارم در آينده بيش از پيش موفقيت كسب كند.

سرمربي تيم فوتبال ساحلي پايانه هاي همدان با بيان اينكه از بازيكنانم تشكر مي كنم افزود: به مسوولان شهر همدان هم گفته ام كه ظرفيت تيم ما ليگ يكي است و بيشتر از اين ديگر نمي توانيم بازي كنيم.

از هفته نهم ليگ برتر فوتبال ساحلي باشگاههاي كشور عصر جمعه ديدار تيم هاي صنعت مباركه و پايانه هاي همدان در زمين فوتبال ساحلي شهداي زينلي مباركه برگزار شد.

در اين ديدار تيم فوتبال ساحلي صنعت مباركه موفق شد با نتيجه پرگل ۶ بر يك تيم پايانه هاي همدان را شكست دهد.

در پايان هفته نهم ليگ برتر فوتبال ساحلي باشگاههاي كشور تيم صنعت مباركه با ۱۳ امتياز در رده سوم و تيم پايانه هاي همدان با سه امتياز در رده هفتم قرار دارد.

+++++++++++++++

به میزبانی خبرنگاران در هفته دفاع مقدس صورت می‌گیرد؛

برگزاري مسابقه چندجانبه فوتسال به نام شهید ماه عسل

هگمتانه – سرویس ورزش: مدیر انجمن ورزشی‌نویسان همدان از برگزاری یک مسابقه فوتسال چهارجانبه با هدف گرامیداشت یاد و نام شهید «ایرج خرم‌جاه» خبر داد.

"فرشید گل ‌محمدی"اظهار كرد: انجمن ورزشی‌نویسان همدان به منظور بزرگداشت دلاورمردی‌های نیروهای مسلح در دوران جنگ تحمیلی در نظر دارد در هفته دفاع مقدس یک مسابقه فوتسال چهارجانبه برگزار کند.

وی افزود: با ارائه این پیشنهاد به بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع همدان استان و موافقت ضمنی مدیر کل آن، اقدامات اولیه برگزاری این مسابقه در حال انجام است.

مدیر انجمن ورزشی‌نویسان همدان یادآور شد: با طرح این برنامه در کمیته ورزش و جوانان هفته دفاع مقدس و موافقت این کمیته با همکاری اداره ورزش و جوانان استان یک مسابقه فوتسال با حضور چهار تیم برگزار خواهد شد.

به گفته وی تیمهای خبرنگاران همدان، پایگاه سوم شکاری شهید نوژه، منتخب سپاه پاسداران همدان و نماینده تیپ سوم رژه شهید قهرمان چهار تیم برگزارکننده این مسابقه در هفته دفاع مقدس در روزهای پایانی شهریور ماه خواهند بود.

گل‌محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به اتفاقاتی که در شناسایی شهید «ایرج خرم‌جاه» بعد از 27 سال رخ داده پیشنهاد نام‌گذاری این مسابقات به نام این شهید والامقام داده شده که با موافقت مسؤولان استان مواجه شده است.

وی با اشاره به اینکه انجمن ورزشی‌نویسان پیش‌قدم امور خیریه و فرهنگی بوده و هست، اضافه كرد: تشکیل تیم فوتسال و فوتبال اصحاب رسانه همدان بر این اساس بوده تا ضمن پرداختن به ورزش و سلامت جسمي بتوانیم اقداماتي در راستای امور خیرخواهانه و فرهنگی انجام دهيم که برگزاری مسابقات در هفته دفاع مقدس و یادواره شهید «خرم‌جاه» از این قبیل برنامه‌‌ها است.

مدیر انجمن ورزشی‌نویسان همدان تصریح کرد: همکاری بنیاد حفظ آثار و اداره ورزش و جوانان و مشارکت نیروهای مسلح در برگزاری مطلوب این مسابقات تأثیر مثبتی خواهد داشت که امیدواریم بتوانیم در حد نام و مقام شهدا بانی انجام یک اقدام فرهنگی باشیم.

وی اضافه کرد: برگزاری مسابقات خیرخواهانه و جمع‌آوری کمک به اقشار نیازمند از اهداف تیم ورزشی خبرنگاران است.

+++++++++++

هشت ايستگاه ورزش صبحگاهي در نهاوند فعال است

هگمتانه – سرویس ورزش: رئيس اداره ورزش و جوانان نهاوند گفت: ورزش همگاني در نهاوند از استقبال اقشار مختلف مردم به ويژه بانوان برخوردار است و در حال حاضر هشت ايستگاه ورزش صبحگاهي در مناطق مختلف شهر فعال است.

 سعيد كوليوند در شوراي ورزش شهرستان نهاوند افزود: آب و هوا و اقليم شهرستان اين شهرستان موقعيت مساعدي را براي انجام فعاليتهاي ورزشي به ويژه ورزشهاي همگاني و صبحگاهي فراهم كرده و در سال هاي اخير مردم با پي بردن به نقش ورزش بر سلامتي گرايش بيشتري به ورزش دارند .

وي گفت: توجه دادن مردم به سوي ورزش نياز به زمينه هاي لازم دارد كه مهمترين اين زمينه ها آشنا ساختن آنان با ابعاد گوناگون ورزش و همچنين فراهم آوردن اماكن ورزشي پراكنده در سطح محلات مختلف شهر و همچنين روستاها است.

وي گفت: در اغلب ايستگاههاي ورزشي بانوان بيشترين تعداد فعالان ورزشهاي همگاني را تشكيل مي دهند كه با توجه به عموميت داشتن اين اماكن مشكلاتي را براي آنان بوجود مي آورد ، بنابراين لازم است فضاي مناسب و يا پارك ويژه بانوان در سطح شهر ايجاد شود تابانوان بدون داشتن محدوديت به ورزش بپردازند .

كوليوند همچنين گفت: در حال حاضر 28 رشته ورزشي در سطح شهرستان ثبت شده كه 14 رشته فعال است.

 

+++++++++++++

 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}


Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Trending Articles