مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان:
آینده ورزش همدان درخشان است
هگمتانه- سرویس ورزش: مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: با تکمیل پروژههای بزرگ ورزشی که زمینه میزبانی از رویدادهای مهم بینالمللی را فراهم آوردهاند، آینده ورزش همدان درخشان خواهد بود.
سید عبدی افتخاری اظهار کرد: افتتاح پروژههایی نظیر شهید حاجیبابایی مریانج تاثیر بسزایی در ورزش خواهد گذاشت و استان با تکیه بر چنین مجموعههای کم نظیری در کشور میتواند از رویدادهای مهم کشوری و بینالمللی میزبانی کند.
وی با اشاره به میزبانی از بازیهای فوتبال زیر 14 سالههای آسیا، تصریح کرد: میزبانی از یک رویداد مهم آسیایی بدون تردید تاثیر بسزایی بر اقتصاد و گردشگری یک منطقه خواهد داشت.
افتخاری با بیان اینکه تزریق 14 میلیارد ریال بودجه به استان یکی از تاثیرات میزبانی از بازیهای زیر 14 سالههای آسیا بود، اضافه کرد: تاثیر سازنده در ارتقای روابط فرهنگی ملتها و همچنین گسترش روابط با تکیه بر رویدادهای ورزشی خود نکته قابل اهمیتی است که میتوان از یک مسابقه مهم ورزشی در سطح آسیا از آن بهره گرفت.
مدیرکل ورزش و جوانان در ادامه با اشاره به زیرساختهای ورزش در همدان تاکید کرد: میزبانی از بازیهای مهم ورزشی در سطح داخلی و خارجی و همچنین برپایی اردوی آمادهسازی تیمهای ملی در رشتههای مختلف ورزشی در همدان نشان از این موضوع دارد که استان در زیرساختهای ورزشی و تجهیز اماکن ورزشی به نقطه ارزشمندی دست پیدا کرده است.
وی یادآور شد: برای هرچه بهتر برگزاری رقابتهای فوتبال زیر 14 سالههای آسیا مهمانسرای ورزش در مریانج برای این بازیها تجهیز شد تا علاوه بر این شاهد برگزاری بازیهای مهم در شهر مریانج باشیم.
افتخاری با اشاره به پروژههای مهم ورزشی در همدان بیان کرد: علاوه بر مجموعه ورزشی حاجیبابایی مریانج، استادیوم شهید مفتح همدان، سالن 6 هزار نفری انقلاب و سالنهای ورزشی چند منظوره در سطح استان، این امکان را فراهم آورده تا همدان از رویدادهای ملی و فراملی توانایی میزبانی داشته باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به نقش مهم رسانهها در پیشبرد اهداف دستگاه ورزش استان، ابراز داشت: در خلال برگزاری مسابقات فوتبال زیر 14 سالههای آسیا بیش از هزار خبر در رسانهها منعکس شد تا اهمیت حضور این قشر بیش از پیش احساس شود.
وی در پایان تصریح کرد: پیشرفت همدان در زیرساختهای ورزشی این شرایط را ایجاد کرده تا بعد از بازیهای فوتبال، استان از رویدادهای مهمی چون تکواندو و شطرنج کشوری هم میزبانی کند و من امیدوارم این روند در آینده تداوم داشته باشد.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
چشم امید ورزش همدان به پاروی طلایی حکیمی
هگمتانه - سرویس ورزش: در میان اسامی ورزشکاران اعزامی به بازیهای آسیایی اینچئون 2014 بدون تردید چشم امید خانواده ورزش همدان به قایقرانی هم دوخته شده است.
ورزش قایقرانی در همدان چهار سال پیش بود که کار خود را آغاز کرد و این اتفاق مهم سرآغاز فصلی تازه در ورزش همدان بود.
رشتهای که خیلی زود جای خود را نه تنها در میان هیئتهای ورزشی همدان بلکه در کشور و حتی دنیا باز کرد و خیلی زود ورزشکاران قایقران همدان دایره فعالیت خود را گسترده و در دنیا برای خود نامی دست و پا کردند.
آرزو حکیمی و نرگس خدابندهلویی دو قایقرانی بودند که زیر نظر نسرین عابدینفیروز مربی نوشهری همدان خیلی زود پلههای ترقی را طی کرده و گوی سبقت را از سایر ورزشکاران همدان و کشور ربودند.
استعداد فوقالعاده آرزو حکیمی از همان ابتدا باعث شد تا مسئولان نگاه ویژهای به این رشته داشته باشند و امروز شاهد هستیم که فدراسیون و استانهای رقیب حساب خاصی روی همدان باز میکنند، استانی که در قیاس با شهرهای ساحلی کشور مثل بوشهر و مازندران از امکانات و زیرساختهای به مراتب کمتری برخوردار است.
امروز ورزش همدان به داشتن چند نام ورزشی میبالد، نامهایی که در دنیا افتخارآفرینی میکنند و مایه مباهات ورزش همدان و حتی کشور شدهاند. نام آرزو حکیمی در کنار نفراتی چون آرمین تشکری و میثم مصطفیجوکار بیشک در صدر این نامها قرار دارد.
یکهتازی همدان در برخی مواد چون کایاک در چند سال اخیر اما بدون تردید مرهون نتایج کسب شده توسط آرزو حکیمی است، ورزشکاری که به عنوان اولین دانشآموز ایرانی پس از انقلاب اسلامی در آوردگاه المپیک شرکت کرد تا به این گونه نام همدان در ویترین افتخارات ورزش کشور بدرخشد.
حکیمی 19 ساله در چند سال اخیر همواره پای ثابت اردوهای تیم ملی بوده و در رقابتهای درون اردویی، قهرمانی کشور و لیگ برتر بدون رقیب پارو زده است.
عضو تیم ملی آبهای آرام کشورمان با وجود سن و سال کمی که دارد خیلیها را به درخشش در المپپیک ریودوژانیرو 2016 امیدوار کرده است. اتفاقی که دور از دسترس نیست و اگر حکیمی کمی رکوردهای خود را ارتقا دهد میتواند در المپیک برزیل روی سکو برود.
حکیمی در المپیک 2012 لندن تنها با 17 سال سن به آب زد تا نام خود را به عنوان یکی از جوانترین ورزشکاران کاروان اعزامی از کشورمان مطرح کند.
در فروردین ماه سال 91 بود که حکیمی آزمونی سخت را مقابل خود دید. نبرد با آرزو معتمدی یکی از ورزشکاران موفق این رشته ورزشی درست چند ماه قبل از آغاز بازیهای المپیک به منظور جواز حضور در بزرگترین رویداد ورزشی دنیا.
حکیمی آنموقع بهتر از هرکسی میدانست که غلبه بر آرزو معتمدی میتواند آغازی باشد برای فتح آرزوهایی که حکیمی در سر میپروراند.
دست آخر این ورزشکار همدانی بود که از معتمدی بهتر عمل کرد و فدراسیون نیز مجاب شد تا حکیمی را به لندن اعزام کند. اتفاقی تازه در ورزش ایران که خیلیها را به زبان تحسین واداشت.
حکیمی در حالی با 17 سال سن در المپیک حاضر شد که کمتر ورزشکاری در دوران ورزشی خود میتواند به این افتخار دست پیدا کند. آرزو حکیمی به رویدادی اعزام شده بود که حضور در آن آرزوی هر ورزشکار کوچک و بزرگی است.
حکیمی در کنار صادق گودرزی و مهلقا جامبزرگ سه ورزشکاری بودند که از همدان در المپیک 2012 شرکت کردند. اما در لندن شانس با حکیمی یار نبود و او در گروه بسیار سختی افتاد و با وجود اینکه تایم بالایی زد اما از رفتن روی سکو محروم ماند.
حضور در المپیک تنها برگی از افتخارات ورزشی آرزو حکیمی است. او در سالهای اخیر در انواع و اقسام مسابقات داخلی و خارجی شرکت کرده و عناوین متعددی هم کسب کرده است.
تنها مسابقات معتبری که آرزو حکیمی نتوانسته در آن شرکت کند بازیهای آسیایی است که چند روز دیگر پاروی حکیمی در این رویداد نیز به آب زده میشود.
عضو تیم ملی قایقرانیکشورمان برای رسیدن به جایگاه فعلی روزهای سختی را تجربه کرده و شاید عناوین کسب شده توسط او ماحصل روزهای سخت دوری از خانواده و حضور در تمرینات طاقتفرسای تیم ملی بوده است.
این ورزشکار خوشآتیه کشورمان نزدیک به 6 سال است که برای تیم ملی کایاک پارو میزند و قبل از ورود به قایقرانی، در رشته ورزشی شنا کار میکرد.
او در اولین حضور خود در یک رویداد بین المللی، چشم دنیا را خیره کرد و در حضور 70 قایقران برتر دنیا در بوخوم آلمان در رده سنی جوانان عنوان چهارمی را به خود اختصاص داد.
حکیمی سال 90 درست بعد از بازیهای جوانان جهان در حالی که تنها 16 سال داشت در رقابتهای آسیایی تهران حاضر و موفق به کسب سه مدال طلا، یک نقره و یک برنز در کایاک شد تا عنوان ستاره بازیها به او تعلق بگیرد.
نقطه تاریک زندگی حکیمی مربوط به بازیهای جهانی جوانان در کانادا میشود. جایی که او از رفتن به رقابتها محروم شد و همانموقع تصمیم گرفت قایقرانی را کنار بگذارد که خیلیها او را از این تصمیم صرفنظر کردند.
بانوی شماره یک قایقرانی کشورمان در چند ماه گذشته در بازیهای قهرمانی جهان در روسیه و بازیهای زیر 23 سال جهان در مجارستان شرکت کرده و حالا با کولهباری از تجربه خود را برای حضوری موفق در بازیهای آسیایی اینچئون کرهجنوبی مهیا میکند.
حکیمی چندی پیش دررقابتهای کایاک یکنفره قهرمانی جهان در رده سنی زیر 23 سال، با قایقرانانی از روسیه، استرالیا، آلمان، روسیه، چین، پرتغال، سوئد و بلاروس رقابت کرد و با کسب رکورد 42.74 ثانیه در رده هشتم جهان قرار گرفت.
شاید همین رکورد حکیمی را در بازیهای آسیایی به مدال برساند اما بدون تردید تمرینات ورزشکار همدانی تیم ملی قایقرانی پس از بازیهای قهرمانی جهان فشردهتر بوده و او میتواند در کرهجنوبی رکوردی بهتر بزند.
با تمام این تفاسیر و بنابر عقیده کارشناسان و خبرنگاران ورزشی، آرزو حکیمی در کنار نفراتی چون میثم مصطفیجوکار، مهلقا جامبزرگ و دیگر ورزشکاران همدانی حاضر در بازیهای آسیایی اینچئون، امید اصلی کسب مدال طلا به شمار میرود.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
عضو تیم ملی کشتی آزاد:
نتیجه چند سال تلاش شبانهروزی را در اینچئون میگیرم
هگمتانه - سرویس ورزش: عضو تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در بازیهای آسیایی 2014 گفت: برای رسیدن به این جاگاه چند سال تلاش شبانهروزی داشتهام و میخواهم با مدال طلای بازیهای آسیایی نتیجه زحماتم را بگیرم.
میثم مصطفیجوکار اظهار داشت: تنها کسب مدال طلا در بازیهای آسیایی 2014 اینچئون کرهجنوبی میتواند من را راضی کند، البته ابتدا قصد دارم کشتیهای زیبا و تکنیکی به منصه ظهور بگذارم تا هم تماشاگران لذت ببرند و هم کادر فنی از انتخاب من پشیمان نباشند.
وی در ادامه اظهار کرد: سرمربی تیم ملی کشتی کشورمان این فرصت را به من داده تا در مهمترین رویداد قاره کهن روی تشک بروم و من هم باید پاسخ این اعتماد را با عملکرد خوب خود بدهم.
عضو تیم ملی کشتی در المپیک 2008 پکن با بیان اینکه از هر لحاظ مهیای حضوری مقتدرانه در اینچئون است، اضافه کرد: همه میدانند که در چند سال گذشته بخصوص یک سال اخیر تمرینات سختی را پشت سر گذاشتم تا دوباره نظر کادر فنی را جلب کنم، حالا که فرصت حضوری دوباره با تیم ملی در یک رویداد مهم را پیدا کردهام خیلی راحت آن را از دست نداده و با کولهباری از انگیزه و تجربه گام به اینچئون خواهم گذاشت.
مصطفیجوکار بیان کرد: بعد از کسب مدال طلای بازیهای قهرمانی آسیا در قزاقستان شناخت خوبی از حریفان پیدا کردهام. بعد از آن مسابقات برنامهریزی خوبی برای بازیهای اینچئون در نظر داشتم و حالا فقط به مدال طلا در بزرگترین رویداد ورزشی آسیا فکر میکنم.
وی با اشاره به اینکه فرایند انتخابی تیم ملی باعث شد تا انگیزه بسیاری از کشتیگیران دوچندان شود، ابراز داشت: با اجرای این فرایند خیلی از کشتیگیرانی که سالها میدان ندیده بودند، فرصتی پیدا کردند که مجددا عرضاندام کنند.
عضو تیم ملی در پاسخ به این سوال که چرا برخلاف حضور در المپیک پکن خیلی صاحب افتخارات بزرگ نشدی؟ خاطرنشان کرد: وقتی در المپیک پکن حاضر شدم باتجربه نبودم و همین کمتجربگی باعث شد تا در ورزش ضربات زیادی به من وارد شود. حالا پس از گذشت چند سال دوباره فرصت حضور در یک رویداد مهم را پیدا کردهام و این بار با تکیه بر تجربیات فراوان قدر این فرصت را خواهم دانست.
مصطفیجوکار در پایان تصریح کرد: با ارائه کشتیهای درخشان در بازیهای آسیایی اینچئون خیز بلندی برای حضور در المپیک 2016 برزیل برخواهم داشت. برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک تلاش خواهم کرد و ناامید نخواهم بود.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
رییس هیات جودو همدان:
تیم پاس بوی لیگ برتر می دهد
هگمتانه - سرویس ورزش: رییس هیات جودو همدان گفت: تیم پاس با داشتن کادر فنی و بازیکنان با اخلاق، متعهد و با ایمان در کنار انگیزه و توانمندی مناسب امسال بومی لیگ برتر می دهد.
جلال نصرپور در حاشیه برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) که از سوی هیات محبین علی بن موسی الرضا (ع) در گفت وگو با داوود مهابادی سرمربی پاس همدان افزود: تیمی که شما جمع آوری کرده اید، بازیکنان با اخلاق و با ایمان هستند که با همین اعتقادات می توانند برای رسیدن به لیگ برتر فوتبال کشور مسیر خود را هموار کنند.
وی اضافه کرد: افتخار می کنیم امسال بازیکنان متعهد و با ایمانی در پاس حضور دارند و امیدواریم با صعود به لیگ برتر، جشن صعود پاس را در مسجد باب الحوایج برگزار کنیم.
گفتنی است؛ اعضای تیم فوتبال پاس به دعوت هیات محبین علی بن موسی الرضا (ع) در جشن میلاد امام رضا (ع) در مسجد باب الحوائج واقع در عباس آباد همدان حضور یافتند.
در این مراسم که به دعوت جلال نصرپور رییس هیات جودو استان همدان و از بانیان این جشن انجام شد، استقبال باشکوهی از سوی ورزشکاران و خانواده های آنان شده بود.
جمع کثیری از ورزشکاران رشته های جودو، کاراته، تکواندو و ووشو در این مراسم حضور داشتند.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان:
دانشآموزان قهرمان همدانی ثروت جامعه محسوب میشوند
هگمتانه – سرویس ورزش: معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: قهرمانان دانشآموز همدانی که دارای عناوین متعدد ورزشی هستند برای استان یک غنیمت و ثروت محسوب میشوند.
عبدالله جعفری اظهار کرد: نفراتی چون آرزو حکیمی که در دوران تحصیلی خود عناوین بسیار زیادی کسب کرد و در دنیا حرف برای گفتن داشت نشان از این موضوع دارد که پرداختن به ورزش دانشآموزی ثمرات بسیاری خواهد داشت.
وی ادامه داد: تمام تلاش دستگاه آموزش و پرورش همدان برطرف کردن مشکلات تحصیلی قهرمانان ورزشی است چراکه این ورزشکاران افتخار هر کشوری هستند و عناوین کسب شده درصد بالایی از قهرمانان ملی و بینالمللی در سنین دانشآموزی رقم میخورد.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: آرزو حکیمی به عنوان اولین دانشآموز بعد از انقلاب اسلامی به رقابتهای المپیک اعزام شد و این موضوع حاکی از ظرفیتهای بسیار خوب ورزشکاران دانشآموز همدانی دارد.
جعفری تاکید کرد: فاطمه خیاطی پرتابگر دیسک کشورمان هم یکی دیگر از همدانیهای آیندهدار است که با وجود سن کم در دوران تحصیل افتخارات زیاد و متعددی برای خود و ورزش دانشآموزی همدان کسب کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه رسیدن به موفقیتهای مدنظر در ورزش دانشآموزی به اعتبارات مالی مناسب نیاز دارد، عنوان کرد: هزینه خریداری تجهیزات ورزشی و همچنین وسایل ورزشی برای ورزشکاران حرفهای سرسامآور است و من امیدوارم مسئولان نگاه ویژهای به این حوزه داشته باشند.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: تعامل خوب آموزش و پرورش همدان با دستگاه ورزش استان باعث شده تا مسیر موفقیت در ورزش دانشآموزی بیش از گذشته هموارتر شود.
جعفری گفت: روسای هیئتهای ورزشی اشراف خوبی به این حوزه دارند و به خوبی میدانند که مسیر موفقیت در حوزه قهرمانی و مدالآوری تا حدود زیادی از ورزش دانشآموزی میگذرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته دانشآموزان زیادی علاوه بر آرزو حکیمی افتخارات خوبی کسب کردهاند که از جمله آنها میتوان به طلای بازیهای جهانی ازبکستان توسط نرگس خدابندهلویی در رشته کانوکانادایی اشاره کرد.
++++++++++++++++++++++++++++++++
رئیس هیئت انجمنهای ورزشی همدان:
فضای مناسب برای انجمنهای کریکت و راگبی در همدان ایجاد میشود
هگمتانه – سرویس ورزش: رئیس هیئت انجمنهای ورزشی همدان با بیان اینکه سالن اختصاصی انجمن دارت و ایجاد یک باشگاه اختصاصی برای انجمن فوتبال دستی از امکانات خوب این دو رشته است، گفت: هیئت تلاش میکند تا فضای مناسبی را برای ۲ انجمن کریکت و راگبی ایجاد کند.
رضا عوضبیگی با بیان اینکه هیئت انجمنهای ورزشی بسیار گسترده است، اظهار کرد: 17 انجمن ورزشی کشتی آلیش، اسکی روی آب، انجمن او اسپرت، بیس بال و سافت بال، جت اسکی و جت بوت، جهتیابی، دارت، دراگون بوت، راگبی، سپک تاکرا، طناب کشی، فلوربال، فوتبال دستی، فوتوالی، کریکت، موی تای و ورزشهای هوایی از انجمنهای این فدراسیون هستند.
وی افزود: از این تعداد انجمن ورزشی 10 انجمن دارت، کشتیآلیش، طنابکشی، پروازهای هوایی( پاراگرایدل، پارا موتور و ژیرول)، سپکتاکرا، فوتبال دستی، راگبی، کریکت، مویتای و بیسبال در همدان فعال هستند که به فراخور در شهرستانها متفاوت است.
رئیس هیئت انجمنهای ورزشی همدان با اشاره به فعالیت این انجمنها در شهرستانهای استان بیان کرد: پایگاه انجمن فوتبال دستی ما در ملایر با داشتن یک باشگاه بینظیر در سطح کشور فعالیت بسیار خوبی را دارد.
وی تصریح کرد: انجمن سپکتاکرا، دارت، طناب کشی، فوتبال دستی، موی تای و پروازهای هوایی در همدان، تویسرکان و اسدآباد، ملایر و نهاوند فعالیت دارند.
عوضبیگی درباره سطح این انجمنها در کشور بیان کرد: در انجمن کشتی آلیش مقام نایب قهرمانی کشور و در انجمن مویتای نیز چندین مدال را در سطح کشوری کسب کرده که ورزشکاران مویتای همدان نیز به تیم ملی دعوت شدهاند.
وی با اشاره به اعزام تیم به مسابقات کشوری و میزبانیهای همدان گفت: با تلاشهای مستمر و فراوانی که داشتیم موفق به جذب اسپانسر شدیم تا بتوانیم دو تیم سپک تاکرا همدان و تویسرکان را به لیگ کشوری اعزام کنیم همچنین قصد داریم میزبانی مسابقات کشوری انجمن کشتی آلیش را نیز در صورت صلاحدید فدراسیون برای همدان بگیریم.
رئیس هیئت انجمنهای ورزشی درباره امکانات انجمنهای ورزشی فعال در همدان عنوان کرد: سالن اختصاصی انجمن دارت و ایجاد یک باشگاه اختصاصی برای انجمن فوتبال دستی از امکانات خوب ما برای این دو رشته است همچنین تمام تلاش هیئت بر ایجاد فضای مناسب برای دو انجمن کریکت و راگبی متمرکز شده است.
وی درباره جایگاه هیئت انجمنهای ورزشی همدان در ارزشیابی فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان گفت: با اقدامات مهم که انجام دادیم توانستیم جایگاه هیئت را از رتبه 19 کشور به رتبه 11 در ارزشیابی فدراسیون برسانیم همچنین بین هیئتهای ورزشی استان نیز تقریبا در همین جایگاه قرار داریم.
عوضبیگی با اشاره به رسالت و هدف اصلی این هیئت عنوان کرد: در کنار رقابت و مسابقه هدف اصلی انجمنهای ورزشی ایجاد شادابی و تفریح در بین جوانان است همچنین راهاندازی رشتههای جدید و شناخت این رشتهها در بین آحاد مردم جامع و استعدادیابی از آنها بوده است.
وی تصریح کرد: فدراسیون انجمنهای ورزشی در سال 1389 راهاندازی شد و در کنار فدراسیون هیئت انجمنهای ورزشی همدان نیز نوپا است که نیازمند تبلیغات، آگاهی رساندن به مردم و همچنین حمایتهای مالی است.
++++++++++++++++++++++++++++++