مدیرعامل باشگاه پاس همدان:
اشتباه بازیکنان و داوری مانع برتری پاس همدان مقابل شهرداری تبریز شد
هگمتانه – گروه ورزش: مدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت: اشتباه فردی برخی بازیکنان و نیز نوع قضاوت داور بازی مانع از برتری تیم پاس مقابل شهرداری تبریز شد.
بهرام یدی افزود: روی اشتباه فردی سنگربان تیم گل دریافت کردیم و همین گل باعث تغییر در جریان بازی شد هر چند از تیم شهرداری تبریز بسیار بهتر ظاهر شدیم اما حریف به نتیجه ای که می خواست دست یافت.
وی اظهار کرد: از نتیجه کسب شده رضایت ندارم چرا که استحقاق برتری مقابل شهرداری تبریز را داشتیم منتهی شرایط به گونه ای رقم خورد که تساوی سهم دو تیم شود.
یدی در خصوص داوری مسابقه نیز گفت: تعویض اتفاقی داور مسابقه و آمدن داور چهارم به زمین باعث شد تا او نتواند تسلط خوبی در قضاوت داشته باشد و بارها شاهد اشتباهات داوری بودیم.
وی بیان کرد: با این حال چند موقعیت مسلم گلزنی داشتیم که البته سنگربان تیم شهرداری تبریز بهترین مهره این تیم بود و مانع از برتری ما شد.
مدیرعامل باشگاه پاس همدان ضمن قدردانی از تماشاگران گفت: انتظار ما حضور پرشمار تماشاگران در ورزشگاه است و اینکه با تشویق های 90 دقیقه ای خود از تیم شرایط را برای انگیزه دادن به بازیکنان برای پیروزی مهیا کنند.
وی با تاکید بر اینکه شرایط تیم پاس نگران کننده نیست، گفت: هم اکنون با 10 امتیاز رتبه سوم جدول را در اختیار داریم و تنها سه امتیاز با صدرنشین فاصله گرفته ایم که با سعی و تلاش کادر فنی و بازیکنان قابل جبران است.
++++++++++
الوند در عوارضی شهرداری زنجان خرد شد!
هگمتانه – گروه ورزش: تیم الوند همدان بازهم طعم شکست را تجربه کرد و این بار در مقابل شهرداری زنجان دو بر یک شکست خورد.
الوندی ها با این شکست به رتبه هفتم جدول رده بندی گروه خود سقوط کردند تا از هم اکنون کاندیدای افتادن به لیگ سه لقب بگیرد!
* نمای کلی:
هفته پنجم لیگ دسته دو فوتبال کشور
شهرداری زنجان: 2
الوند همدان: 1
گل ها: حسین حبیبی دقیقه 18 و هادی باغبانی دقیقه 39 برای شهرداری زنجان و امین رفیعی دقیقه 7 برای الوند
داور: حسین باستان
کمک ها: امیر قاسمی و قاسم بهاری
اخطار: بهمن یوسفی از شهرداری زنجان- روح الله فلاح، محسن خدابنده لو و مجید جلال پور از تیم الوند
ترکیب تیم شهرداری زنجان:
رامتین فرقانی، رحمان اسفندیاری، محسن فتحی، داوود احمدی، محمدرضا رکنی، رسول ناصربخت، بهمن یوسفی (86 میثم آرمیان)، حسن حبیبی (75 مهدی چاه جویی)، مهدی ترکان (65 رسول بهاروندی، هادی باغانی، امیرمحمد عبادزاده.
سرمربی: محمد ربیعی
ترکیب تیم الوند همدان:
حجت للری، امید خورج، مجید جلال پور، محمد اسماعیلی (50 – حامد میرزایی)، امین رفیعی، شهرام کوثری (48 میثم زمانی)، هومن یوسفیان، ایرج خدایاری، روح الله فلاح، امیر محمدی، محسن خدابنده لو (71 مصطفی قیصری)
سرمربی منوچهر بیگم جانی
* شرح گل ها:
دقیقه 7: روی اشتباه مدافعان زنجانی امین رفیعی توپ باد آورده را به گل تبدیل کرد.
دقیقه 18: هادی باغانی توپ برگشتی توسط مدافعان الوند را با یک ضربه دقیق به گل تبدیل کرد.
دقیقه 39: ارسال مهدی ترکمان با ضربه سر حسین حبیبی تبدل به گل پیروزی بخش شهرداری زنجان شد.
* اتفاق ویژه: شهرداری زنجان به نخستین پیروزی خود در فصل جاری لیگ دسته دو فوتبال کشور دست یافت.
الوند همدان نیز با قرار گیری در رتبه هفتم جدول به سقوط نزدیک شد!
+++++++++
احمدی سانتر کرد، احمدی گل زد!
هگمتانه – گروه ورزش: نکته جالب توجه در بازی روز گذشته پاسی ها در این بود که مصطفی احمدی هافبک شهرداری تبریز در دقیقه 9 بازی از کنار زمین و درست در خط میانی سانتر بدون هدف را به محوطه شش قدم پاس ارسال کرد و جلیل احمدی سنگربان پاس هم این ضربه را به گل تبدیل کرد !
ماجرا از این قرار بود که جلیل احمدی به هنگام ارسال حریف، با صدای رسا اعلام کرد که "منم"و صادق کرمی هم به خیال اینکه جلیل احمدی توپ را دریافت می کند، عکس العملی نشان نداد.
توپ پس از برخورد به جلیل احمدی و سپس سر صادق کرمی، با دستان مبارک جلیل احمدی وارد تور دروازه شد!
جلیل احمدی این روزها روی فرم نیست و به لحاط فکری دچار تزلزل است.
این گل برای جلیل احمدی گران تمام شد و قطعا مورد برخورد باشگاه قرار می گیرد.
او در بازی هر چند یکی دو واکنش خوب داشت اما در اغلب توپ های دریافتی، دوضرب کار کرد!
++++++++++
فعالیت سه هزار نفر در مدارس شنا همدان
هگمتانه – گروه ورزش:رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو استان همدان گفت: ۱۵۰ نفر در زمینه ورزش قهرمانی و و سه هزار نفر نیز در مدارس شنا در استان همدان فعالیت می کنند.
محمد صادق بختیاری با اشاره به وضعیت ورزش شنا همدان اظهار داشت: روزگاری همدان قطب شنا و شیرجه کشور بود و رکوردهای ملی به دست همدانی ها جا به جا می شد.
وی افزود: بحث خصوصی سازی استخرها لطمه بزرگی به این رشته در همدان وارد کرد و باعث شد که کم کم شنا استان با افت مواجه شود وقتی امکانات سخت افزاری در حوزه شنا وجود ندارد مشخص است که ورزشکاری ارتقا پیدا نمی کند.
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو استان همدان با بیان اینکه اکثر استخرهای همدان خصوصی است، گفت: این استخرها هیچ کمک به عرصه ورزش شنا استان نمی کنند و بخش خصوصی دامنگیر ورزش شنا، نه تنها در استان همدان بلکه در کل کشور شده است.
بختیاری عنوان کرد: مسئولان استان فکری به حال ورزش شنا همدان کنند تا بتوانیم دوباره به جایگاهی که در گذشته داشتیم بازگردیم.
وی با اشاره به شهرستان های فعال استان همدان نیز گفت: شهرستان های رزن، ملایر، تویسرکان و کبودرآهنگ از هیئت های فعال استان همدان هستند اما این معضل در شهرستان ها هم وجود دارد و نباید انتظاری از شهرستان ها داشته باشیم.
بختیاری با اشاره به بحث مربیگری و داوری شنا استان بیان کرد: ۴۵ داور از بانوان و ۶۰ داور از آقایان در استان فعالیت می کنند و نزدیک به ۱۰۰ مربی شنا مسئولیت آموزش این رشته ورزشی را بر عهده دارند.
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو استان همدان عنوان کرد: برگزاری کلاس های مربیگری و داوری را در اولویت دستور کاری هیئت قرار داده ایم تا بتوانیم سطح مربیگری و داوری استان را افزایش دهیم.
++++++++++
موتورسواری و اتومبیلرانی رشته پرطرفدار درهمدان
هگمتانه – گروه ورزش:رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان گفت: رشته موتورسواری و اتومبیلرانی برای جوانان بسیار جذاب و پر هیجان بوده و از همین رو این رشته درهمدان طرفداران زیادی دارد.
محمد امین روحی با بیان اینکه رشته موتورسواری و اتومبیلرانی از جذاب ترین و پرهیجان ترین ورزش های جهان است، اظهار داشت: در اکثر قریب به اتفاق کشورها رشته موتورسواری و اتومبیلرانی تماشاگران فراوانی حتی نسبت به ورزش فوتبال دارد.
وی افزود: در بیشتر نقاط جهان و کشورهای منطقه با تأسیس پیست های استاندارد اتومبیلرانی و موتورسواری و تورهای گردشگری ویژه ورزش، هزاران گردشگر را جذب کشور خود می کنند.
رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان با بیان اینکه همدان ظرفیت بالایی در این رشته دارد، گفت: هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان در سال گذشته در ارزشیابی فدراسیون در بین تمامی هیئت های موتورسواری و اتومبیلرانی استان های کشور مقام نخست را کسب کرد.
روحی عنوان کرد: سال ۸۷ جایگاه هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان ۲۹ کشور بود.
وی با اشاره به اعزام به مسابقات کشوری در سال ۹۳ بیان کرد: از ابتدای سال جاری بیش از۱۰۰ اعزام به مسابقات کشوری داشته ایم که در این زمینه نیز شاهد رشد هستیم.
رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان با بیان اینکه آموزش از مهم ترین ارکان هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان است گفت: برگزاری کلاس های بازآموزی نقشه خوانی، کلاس کارتینگ، دوره های داوری، آموزش رانندگی، آموزش نقشه خوانی بخش کوچکی از کلاس های آموزشی و دوره های آموزشی هیئت بوده است.
روحی با اشاره به بینالمللی کردن گواهینامه و پلاک در هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان همدان گفت: ثبت نام صدور اسناد بین المللی، گواهینامه بین المللی برای موتورسیکلت و اتومبیل پایه یک و دو، پلاک بین المللی ترانزیت موتورسیکلت، خودروهای سواری و سنگین، دفترچه مالکیت خودرو، کارت عضویت و برچسب کشور ایران نیز به طور مستمر در طول سال انجام می شود.
وی افزود: متقاضیان می توانند همه روزه صبح و بعدازظهر به دفتر هیئت واقع در سعیدیه استادیوم ملت مراجعه کنند.
+++++++++++
کمبود معلم ورزش و سرگردانی دانشآموزان همدانی
زنگی که معلم ندارد
هگمتانه – گروه ورزش: کمبود معلم ورزش در برخی مدارس همدان باعث شده تا دانشآموزان در ساعات ورزش سرگردان بمانند و وقت تلف کنند.
توجه به ورزش در سطح جامعه به ویژه در بین دانشآموزان، از موضوعاتی است که نهتنها زمینه سلامت افراد را فراهم میکند که بهترین راهکار برای تخلیه سالم انرژی و همین طور افزایش ضریب یادگیری است.
در همین راستا آموزش و پرورش، اجرای طرحهای وزارتی در سطح مدارس را در برنامه خود گنجانده، به طوری که چندی است مقوله «ورزش» و درس تربیت بدنی نمود بهتر و بیشتری در بین دیگر درسهای دانشآموزان پیدا کرده است.
زنگ «ورزش» که شاید در گذشته برای وقتگذرانی و یا کلاسهای جبرانی استفاده میشد، مدتی است برای خود اسم و رسمی پیدا کرده و به رسمیت شناخته شده است.
درس تربیت بدنی، با اجرای طرحهای وزارتی مانند سباح، طناورز، دو و میدانی و... به صورت فعال در مدارس آغاز به کار کرده و فضای شاد و پرهیجانی را برای دانشآموزان رقم زده است.
با وجود گرایش دانشآموزان به ورزش در مدارس، شاهدیم که متأسفانه برخی از مدارس همدان از معلم ورزش بیبهره هستند به طوری که دانشآموزان در ساعات ورزش سرگردان میمانند تا ساعت ورزش آنان به پایان برسد.
وقتی علت را از مسئولان امر جویا میشویم دلیل این وضعیت را کمبود نیرو میدانند و راهحل آن را هم در دانشگاه فرهنگیان؛ به این معنا که این دانشگاه طی چند سال آینده نیروی متخصص در اختیار آنان بگذارد!
به راستی تا چند سال آینده و تا زمان آمدن نیروی متخصص به بدنه آموزش و پرورش، تکلیف ساعات خالی ورزش و سرگردانی دانشآموزان در مدرسه چه میشود؟!
سئوال دیگر آنکه، اگر قرار است آموزش و پرورش به صورت اختصاصی از دانشگاه فرهنگیان نیرو بگیرد تکلیف نیروهای متخصصی که در خارج از دانشگاه فرهنگیان و دانشگاههای دیگر تحصیل میکنند، چه میشود؟
*رفع مشکل کمبود معلم ورزش در گرو تزریق نیرو از دانشگاه فرهنگیان
رئیس تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش همدان در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: ورزش به عنوان رکن مهم سلامت جامعه است که این امر با اجرای طرحهای وزارتی در چند سال گذشته در مدارس به صورت جدیتر دنبال میشود.
مجید حمدیه اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر در استان همدان کمبود معلم ورزش داریم، به همین دلیل تعدادی از مدارس در سطح استان همدان معلم ورزش ندارند.
*کمبود معلم در دو سال آینده جبران میشود
وی بیان داشت: طی برنامهریزیهای صورت گرفته تا دو سال آینده، تعداد معلمان ورزش در استان را افزایش خواهیم داد تا تمام مدارس دارای معلم ورزش باشند.
رئیس تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش همدان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان همدان 850 معلم ورزش مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه کمبود نیرو در آموزش و پرورش را از طریق جذب نیرو از دانشگاه فرهنگیان جبران میکنیم، عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان که زیرمجموعه آموزش و پرورش است با تربیت نیرو به صورت تخصصی در راستای جبران کمبود نیرو در آموزش و پرورش فعالیت میکند.
حمدیه افزود: با توجه به همین مقوله امسال نیز به رسم هر ساله طرحهای وزارتی در مدارس به اجرا درمیآید و طرح سباح نیز که سال گذشته به دلیل مشکلات اعتباری انجام نشد امسال با مشارکت اولیا اجرا میشود.
*ناحیه 2 آموزش و پرورش کمترین معلم ورزش را دارد
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش همدان نیز در گفتوگو با فارس اظهار کرد: بیشترین کمبود معلم ورزش در ناحیه 2 همدان است که این کمبود را مانند سالهای گذشته از محل اضافه تدریس جبران میکنیم.
عبدالله جعفری گفت: با توجه به اینکه در استان همدان 850 معلم ورزش داریم که از این تعداد 50 درصد مختص دوره ابتدایی است اما همین تعداد نیز با این حجم مدارس کم است.
وی با بیان اینکه در استان همدان 280 هزار دانشآموز داریم، گفت: تعداد 850 معلم ورزش و 280 هزار دانشآموز، حاکی از آن است که برای هر 30 دانشآموز یک معلم داریم که این تقسیمبندی نشان از نیاز ما به معلم ورزش دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش همدان تصریح کرد: تلاش میکنیم از معلمان در مدارس به صورت اضافه تدریس استفاده کنیم که این وضعیت در سالهای گذشته نیز وجود داشت.
وی خاطرنشان کرد: در این وضعیت، معلمان یک دوره آموزشی را طی میکنند و ساعاتی را به عنوان معلم ورزش در مدارس به اضافه تدریس میپردازند.
جعفری با بیان اینکه با وجود کمبودها در استان همدان توانستهایم طرحهای وزارتی را در مدارس به صورت مطلوب برگزار کنیم، خواستار توجه به این مهم شد.
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}