Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 807

Article 0

$
0
0

همدان قهرمان مسابقات تنیس روی میز بانوان جانباز و معلول کشور  

هگمتانه – گروه ورزش: تیم همدان قهرمان مسابقات تنیس روی میز باشگاهی بانوان و جانبازان معلول کشور شد.

مرحله نهایی هشتمین دور از مسابقات باشگاهی تنیس روی میــز بانوان به میزبانی شهر شیراز پایان یافت.

این مسابقات در دو کلاس نشسته و ایستاده و در دو دسته برتر و یک برگزار شد و در پایان رقابت های دسته یک  کلاس ایستاده تیم هیات همدان قهرمان شد.

تیم همدان متشکل از نرگس حمیدی (رده ایستاده ) ،سیده مهناز حسینی (رده ایستاده) و زکیه خدا بنده لو (رده ایستاده) به مربیگری و سرپرستی فرشته ایزدی در این مسابقات حاضر شد.

در رقابت های این مرحله  تیم های هیات فارس، هیات خوزستان، هیات خراسان رضوی، فولاد مبارکه سپاهان، مرکز توان بخشی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، هیات مرکزی، شهرداری تبریز، هیات چهارمحال و بختیاری، هیات مازندران، هیات یزد، انجمن معلولین پارس تهران به همراه هیات همدان حضور دارند و در دو گروه نشسته و ایستاده با هم رقابت کردند.

 همدان یکی از قطب های اصلی تنیس روی میز بانوان معلول کشور در رده قهرمانی است.

+++++++++++++

تقدیر از ورزشکاران سامنی در نماز جمعه

هگمتانه – گروه ورزش: طی مراسمی از ورزشکاران والیبال سامن در نماز جمعه تقدیر شد.

طی مراسمی از محسن ربیعی و محمد گلمحمدی ورزشکاران والیبالیست از شهر سامن در نماز جمعه تقدیر شد. محسن ربیعی و محمد گلمحمدی از ورزشکاران خوب والیبال شهر سامن و شهرستان ملایر که در بهمن ماه در معیت تیم دانشگاه علمی و کاربردی به مسابقات کشوری مشهد اعزام شده بودند و موفق شدند مقام سوم تیمی این مسابقات را کسب نمایند.

جمعه گذشته همزمان با برگزاری نماز جمعه در سامن با همکاری ورزش و جوانان و شهرداری و شورای اسلامی شهر سامن مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند .

++++++++++

قضاوت داور بین المللی همدان

مسابقات جام دیویس در گروه 2 آفریقا/اروپا

هگمتانه – گروه ورزش: سید عادل برقعی مسابقات جام دیویس در گروه 2 آفریقا/اروپا را قضاوت می کند.

دیدار فینال این رقابتها را امروز سید عادل برقعی داور نشان نقره همدان قضاوت می کند .

دیدار حساس بین تیمهای ترکیه و آفریقای جنوبی در شهر استانبول ترکیه برگزار خواهد شد.

از سوی فدراسیون جهانی تنیس ITF سید عادل برقعی سرداور نشان نقره کشورمان بعنوان سرداور این دیدار انتخاب گردید.

این مسابقات طی روزهای 15 لغایت 17 اسفند ماه در نقاط مختلف جهان در حال برگزاری است.2

+++++++++++

برگزاری کلاس مربیگیری کار باوزنه بانوان

رییس هیات بدنسازی: 600 مربی فعال داریم

هگمتانه – گروه ورزش: رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان گفت: یک دوره کلاس آموزش مربیگری درجه سه کار با وزنه و دستگاه برای بانوان در استان همدان برگزار می شود.

مرتضی خدابنده لو با اشاره به برگزاری دوره آموزش مربیگری در همدان اظهار داشت: یک دوره کلاس آموزش مربیگری کار با وزنه و دستگاه ویژه بانوان از روز ۱۸ اسفند ماه در همدان برگزار خواهد شد.

وی افزود: ثبت نام این کلاس ها تا ۱۸ اسفند ماه ادامه خواهد داشت و تا به امروز استقبال از این کلاس ها بسیار مناسب بوده و تعدادی نیز شرکت کننده از استان های اطراف برای شرکت در این کلاس ها ثبت نام کرده اند.

رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان با بیان اینکه در امر مربیگری و داوری هیئت بدنسازی و پرورش اندام همدان هیچ گونه مشکلی وجود ندارد، گفت: این دوره از کلاس ها از ۱۸ اسفنده ماه به مدت پنج روز تا ۲۲ اسفند ماه زیرنظر مدرسین فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور برگزار خواهد شد.

خدابنده لو عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ مربی و ۱۵۰ داور در همدان فعالیت می کنند و در طول سال سعی هیئت استان بر این است که به طور متناوب چندین کلاس آموزش داوری و مربیگری برگزار کند.

وی با اشاره به عملکرد این هیئت در سال های گذشته اظهار داشت: بیش از ۷۰ باشگاه خصوصی در این رشته در همدان فعالیت می کنند که نظارت بر روی این باشگاه ها توسط هیئت و بازرسی و حراست اداره کل ورزش و جوانان استان انجام می شود.

رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان یادآور شد: هیئت بدنسازی و پرورش اندام همدان در رشته های پرورش، پاورلیفتینگ، مچ اندازی و قوی ترین مردان در کشور جایگاه بسیار خوبی دارد و استان همدان از استان های صاحب نام در این رشته است.

خدابنده لو با اشاره به فعالیت شهرستان ها گفت: شهرستان های کبودرآهنگ، فامنین، رزن، اسدآباد، ملایر، نهاوند و تویسرکان نیز فعال هستند و این هیئت ها از بازوان قدرتمند هیئت استان محسوب می شوند.

وی با اشاره به جایگاه هیئت همدان در فدراسیون گفت: همدان هر ساله در ارزشیابی های فدراسیون بین استان های اول تا ششم قرار دارد.

+++++++++++++

سکوی سوم مسابقات اسلحه اپه لیگ برتر کشور در انحصار بانوان همدانی

هگمتانه – گروه ورزش: نایب رئیس هیئت شمشیر‌بازی همدان گفت: امسال برای سومین سال متوالی در لیگ برتر بانوان حضور داشتیم و تیم اپه سروش بانوان بعد از تیم‌های دانشگاه آزاد و استقلال مقام سوم را کسب کرد.

گلاره زرنگار اظهار کرد: امسال در هر سه اسلحه سابر، فلوره و اپه شمشیر‌بازانی را به مسابقات لیگ بانوان اعزام کردیم که نتایج رضایت‌بخشی نیز حاصل شد.

وی ادامه داد: امسال برای سومین سال متوالی در لیگ برتر حضور داشتیم و تیم اپه سروش بانوان بعد از تیم‌های دانشگاه آزاد و استقلال مقام سوم را به دست آورد.

نایب رئیس هیئت شمشیر‌بازی استان همدان افزود: سمانه خورشیدی، لادن صحرایی، مریم حمزه‌ای، بهاره رمضانی و هانیه بهاری ترکیب تیم اپه استان را تشکیل می‌دهند که در دور برگشت رقابت‌ها سحر فاضلی‌خواه جایگزین لادن صحرایی شد.

 

زرنگار ترکیب تیم فلوره را این گونه عنوان کرد: مریم طهماسبی، نادیا عذیری، دنیا پیمبری و حسنی رجبی‌مجد نیز ترکیب اسلحه فلوره در مسابقات لیگ برتر بودند که عنوان چهارمی رقابت‌ها را از آن خود کردند.

وی با بیان اینکه تیم سابر بانوان در رقابت‌های لیگ در جایگاه پنجم ایستاد گفت: لیلا خلیلی، سمیه قبادی‌انور، فاطمه کشوری و پرتو پیر‌ویسی نیز شمشیربازان حاضر در ترکیب اسلحه سابر رقابت‌ها بودند.

نایب رئیس هیئت شمشیر‌بازی استان بیان داشت: مربیگری هر سه تیم به عهده گلاره زرنگار بوده و انسیه مختاری نیز سرپرستی این تیم‌ها را به عهده داشت.

زرنگار استعدادیابی را مهمترین فعالیت این هیئت برای پشتوانه‌سازی دانست و تصریح کرد: هیئت شمشیر‌بازی استان هر ساله اوایل مهرماه و اواخر سال تحصیلی طرح استعدادیابی را در مدارس دخترانه و پسرانه استان اجرا می‌کند.

وی ابراز داشت: هدف از استعدادیابی در مدارس استان پشتوانه‌سازی برای تیم‌های موجود و حفظ آمادگی افراد برای حضور پر‌قدرت در مسابقات مختلف است.

نایب رئیس هیئت شمشیر‌بازی استان همدان خاطرنشان کرد: از ابتدای حضورم در هیئت شمشیر‌بازی از سال 72 تاکنون هر سال در مسابقات مختلف در دو بخش آقایان و بانوان حضور داشتیم و هیچ‌گاه بدون کسب عنوان و مدال از رقابت‌ها بازنگشتیم.

زرنگار با بیان اینکه همیشه خجالت زده ورزشکارانمان هستیم تصریح کرد: شمشیر‌بازان همدانی به عنوان ورزشکاران مطرح کشوری با کمترین امکانات و بودجه کم به عشق استان همچنان برای تیم استان خود به میدان می‌روند و افتخار‌آفرینی می‌کنند.

وی به حامیان این رشته اشاره کرد و گفت: دو سال گذشته شهرداری اسپانسر تیم‌ها بود که هزینه ناچیزی را تقبل کرد اما امسال با حمایت‌های مالی شرکت صوتی ـ تصویری سروش توانستیم در رقابت‌ها حاضر شویم که البته باز ‌هم کمبود مالی ملموس است.

نایب رئیس هیئت شمشیر‌بازی استان همدان افزود: بودجه‌ای که ادره کل ورزش‌ و‌ جوانان به این رشته اختصاص می‌دهد کافی نیست و فدراسیون نیز در طول سال تنها تامین برخی وسایل را به عهده می‌گیرد.

زرنگار ادامه داد: با توجه به اینکه وسایل این رشته گران‌قیمت است تامین وسایل از سوی فدراسیون کمک قابل توجهی است اما برای حضور در رقابت‌ها و هزینه تیم‌داری نیاز به وجود منابع مالی دیگر است.

وی با بیان اینکه تیم‌ سروش استان در رقابت‌ها تنها تیم کاملاً بومی مسابقات بود اظهار داشت: برای اینکه بازیکنان خوب استانی را در استان حفظ کنیم و زمینه‌های پیشرفت و کسب نتیجه بهتر آنان را فراهم کنیم نیاز به حمایت مالی از این شمشیر‌بازان است.

نایب رئیس هیئت شمشیر‌بازی استان همدان با بیان اینکه فعالیت جوانان و نوجوانان استان در محیطی سالم، با نشاط، شاد و ورزشی نیاز به سرمایه‌گذاری همه بخش‌ها دارد، افزود: این سرمایه‌گذاری جای دوری نمی‌رود چرا که برای سلامت جوانان و نوجوانان استان هزینه می‌کنیم.

وی حضور برخی از شمشیر‌بازان در اردو‌های تیم ملی را عنوان کرد و بیان داشت: در بخش بانوان سمانه خورشیدی و مریم حمزه‌ای در دو دوره اردوی تیم ملی حضور داشتند و در بخش آقایان نیز محسن حمزه‌ای برای حضور در مسابقات آسیایی در امارات به سر می‌برد.

زرنگار یادآور شد: در تجلیل از قهرمانان استان 99 مدال‌آور مختص شمشیر‌بازی استان بود که امیدواریم با حمایت مسئولان و وجود اسپانسر‌های قوی شاهد افزایش عناوین و مدال‌ها در این رشته باشیم.

+++++++++

هگمتانه مهد وزنه برداری

•هگمتانه – گروه ورزش: استان همدان و هگمتانه مهد وزنه برداری است که پهلوانان و قهرمانان زیادی را در خود جای داده و باید به این ورزشکاران بالید.

 همدان در راستای رشته وزنه برداری گام های موثری را برداشته و قهرمانان زیادی را در خود جای داده است و همین امر باعث شد تا با منوچهر رضاخانی، رئیس هیئت وزنه برداری استان همدان به گفتگو بنشینیم که ماحصل این گفتگو را خواهید خواند.

از خودتان بگویید و چند سال است که در رشته وزنه برداری فعالیت می کنید؟

متولد سال 48 و دارای مدرک کارشناسی ارشد ورزش، مربی درجه یک و داور درجه یک بین الملل نیز هستم و همچنین چهار سال است که رئیس هیئت رشته وزنه برداری ام.

از چه سالی وارد عرصه ورزش شدید؟

از سال 68 وارد عرصه ورزش شده ام و همچنین قهرمان پرس سینه و وزنه برداری در سطح ملی هستم و در حال حاضر نیز سه روز در هفته برای سلامتی ام ورزش می کنم.

وضعیت باشگاه های وزنه برداری در استان همدان چگونه است؟

از زمانی که رئیس هیئت وزنه برداری شده ام دو باشگاه ورزشی وزنه برداری مجموعه ورزشی حاجی بابایی در مریانج و باشگاه وزنه برداری نامجو در شهرستان کبودراهنگ را راه اندازی کرده ام.

آیا رشته وزنه برداری در شهرستان های استان فعال است؟

خوشبختانه رشته وزنه برداری در اکثر شهرستان های استان به ترتیب اولویت و رتبه بندی از جمله همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسداباد، کبودراهنگ و مریانج فعال است.

چه تعداد وزنه بردار در همدان وجود دارد؟

حدود 200 وزنه بردار سازمان یافته در رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان داریم که از نظر ما مهمترین رده های سنی نونهالان و نوجوانان است.

آیا همدان قهرمانانی در رشته وزنه برداری دارد؟

استان همدان قهرمانان زیادی را در خود جای داده است که این نشان می دهد همدانی ها دارای پتانسیل زیادی در رشته وزنه برداری هستند و آقایان گل پرور، نبی اللهی و خدادای از جمله قهرمانان همدانی در رده های آسیایی و جهانی هستند.

وضعیت رشته وزنه برداری از لحاظ مالی در استان همدان چگونه است؟

اداره ورزش و جوانان استان به رشته وزنه برداری کمک های خوبی می کند و برای اعزام وزنه برداران به مسابقات پرداخت هایی را داشته است.

استعدادیابی وزنه برداری در همدان چگونه است؟

در خصوص استعدادیابی در همه شهرستان های استان مربیانی کار آزموده وجود دارند که با همکاری آموزش و پرورش در مدارس حضور می یابند و استعدادها را شناسایی و برای تمرین به باشگاه ها معرفی می کنند. استعدادیابی توسط همکارانم از جمله آقایان رضا تنها و مهدی زرینی انجام می شود. همچنین هر سه ماه یک بار به صورت متمرکز در یکی از شهرستان های استان رکوردگیری و آموزش وزنه برداری انجام می شود.

مشکلات هیئت وزنه برداری در همدان چیست؟

از جمله مشکلات وزنه برداری در استان همدان نیاز به یک خانه وزنه برداری است تا بتوان به راحتی مسابقات را در آن برگزار کرد. متاسفانه تاکنون زمینی برای ساخت خانه وزنه برداری پیدا نشده و آقای افتخاری مجدانه پیگیر این موضوع است تا این امر به زودی محقق شود.حدود سه سال گذشته آزاد استاندار وقت در معیت افتخاری و بنده قول همکاری با اداره کل ورزش و جوانان را برای ساخت سالن وزنه برداری دادند.

رشته وزنه برداری چگونه ورزشی است؟

وزنه برداری ورزشی تفریحی نیست و تمام کسانی که پا به این عرصه می گذارند مسلما برای قهرمانی باید وارد این میدان شوند و ممکن است نظر آنها قهرمانی در رده های پایین و یا بلند پروازی های بین المللی باشد.برای ورزش وزنه برداری حدود 10 هزار ساعت تمرین لازم است تا یک وزنه بردار بتواند از سطح تمرینی به سطح قهرمانی و بین المللی برسد و البته باید توجه داشت این امر به گونه ای محقق می شود که فرد هیچگونه آسیبی نبیند و تمام وقت با تن سالم به تمرین بپردازد.

وضعیت اسپانسر برای وزنه برداری چگونه است؟

سال هاست که دنبال اسپانسر می گردیم ولی برای برخی از هیئت ها که بحث تبلیغاتی کمتری دارند بسیار مشکل است و اگر اداره کل ورزش و جوانان هیئت ها را حمایت نکند در حال رکود خواهند بود ولی خوشبختانه با حمایت های اداره کل استان و نظر مساعد افتخاری به هیئت ها از نظر مالی و سخت افزاری بسیار مفید بوده است.

ورزشکاران رشته وزنه برداری باید دارای چه خصوصیاتی باشند؟

کسانی که به ورزش وزنه برداری روی می آورند باید صبور و سخت کوش باشند و عمدتا از ورزشکاران کم توقع هستند به همین دلیل باید به این ورزشکاران بیشتر از رشته های دیگر توجه شود.

تعداد داوران و مربیان رشته وزنه برداری در همدان چگونه است؟

تعداد داوران و مربیان استان برای فعالیت های استان کافی است ولی نیاز است که هر چند سال یک بار اطلاعات آنها به روز شود و ما هر سال کلاس هایی را در این راستا برگزار می کنیم.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 807

Trending Articles