Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Article 0

$
0
0

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

پروژه ادغام الوند و پاس، اجحاف در حق استعدادهاي فوتبال استان

الوند شناسنامه فوتبال همدان است، المثني ممنوع!

هگمتانه – سرويس ورزش: اين روزها اخبار ناخوشايندي را از فوتبال همدان مطلع مي شويم و اين دست آخري ادغام تيم هاي فوتبال الوند و پاس و حضور تنها يك تيم در رقابت هاي فصل جاري ليگ دسته يك كشور است كه قطعا تحقق اين پروژه ابتكاري از سوي غير فوتبالي ها! اجحاف در حق استعدادهاي فوتبال استان همدان خواهد بود و اعتبار و جايگاه فوتبال استانمان را زير سووال مي برد.

الوند به اذعان اهالي فوتبال همدان به عنوان شناسنامه فوتبال همدان محسوب مي شود و اينكه در سطح شهر مطرح شده كه امتياز اين تيم به فروش برسد و مديران اين باشگاه تيمداري پاس همدان را تقبل كنند، به واقع خيانتي بزرگ به فوتبال همدان است كه امروزه در جايگاهي رسيده كه دو تيم در ليگ دسته يك كشور داشته باشد.

اين روزها علي رغم مخالفت مديران الوند با فروش امتياز اين تيم، فشارها عليه آنان زياد شده و حتي سبب شد تا اكبر عابدي عضو هيات مديره باشگاه كه عرق و تعصب خاصي به اين تيم دارد هم وارد گود شده و مقابل هجمه ها بايستد.

با اين حال هم چنان فشارها بر روي باشگاه الوند همدان تشديد شده و گفته مي شود حتي اينگونه مطرح شده كه اگر امتياز باشگاه به فروش نرسد، مديران باشگاه توقع كمك استاني نداشته باشند!

مطرح شدن اين گفته ها در محافل فوتبال قطعا باعث افزايش دلسردي ها از اتفاقات اين روزهاي فوتبال استان مي شود. واگذاري امتياز تيم الوند به فرض اينكه كمكي براي تقويت تيم پاس باشد، تصميم درستي نيست و مديران اين باشگاه هم راضي به اين اقدام نيستند.

باشگاه الوند اكنون به عنوان يك برند شناخته شده در فوتبال ايران مطرح است و بازيكنان فوتبال كشور براي پيوستن به اين تيم جان مي دهند چرا كه مديران الوند همواره به تعهدات خود به خوبي عمل كرده اند و اگر هم كمك مالي به آنان شده، صرف تقويت تيم شده و نبايد اين كمك ها هم همچون پتك به سر آنها كوبيده شود.

بهرام يدي و علي سيفي زارعي از سرمايه گذاران شناخته شده استان همدان به شمار مي روند كه قطعا جز خدمت به جوانان فوتبالدوست همداني، منفعتي در تيمداري نصيبشان نمي شود و حتي هزينه هاي صرف شده در اين دو سال اخير نيز شفاف و قابل ارايه است.

حال اينكه صدها جوان مستعد فوتبال همدان با آرزوي قرارگرفتن در دو تيم پاس و الوند تلاش مي كنند و اين دو باشگاه مسير رشد و تعالي آنها به شمار مي رود كه حذف يكي از دو تيم قطعا شرايط را براي آنان هم سخت مي كند.

از سوي ديگر الوند و پاس به عنوان دو برادر در كنار هم، رقابت بسيار خوبي را براي رشد فوتبال همدان شروع كرده اند كه نتايج هر دو تيم در روند نتيجه گيري آنان تاثير بسيار مثبت گذاشته و مي توان با حمايت بهتر، يكي از اين دو تيم را روانه ليگ برتر كرد.

در اين هزينه هاي هنگفت مصرفي در فوتبال، گناه اين سرمايه داران بخش خصوصي چيست كه صرفا دنبال خدمت به فوتبال اين استان هستند. اگر نباشند كه بايد فاتحه همين حداقل توجهات را هم بايد خواند.

آيا در اين شهر كسي پيدا مي شود يك ميليون براي توسعه فوتبال هديه كند. آيا سرمايه داري اين ريسك را به جان مي خرد كه در فوتبال هزينه ميلياردي كند. اگر هم كمكي در كنار اين هزينه ها شده صرفا وظيفه اي است در قبال كمك به رشد و پويايي فوتبال استان. بنابراين نبايد سرمشق رهايي پاس از مشكلات فعلي را الوند ناميد چرا كه اين تيم از بدو تولدش در ليگ همدان رشد يافته و به همت دلسوزاني نظير يدي، سيفي زارعي و طلايي منش به بلوغ امروزي رسيده است.

صدور شناسنامه المثني براي الوند به نام پاس پروژه درستي به نظر نمي رسد و بهتر است مبتكران اين طرح، براي حل مشكلات پاس چاره اي ديگر بيانديشند.

++++++++

+++++++++++

مدرسه فوتبال شهرداري همدان زمينه ساز ورود استعدادهاي فوتبال به عرصه حرفه اي

***********

سوتيتر:مديرعامل سازمان فرهنگي ورزشي شهداي شهرداري: باشگاه ما تا حد امكان با رعايت تمامي قوانين و مقررات وضع شده از سوي فدراسيون فوتبال، همچون استفاده از مربيان، انجام تمرينات در بهترين زمان ممكن در ساعات مناسب (صبح) به دليل جلوگيري از دلزدگي فوتبال آموزان، استفاده از لباس متحد الشكل منقش به لوگوي مخصوص مدرسه فوتبال باشگاه و ساير امكانات و نظارت مربيان استعداد ياب بر نحوه تمرينات، توانسته بهترين و كيفي ترين خدمات را به ورزشكاران و خانواده هاي آنان ارائه دهد.

**********

هگمتانه – سرويس ورزش: مدارس فوتبال مي تواند با تبديل شدن به يك محل آموزشي فني و تخصصي، تربيت و آموزش قهرمانان آينده كشور را بر عهده گرفته و زير ساخت هاي فوتبال را مستحكم تر كنند.

 با شروع فصل تابستان بار ديگر مدارس فوتبال فعاليت خود را آغاز كردند و خانواده ها به اميد اينكه مي توانند اوقات فراغت پرباري را براي فرزندانشان فراهم كنند سعي دارند در حوزه فوتبال شانس فرزندان خود را بيازمايند.

اين روزها با توجه به صعود تيم ملي فوتبال ايران به رقابت هاي جام جهاني 2014 برزيل و انتشار قراردادهاي نجومي فوتباليست هاي مطرح كشور، رغبت به سوي اين ورزش از سوي جوانان و خانواده ها بيشتر شده و مدارس فوتبال مشتريان زيادي پيدا كرده اند.

در اين ميان آنچه كه بيشتر جلب توجه مي كند اين است كه برخي مدارس فوتبال بيشتر اين كه به فكر رشد و تعالي فوتبال باشند، به كسب درآمد مي انديشند و آموزش فوتبال در مراحل بعدي قرار دارد.

يكي از عوامل موفقيت در امر پرورش بازيكنان حرفه اي فوتبال و يا هر رشته ورزشي ديگر، شروع آموزش ها و تربيت و پرورش بازيكنان از سنين پايه تحت يك برنامه ريزي دقيق و استاندارد با استراتژي مشخص و تدوين شده مي باشد.

بهره گيري از نيروي انساني متخصص، امكانات لازم و سرمايه كافي تحت مديريتي واحد و هوشمند از شرايط قطعي موفقيت در اين امر مهم مي باشد .

به جرات مي توان گفت استفاده از دانش مديريت و مباحث آموزشي استاندارد مدارس فوتبال مدرن دنيا و مطابقت آن با فرهنگ و آداب حاكم بر جامعه اسلامي كشورمان علاوه بر درآمدزايي و جنبه هاي مهم اقتصادي، تبليغي موجب ايجاد روابط موثر بين المللي بين كشورها نيز مي شود.

مديرعامل سازمان فرهنگي ورزشي شهداي شهرداري همدان در اين باره مي گويد: بازدهي و ماحصل قابل قبول در مدارس فوتبال تنها با رعايت قوانين و مقررات استانداردهاي بين المللي، بدون در نظر گرفتن ميزان درآمدزايي آن و بهره گيري از مربيان اهل فن و كارآزموده به دست مي آيد.

پيمان صادقي افزود: تاسيس مدرسه فوتبال شهرداري و جذب و تربيت نونهالان و نوجوانان رده هاي سني پايه يكي از برنامه هايي است كه به صورت كاملا تخصصي، علمي و كارشناسي شده به آن پرداخته ايم.

وي اظهار كرد: اين مدرسه از اوايل تير ماه جاري فعاليت رسمي خود را آغاز كرده و هم اكنون بيش از 200 نونهال و نوجوان با برنامه ريزي هاي كاملا مدون و فني زير نظر مربيان استعدادياب مجرب و با سابقه آموزش مي بينند.

صادقي گفت: تربيت رده هاي سني پايه نه تنها هزينه نيست بلكه يك نوع سرمايه گذاري براي پشتوانه سازي فوتبال كشور است به شرطي كه مدارس فوتبال مورد حمايت مادي و معنوي فدراسيون فوتبال و مسوولان ورزش قرار گيرند.

وي ادامه داد: متاسفانه برخي افراد مدارس فوتبال را با بنگاه اقتصادي اشتباه گرفته و فقط به فكر درآمديي زايي مي باشند كه اين امر ضرر بزرگي به پايه هاي فوتبال وارد مي كند.

وي گفت: باشگاه ما تا حد امكان با رعايت تمامي قوانين و مقررات وضع شده از سوي فدراسيون فوتبال، همچون استفاده از مربيان، انجام تمرينات در بهترين زمان ممكن در ساعات مناسب (صبح) به دليل جلوگيري از دلزدگي فوتبال آموزان، استفاده از لباس متحد الشكل منقش به لوگوي مخصوص مدرسه فوتبال باشگاه و ساير امكانات و نظارت مربيان استعداد ياب بر نحوه تمرينات، توانسته بهترين و كيفي ترين خدمات را به ورزشكاران و خانواده هاي آنان ارائه دهد.

وي اظهار كرد: آغاز فعاليت مدرسه فوتبال اين باشگاه كه زيرنظر مربيان استعداد ياب كشور و با متدهاي فوتبال نوين هدايت مي شود گامي بلند در تقويت زيرساخت هاي اين رشته پرطرفدار است و موجب بازيكن سازي و ايجاد پشتوانه هاي مطمئن براي آينده فوتبال استان و كشور مي شود.

وي خاطرنشان كرد: در اين مدرسه،  فوتبال آموزان به تدريج با نحوه حمل توپ، دريبل، ضربات پا، كنترل توپ، مالكيت توپ و انجام كارهاي گروهي آشنا مي شوند كه طراحي و تدوين برنامه تخصصي فوتبال پايه براي هر رده سني يكي از مزيت هاي اين مدرسه مي باشد.

وي يادآور شد: برگزاري فستيوال در شهريور ماه امسال، يكي از برنامه هايي است كه فوتبال آموزان علاوه بر انجام مسابقات رقابتي، در دوره ها و كارگاه هاي آموزش مهارتي فوتبال نيز شركت كرده و بار علمي و عملي خود را ارتقاء مي بخشند.

فضاي حاكم بر مدارس فوتبال همدان ، فضايي كاملا شاد و پرجنب و جوشي است كه كنترل آن گاهي وقت ها براي مسوولين مدارس سخت مي شود.

شيطنت هاي كودكان، شوخي، گلاويز شدن ، خودنمايي و قهرمان بازي از جمله حركاتي است كه در ميان كودكان فوتبال آموز ديده مي شود و مربيان نيز چاره اي جزكنار آمدن با آنها ندارند.

كودكان نيز وقتي متوجه شدند خبرنگاري از مدرسه آنها گزارش تهيه مي كند اصرار داشتند كه مصاحبه كنند ولي زماني كه متوجه شدند دوربيني در كار نيست با كم رغبيتي تعدادي از آنها درد دل هاي خود را بيان كردند.

سينا پناه آبادي يك از بازيكنان مستعد آكادمي فوتبال شهرداري همدان در اين باره مي گويد: من فوتبال را بيشتر از همه چيز دوست دارم.

وي اظهار كرد: فوتبال را بخاطر سلامتي جسم و جذابيت هاي اين رشته دوست دارم و مي خواهم روزگاري در تيم هاي مطرح كشور و استانم بازي كنم.

وي افزود: اگر بخواهيم در آينده فوتباليست خوبي باشيم بايد از حالا فوتبال را خوب ياد بگيريم و مثل درس و مشق مدرسه به فوتبال هم اهميت بدهيم.

وي اظهار كرد: ورزش كردن علاوه بر اينكه ما را شاداب و سرحال مي كند باعث مي شود صبح زود از خواب بيدار شويم و برنامه ريزي خوبي در تمامي كاري هايمان داشته باشيم.

+++++++++++

محمود کوثری فرد رییس ورزش کبدی غرب کشور شد 

هگمتانه – سرويس ورزش: محمود کوثری فرد رییس هیات کبدی استان همدان به عنوان رییس ورزش کبدی منطقه سه کشور منصوب شد.   

رییس هیات کبدی همدان در این باره گفت: در جلسه هیات رییسه فدراسیون کبدی بعد از تصویب طرح توسعه پیشرفته به شش منطقه در سطح کشور روسای جدید هم از سوی اعضاء انتخاب شدند.

'محمود کوثری فرد'افزود: هیات رییسه فدراسیون کبدی کشور تشخیص داد تا به عنوان رییس منطقه سه کشور انتخاب شوم و عملکرد هیات کبدی استان همدان در مدیریت و فنی یکی از عوامل اصلی در این انتخاب بود.

وی بیان داشت: منطقه سه کبدی کشور شامل استان های آذربایجان غربی ، ایلام ، کردستان ، همدان و لرستان است.

کوثری فرد اضافه کرد: اعضای هیات رییسه فدراسیون کبدی در راستای تحقق اهداف فدراسیون در زمینه توسعه پیشرفته و همگانی کردن کبدی در سراسر کشور طرح پیشنهادی تبدیل پنج منطقه به شش منطقه را تصویب کردند.

وی یادآور شد: برگزاری نشست های مستمر در راستای هماهنگی در برگزاری برنامه ها و مسابقات از مهمترین اهداف اجرایی در منطقه سه کبدی کشور است.

وی افزود: در برنامه های اجرایی به دنبال ارتقا سطح کیفی و فنی ورزشکاران کبدی آقا و خانم استان های غربی کشور هستیم و با تعامل استان های منطقه سه کشور به اهداف مهم خود دست خواهیم یافت.

+++++++++++++

دو و میدانی رشته مادری که منتظر جوانگرایی است

هگمتانه – سرویس ورزش: ورزش دو ميداني رشته اي مادر است كه باعث بالا رفتن آمادگي جسماني در بين افراد مي شود اما متاسفانه در همدان اين ورزش به خوبي معرفي نشده است.

دو و میدانی یک ورزش طبیعی است زیرا با رفتار و حرکات طبیعی انسان مطابقت دارد. بنابراین می ‌توان گفت دوومیدانی از زمان پیدایش بشر وجود داشته است و اولین اسلحه انسان در برخورد با محیط و خطرهای آن به حساب می ‌آمد.

بشر اولیه برای دفاع از خود محتاج به فرار کردن بود تا اینکه در محلی خود را مخفی کرده و به زندگی خود ادامه دهد لیکن اشخاصی که ضعیف بوده و قدرت دویدن نداشتند بدون شک طعمه حیوانات قرار می‌گرفتند.

بدین دلیل پدرها بچه‌های خود را تشویق به دویدن کرده و به آنها طرز فرار از مقابل حیوانات را می‌آموختند چرا که دویدن، حد فاصل بین زندگی و مرگ برای آنها بود.

 انسانهای اولیه ضمن دویدن و فرار، برای عبور از موانع طبیعی از جهیدن و پریدن استفاده می ‌کردند و اگر لازم می‌ شد که بین آنها و حیوانات مبارزه‌ ای صورت گیرد از پرتاب سنگ یا دیگر اشیا کمک می ‌گرفتند و این کار معمولاً زمانی انجام می ‌گرفت که انسان از فرار کردن خسته و کوفته می‌ شد.

 در تنگنای مرگ و زندگی، انسان مجبور بود از قدرت بازو و پنجه و عضلات خود هم حداکثر استفاده را نماید به این ترتیب انسان اولیه پی برد که اگر تندتر بدود، بیشتر بپرد و محکم ‌تر پرتاب کند، بهتر خواهد توانست با مشکلات و خطرات پیرامون خود مبارزه کند.

 از بین ملتهای دنیای باستان فقط یونان بود که با عشق و علاقه، مردان غیور و با شهامت خود را به بهترین شکل، تشویق می ‌کرد و در یونان باستان به مردانی که بهتر دویده و شی را بیشتر پرتاب کرده و از مرتفع ‌ترین محل می ‌پریدند به چشم عظمت نگاه می ‌کردند و برای آنها احترام و افتخار زیادی قائل بودند.

*دو و ميداني ورزش مادر است

دو و میدانی را از آن جهت مادر ورزش ها می دانند که کامل ترین ورزش در ایجاد تندرستی تن و روان انسان است، مهارت های دو و میدانی مانند دویدن، پریدن، جهیدن، پرتاب کردن، پُرنفس بودن، استقامت داشتن و غيره در بیشتر رشته های ورزشی به کار می رود.

* دو و میدانی مدرن امروزی، منشأ اولیه از زمان گذشته بسیار دور هستند

ورزش های دو و میدانی مدرن امروزی، منشأ اولیه از زمان گذشته بسیار دور هستند و اولین دوره مسابقات دو و میدانی در ۴۵۳ سال قبل از میلاد مسیح برگزار شد.

* دو و میدانی ایران توسط آقای رحمت الله ایزد پناه بنیان گذاری شد

ورزش دو و میدانی در ایران توسط آقای رحمت الله ایزد پناه بنیان گذاری شده و این فرد باعث احیای ورزش در ایران شده است و علامت اختصاری فــدراسیون بین المللی I.A.A.Fاست.

با توجه به معرفي رشته دو و ميداني و تاريخچه آن در اين راستا با رئيس هيئت دو و ميداني استان همدان به گفتگو نشستيم.

مرتضي خورشيدي اظهار داشت: رشته دو و ميداني در چهار مقطع نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در همدان فعاليت دارد.

رئيس هيئت دو و ميداني در ادامه گفت: دو و ميداني داراي 24 رشته ورزشي در چهار گروه دوها، پرش، پرتاب و دوهاي استقامت است.

* هر رشته دو و ميداني نياز به مربي مستقل دارد

وي اضافه كرد: رشته دو و ميداني به دليل اينكه رشته گسترده و متنوعي است به مربي بيشتر و مستقلي نياز دارد چراكه به عنوان مثال رشته هاي پرتابها، پرشها، دوها به دليل عملكرد متفاوت بايد مربي هاي متفاوتي داشته باشند.

* مربي دو و ميداني در سطح بين المللي كم است

وي با بيان اينكه مربي هاي زيادي در كشور و همدان وجود دارند، افزود: متاسفانه مربي در سطح بين المللي در همدان و كشور كم است.

خورشيدي عنوان داشت: براي آموزش دختران در رشته دو و ميداني از سه مربي خانم استفاده مي شود كه اين مربيان، تحصيلكرده هاي رشته تربيت بدني هستند و يك نفر سرمربي آقا نيز برعملکرد آنان نظارت می کند.

رئيس هيئت دو و ميداني بيان داشت: يكي از اهداف هيئت دو و ميداني برگزاري كلاس هاي آموزشي در رده هاي نوجوانان و جوانان است كه براي استعداد يابي و پرورش آنان در اين رشته استفاده مي شود.

خورشيدي افزود: در بحث كفپوش هاي پیست دو و ميداني استان مشكل وجود دارد و در استاديوم قدس شش سال است كه مقدمات انجام تارتان پيست دو و ميداني انجام شده و آسفالت آن ريخته شده است اما تارتان پشت دروازه های آن باقي مانده وهنوز فاقد خط كشي است.

وي در ادامه گفت: اداره تربيت بدني در اين راستا زحمات زيادي كشيده اما متولي اين امر كه شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي است در اين كار كوتاهي مي كند.

* پيست دو و ميداني مجتمع ورزشي مفتح بين المللي است

رئيس هيئت دو و ميداني اضافه كرد: در مجتمع 15 هزار نفري مفتح نيز تمام كارهاي پيست دو و ميداني انجام شده است و اين پيست در سطح بين المللي است اما متاسفانه كار تارتان آن انجام نشده است.

خورشيدي با بيان اينكه رشته دو و ميداني مشكلاتي زيادي دارد، اظهار داشت: از مشكلات رشته دو ميداني در همدان نبود وجود پيست هاي استاندارد و تارتان است.

وي بيان داشت: دختران و پسران ورزشكار دو و ميداني با حداقل امكانات در همدان توانسته اند در كشور و جهان حرفي براي گفتن داشته باشند و به تازگي ايمان طالبي به عضويت تيم ملي درآمده و براي اعزام به مسابقات جهاني پكن آماده مي شود.

* برنامه هيئت دو و ميداني بر اساس تقويم ورزشي  

خورشيدي با بيان اينكه برنامه هاي هيئت دو ميداني بيشتر بر اساس تقويم ورزشي است كه فدراسيون در اختيار هيئت ها مي گذارد، افزود: برگزاري مسابقات باشگاهي، مسابقات برون مرزي و انتخابي از جمله برنامه هاي هيئت دو و ميداني است.

* جوان گرايي و استعداديابي هدف مهم هيئت

رئيس هيئت دو و ميداني عنوان داشت: جوان گرايي، استعداد يابي، توانمندي هاي ورزشكاران  و حفظ استعدادها از اهداف مهم هيئت دو و ميداني است.

خورشيدي تاكيد كرد: توجه ويژه به نوجوانان و جوانان و همچنين بزرگسالان كه راه خود را پيدا كرده اند از جمله وظيفه هيئت دو و ميداني است.

* رشته دو و ميداني در ايران به خوبي معرفي نشده

وي اضافه كرد: در ايران رشته دو و ميداني به خوبي معرفي نشده است در حالي كه اين رشته در دنيا حرف اول را مي زند چراكه در اين رشته بیشتر از 50 مدال توزيع مي شود و بايد به اين رشته در ايران بيشتر توجه شود.

رئيس هيئت دو ميداني در پايان سخنانش گفت: به همت اداره كل تربيت بدني استان همدان  در سال 91 مقدمات احداث سالن سرپوشيده رشته دو و ميداني در باغ میوه شهرداری همدان زده شده وتا مرحله برپایی قابهای سوله پیش رفته است كه بايد در طي 20 ماه آماده و تحويل داده شود و امیدواریم با تامین به موقع اعتبار اين پروژه به بهره برداری رسد.

اميد است كه در همدان به رشته مادر ورزش ها يعني رشته دو و ميداني بيشتر توجه شود چراكه جوانان با گرايش به اين رشته مي توانند آمادگي جسماني خود را بالا ببرند و اين اتفاق زماني مي افتد كه در استان پيست هاي استاندارد زده و اين رشته در بين جوانان بيشتر معرفي شود.

+++++++++++

آینده وزارت ورزش و جوانان به کجا خواهد رسید؟

هگمتانه – سرويس ورزش: گزینه‌های حسن روحانی برای وزارت ورزش و جوانان تنها در نام‌هایی که وزیر آینده باید از میان آنها انتخاب شود خلاصه نمی‌شود، گزینه مهم‌تر انتخاب شیوه‌ای برای اداره این وزارتخانه عریض و طویل است؛ تفکیک وزارتخانه. حالا در کنار نامهایی چون مسعود سلطانی‌فر، ولی‌الله شجاع‌پوریان، بیژن ذوالفقارنسب، سعید فائقی و عبدالرضا ساور که نامشان برای تصدی این وزارتخانه مطرح شده بحث دیگری هم در جریان است. بحث بر سر ارسال یک طرح سه فوریتی به مجلس در دولت یازدهم برای تفکیک وزارت ورزش و جوانان و تشکیل دو سازمان جدید و مجزا.

تفکیک وزارتخانه در گام اول
پس از اولین دیدار رئیس جمهور منتخب با رئیس مجلس خبری با این مضمون در رسانه ها منتشر شد که رئیس‌جمهور منتخب و تیم مدیریتی وی می‌خواهند سازمان جوانان را به صورت معاونت اداره کنند و ورزش را کلا به وزارتی تخصصی تبدیل سازند.
گویا در رایزنی‌های متعدد رئیس‌جمهور منتخب با رئیس مجلس یکبار این طرح از سوی روحانی مطرح شده و لاریجانی هم استقبال کرده و پیشنهاد داده که بلافاصله بعد از مراسم تحلیف و تنفیذ، دولت این لایحه را به صورت سه‌ فوریتی به مجلس ارائه دهد.
یکی از نزدیکان رسانه‌ای روحانی نیز خبر داده که رئیس‌جمهور منتخب و تیم مدیریتی او به ادغام ورزش و جوانان اعتقادی ندارند و می‌خواهند سازمان جوانان را به صورت معاونت اداره کنند و ورزش را کلا به وزارتی تخصصی تبدیل سازند.
در همین حال از ساختمان مرکز تحقیقات استراتژیک خبر می‌رسد که رئیس جمهور منتخب برای وفادار ماندن به وعده‌هایی که در حوزه‌ جوانان مطرح کرده، مسایل این حوزه را در کارگروهی مستقل پیگیری می کند. این خود نشان دیگری است از عزم جدی دولت یازدهم برای تفکیک حوزه جوانان از ورزش. حتی دکتر محمد احسانی، استاد دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران هم روز
۲۹تیرماه تاکید کرده بود که «تفکیک ورزش از جوانان چالش دولت آینده است».

رای جدید نمایندگان برای پس گرفتن رای قبلی
حالا همان نمایندگانی که روزگاری نه چندان دور رای به ادغام دو سازمان تربیت بدنی و جنان و تشکیل وزارت ورزش و جوانان دادند، امروز به اشتباه خود پی‌برده‌اند. مجلسی‌ها نیز به این نتیجه رسیده اند که با تشکیل این وزارتخانه بحث ورزش بر ماموریت وزارت ورزش و جوانان غلبه پیدا کرده است، در حالیکه تنها یکی از نیازهای جوانان ورزش است.
اکنون در میان مجلسی‌ها هم هستند کسانی که می گویند جوانان به جز ورزش نیازهای جدی‌تری چون اشتغال، ازدواج، مسکن و ... هم دارند. آنها که تا قبل از
۲۴خردادماه در خصوص تفکیک دوباره وزارتخانه‌هایی چون وزارت ورزش و جوانان کار عجله و بدون کار کارشناسی لازم تشکیل شده‌اند تنها سکوت کرده بودند، بعد از مطرح شدن طرح دولت یازدهم برای تغییرات در این حوزه‌ها در صدد برآمدند تا گوی سبقت را حتی از حسن روحانی هم بربایند، چنانکه عزت الله یوسفیان ملا (عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس) در این باره گفته: سعی ما بر این است که قبل از تشکیل دولت طرح تفکیک برخی وزارتخانه ها را به تصویب برسانیم که کار برای دولت آینده راحت شود.
ابوالفضل ابوترابی، دیگر نماینده مجلس نیز خواستار رسیدگی به موضوع تفکیک مسئولیت و فعالیت در این وزارتخانه شد. اکنون تلاش نمایندگان برای پیشی گرفتن از دولت یازدهم در خصوص آینده وزارت ورزش و جوانان هر چند در عنوان خود می‌تواند تشابهه کاملی با سرفصل برنامه دولت حسن روحانی در این خصوص داشته باشد اما بیم آن می‌رود که در جزئیات به دلیل شتاب‌زدگی و البته ناهماهنگی با دولت آینده درگیر اختلاف‌نظرهای دیگری شود.
چنین وضعیتی البته در خصوص دیگر وزارتخانه‌های تجمیعی و از جمله وزارت راه و شهرسازی نیز وجود دارد. همچنین تلاش‌مجلسی‌ها برای احیای مجدد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را هم می‌شود در همین راستا ارزیابی کرد

ربودن گوی سبقت از دولت یا ریل گذاری برای حسن روحانی؟
پرونده ادغام وزارتخانه‌ها از دیماه سال ۸۹گشوده شد و همچنان این پرونده باز است و کشمکش‌های ۲ساله نتوانسته پایان خوشی برای این پرونده رقم بزند؛ جز اینکه با احتمال بازگشت به ۲۱وزارتخانه این سوال پیش می‌آید که حجم زیادی از وقت دولت و مجلس در این مدت زمان آیا صرف آزمون و خطا شده است؟
اکنون طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی در مجلس تا مرحله گرفتن امضا از نمایندگان پیش رفته و صحبت‌ها در خصوص طرح تفکیک وزارت ورزش و جوانان نیز جدی شده است. طرحی که مشخص شده دولت یازدهم لایحه‌ای جدی و کارشناسی شده برای آن تهیه کرده است.
اکنون این سوال مطرح می‌شود که علی‌رغم تاکید تیم رئیس جمهور منتخب بر وجود برنامه‌های جدی برای نهایی کردن این دست تغییرات، تلاش پیگیر نمایندگان برای اقدام در این خصوص پیش از تشکیل دولت جدید چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ سوال مهمتر اینکه آیا همین دست طرحهای خلق‌الساعه و بدون هماهنگی با دولتی که قرار است زمام اجرای امور کشور را در اختیار بگیرد، نمی‌تواند موجب ناهماهنگ میان قوای وقننه و مجریه کشور باشد؟
برخی از نمایندگان مجلس بر این باورند که اینچنین نیست. احمد جباری، عضو کمیسیون عمران و از مدافعان طرح تفکیک وزارتخانه‌ها در پاسخ به اینکه چرا طرح‌هایی از این دست از جمله احیای سازمان مدیریت و تفکیک وزارتخانه‌ها درست همزمان با انتقال دولت مطرح می‌شود، گفته است: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند کار مجلس ریل‌گذاری برای حرکت دولت است و عزم نمایندگان این است تا دولت جدید با اصلاح این ساختارها بتواند موفق‌تر عمل کند. با این همه به نظر می‌رسد پیش از آنکه مجلس به فکر ریل‌گذاری بیفتد، رئیس جمهور منتخب و نزدیکان وی جهت این ریل‌ها را تعیین کرده‌اند؛ چنانکه در زمینه احیای سازمان مدیریت شاهد بودیم که احیای این سازمان به عنوان یکی از برنامه‌های دولت منتخب، به فاصله کوتاهی در قالب طرح فوریتی در مجلس مصوب شد. به گفته ایرج ندیمی طرح تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی پیش از آنکه این موضوع با تیم دولت آینده هماهنگ شود می‌رود تا در مجلس مطرح گردد. ندیمی گفته طرح مربوط به این تفکیک تهیه و نهایی شده و بین نمایندگان توزیع شده است.

نکته امیدوار کننده؛ طرح تفکیک در کشوی میز حسن روحانی
 با این شرایط به نظر می‌رسد که جداسازی این وزارتخانه‌ها هم قسمت تازه‌ای از سریال دو فوریتی‌های مجلس باشد که ممکن است برگ دیگری به آزمون و خطاها اضافه ‌کند چرا که مشخص نیست دولت آینده چگونه می‌خواهد تکلیف خود را با حکم برنامه پنجم برای کاهش تعداد وزارتخانه‌ها چگونه روشن کند. در حالی که به نظر می‌رسد نمایندگان در خصوص وضعیت وزارت راه و شهرسازی به سطحی از اجماع رسیده‌اند، چنین اجماعی در خصوص آینده وزارت ورزش و جوانان در مجلس دیده نمی‌شود. شاید نبود این اجماع در فاصله کمتر دو ماه تا استقرار دولت یازدهم بتواند به سود حوزه ورزش و جوانان باشد. چرا که سردرگمی نمایندگان باعث می‌شود تا موضوع تفکیک این وزارتخانه به بعد از استقرار دولت جدید موکول شود و آن زمان قطعا دولت حسن روحانی امکان بسیار بیشتری برای گرفتن دست بالا در این قضیه را خواهد داشت. چرا که او و تیم همکارانش از ماه‌ها پیش بر این موضوع تمرکز دارند و در حقیقت طرح ان تفکیک اول بار توسط همین مجموعه ارائه شده و بر همین اساس می توان پیش‌بینی کرد که دارای نظرات منطقی‌تری در این خصوص باشند.

++++++++++

سرمربي عليصدر 3 جلسه محروم شد

هگمتانه – سرويس ورزش: به دنبال حوادث ديدار تيم فوتسال عليصدر و مس رفسنجان در هفته هفدهم ليگ دسته دوم فوتسال كشور، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال جرايمي را براي خاطيان این مسابقه در نظر گرفت.

در آن مسابقه و در حالي كه بازي با نتيجه 4-5 در جريان بود تيم مس در اعتراض به داوري، زمين بازي را ترك كرد و يكي از بازيكنان اين تيم با تحريك تماشاگران، جو ورزشگاه را متشنج کرد.

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پس از مطالعه گزارش ناظر و داوران؛ به دليل خروج تيم مس از زمين، اين تيم را 0-5 بازنده اعلام و بازيكن خاطي تيم و مربی،کمک مربی وسرپرست مس رفسنجان را نيز تا اطلاع ثانوي از همراهي مس محروم کرد.

همچنين اين كميته تيم عليصدر را به دليل رفتار تماشاگران 5 ميليون ریال جريمه كرد و نادر عظيمي سرمربي تيم نيز 3 جلسه از همراهي تيم محروم شد.

+++++++++

ذوب فلزات بهار در ليگ 3 ماندني شد

هگمتانه – سرويس ورزش: پس از يك سال دوري تيم فوتبال ذوب فلزات بهار از مسابقات، سرانجام فدراسيون فوتبال تصميم گرفت با جريمه مالي، اين تيم را در فصل جاري در ليگ دسته سوم کشور حفظ كند.

فدراسيون فوتبال با ارسال نمابري به باشگاه ذوب فلزات بهار اين تيم را در رقابت‌هاي فصل جاري ليگ، دسته سومي دانست و باشگاه را به دليل برخي تخلفات با جريمه مالي روبرو ساخت.

محمد زارعي مديرعامل اين تيم با تأييد اين خبر گفت: قصد داريم تيم قدرتمندي را روانه رقابت‌ها كنيم و در اين راه از هفته آينده از استعدادي بومي استان، تست‌گيري خواهم كرد. وي علي ضميري را سرمربي تيم معرفی كرد و گفت: برنامه تست‌گيري زير نظر كادر فني از 9 مرداد ماه آغاز خواهد شد كه 4 روز به طول خواهد انجاميد. تمرينات اصلي تيم نيز همزمان با تست‌گيري آغاز مي‌شود.

+++++++++++

بانوان واليبال همدان در منطقه دو كشور قرار گرفتند

هگمتانه – سرويس ورزش: مسابقات قهرمانی والیبال نوجوانان کشور نیمه اول شهریور برگزار می‌شود .

مسابقات قهرمانی دختران نوجوان کشور که انتخابی تیم ملی نوجوانان نیز هست نیمه اول شهریور ماه با در نظر گرفتن شرایطی برای متقاضیان برگزار می‌شود.

استان‌هایی که خواهان شرکت در این مسابقات هستند تا 15 مرداد ماه باید به فدراسیون والیبال اعلام آمادگی کنند.

این مسابقات در دو منطقه و به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود.

استان‌های منطقه یک: خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان، گلستان ، مازندران ، گیلان، اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، قزوین، زنجان، تهران، قم ، مرکزی ، البرز و در منطقه دو: استان‌های همدان، کردستان ، کرمانشاه ، ایلام، لرستان، اصفهان ، چهارمحال و بختیاری ، خوزستان ، فارس ، کهگیلویه و بویراحمد ، کرمان ، هرمزگان، بوشهر و زاهدان حضور دارند.

زمان برگزاری مرحله مقدماتی این رقابت‌ها 13- 5 شهریور ماه است.

++++++++++++

32 مدال كشوري و 62 مقام استاني

حاصل تلاش ورزشكاران ملايري در چهار ماهه گذشته امسال

هگمتانه – سرويس ورزش: رييس اداره ورزش و جوانان ملاير گفت: ورزش اين شهرستان همواره توانمند و پويا است و تاكنون ورزشكاران بزرگي را تحويل جامعه ورزش استان و كشور داده است.

مهدي رضايي افزود: از ابتداي سال جاري تاكنون، با توجه به برگزاري انتخابات و فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، ورزشكاران ملايري موفق به كسب 32 مدال كشوري و 62 مقام استاني شدند.

وي حضور تيم تكواندوي ملاير به عنوان نماينده استان همدان در ليگ نقش جهان و تيم فوتسال وحدت اين شهرستان در مسابقات كشوري را از توانمندي هاي ورزش ملاير برشمرد و اظهار داشت: به طور حتم، با قول هاي مساعد مسوولان شهرستان، اين حضور پررنگ تر و چشمگيرتر خواهد بود.

رضايي ادامه داد: در حال حاضر نيز، تيم كبدي جوانان و بزرگسالان بانوان ملاير در ليگ برتر، فوتسال دختران در ليگ دسته سه كشوري، بسكتبال در ليگ دسته يك، قايقراني بزرگسالان و جوانان در ليگ برتر و هندبال بانوان ملاير در ليگ دسته يك كشور حضور دارند.

وي از فعال شدن كميته هاي ورزشي يوگا، پيلاتس، ماهيگيري، صبحگاهي، پرواز بادبادك ها، فريزبي، كاركنان دولت، ايروبيك و آمادگي جسماني در اين شهرستان خبر داد.

وي توسعه ورزش هاي همگاني در اين شهرستان را يك اولويت مهم دانست و افزود: هم اكنون ورزش صبحگاهي در چهار نقطه پارك معلم، پارك بانوان، سالن شهيد بهشتي و سالن ورزشي بانوان ملاير فعال است.

رضايي گفت: در صدد برگزاري همايش پياده روي 150 هزار نفري خانوادگي با حمايت فرمانداري ويژه ملاير، شهرداري و شوراي اسلامي اين شهر و پخش مستقيم آن از شبكه سوم سيما هستيم.

رييس اداره ورزش و جوانان ملاير از تربيت 18 مربي آمادگي جسماني، طي يك دوره كلاس مربيگري در ملاير خبر داد و ياد آور شد: بزودي يك دوره كلاس مربيگري كشوري نيز در ملاير برگزار خواهيم كرد.

رضايي ميزباني مسابقات ماهيگيري استان در درياچه كوثر، ميزباني ورزش صبحگاهي استان در مهرماه، برگزاري چند مورد پرواز بادبادك ها و مسابقات ورزشي بين كمپ هاي ان اي ترك اعتياد در راستاي مبارزه با مواد مخدر را از برنامه هاي ورزشي ملاير تا پايان سال جاري برشمرد.

رضايي با بيان اينكه يك سوم آمار بيمه ورزشي اين شهرستان مختص هيات ورزش هاي همگاني است، گفت: سال گذشته 921 نفر بيمه ورزش همگاني شدند كه امسال با گذشته چهار ماه از سال، شمار بيمه شدگان به 750 نفر و رشد 800 درصدي رسيده است.

وي از اعلام آمادگي اين هيات براي برگزاري همايش هاي پياده روي هفتگي با همكاري ادارات شهرستان خبر داد و گفت: در اعزام هاي پياده روي، امسال بانوان ملايري در معيت تيم استان به مسابقات كشوري اعزام شدند.

وي ياد آور شد: هيات ورزش همگاني هم اكنون در شهر سامن نيز فعال شده و در روستاها نيز در قالب كميته بومي و محلي فعاليت و همايش هاي پياده روي برگزار مي شود.

رضايي افتتاح كميته هاي روستايي، برگزاري هشت همايش پياده روي در روستاها با هدف مبارزه با مواد مخدر، مسابقه كورس پاييزه سواركاري، حضور ورزشكاران روستايي در مسابقات شهرستاني، استاني و كشوري، ديدار از قهرمانان و پيشكسوتان روستايي و تجهيز سالن هاي روستاها بر اساس منابع مالي موجود را از جمله فعاليت هاي امسال هيات ورزش هاي سنتي و بازي هاي بومي و محلي ملاير عنوان كرد.

وي گفت: در زمينه اوقات فراغت نيز امسال، 150 پايگاه در سطح شهرستان فعال است كه 120 پايگاه شهري و 22 پايگاه روستايي است.

رضايي به كسب رتبه نخست اداره ورزش و جوانان ملاير در بحث اوقات فراغت در سال گذشته اشاره كرد و افزود: تاكنون چهار هزارو 300 نفر در كليه رشته هاي ورزشي در اين كلاس ها شركت كرده اند و تعداد آنها همچنان رو به افزايش است.

وي در حوزه فرهنگي نيز از برگزاري يادواره شهداي ورزشكار اين شهرستان با حضور مداح كشوري خبر داد و بيان داشت: در ايام ماه مبارك رمضان محافل انس با قرآن در اماكن ورزشي ملاير با حضور ورزشكاران داير است.

وي برگزاري سلسله گفتمان هاي ديني با محوريت اشاعه فرهنگ انتظار و فرهنگ ناب عاشورا و كارگاه هاي پيشگيري از مواد مخدر در اماكن ورزشي و همچنين برگزاري كارگاه هاي مبارزه با مواد نيروزاي غيرمجاز در باشگاه هاي خصوصي را از جمله اقدامات فرهنگي برشمرد.

رضايي خاطرنشان كرد: در صدد برگزاري پنج كلاس مربيگري و داوري در رشته هاي ژيمناستيك، آمادگي جسماني، ايروبيك، بسكتبال و نجات غريق و شنا هستيم.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Trending Articles