Quantcast
Channel: به دور از هیاهوی خبری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Article 0

$
0
0

تصميمات عجيب مسوولان براي رهايي از اوضاع نابسامان پاس

اصرار براي فروش باشگاه خصوصي الوند

هگمتانه – سرويس ورزش: در فضايي كه به رهنمود مقام معظم رهبري مبني بر اجراي اصل 44 قانون اساسي در راستاي خصوصي سازي بايد مورد تاكيد همگان قرار بگيرد گويا اوضاع در فوتبال همدان عكس اين وضعيت را نشان مي دهد و بخش خصوصي  به رغم موفقيت در اين مسير با تصميمات عجيب برخي مسوولان مواجه شده است.

البته اين تصميمات عجيب گويا براي رهايي از اوضاع نابسامان تيمي است كه اين روزها همچون كودك سر راهي دنبال سرپناه مي گردد.

پاس همدان هم اكنون در گير و دار بدهي هاي ميلياردي، شرايطي را ايجاد كرده كه عده اي بلاتكليف در اتاق هاي اين باشگاه تكيه زده اند و هزينه هاي ناشي از پرداخت حق و حقوق آنها هم روز به روز افزايش مي يابد و در چنين حالتي، حتي دستور بر تعطيلي موقت بخش اداري باشگاه داده نشده چه برسد به اينكه راهكار بهتري براي سامان بخشي به وضعيت باشگاه اتخاذ شود.

با اين شرايط قمر در عقرب، حالا پيشنهاد تحميلي به مالكان الوند ارايه شده تا دست از سر اين تيم خصوصي بردارند و پول ها و مديريت خود را در تيم پاس هزينه كنند!

پيشنهاد عجيب كه نشان مي دهد در شرايط كنوني بايد الوند قرباني سياست هاي اعمالي در باشگاه پاس شود و اين پاس است كه بيش از الوند براي برخي آقايان مهم به شمار مي رود.

الوندي كه بواسطه حمايت هاي بهرام يدي و علي سيفي زارعي در شرايطي كه با نام پاس نوين در آستانه واگذاري به استاني ديگر بود، در همدان رشد پيدا كرد و مراحل پيشرفت اين تيم از دسته دو به دسته يك رسيد و اكنون به عنوان يك برند در فدراسيون فوتبال شناخته شده است.

چگونه مي توان تيمي كه با صرف هزينه ها و عمر مديران باشگاه به اينجا رسيده حالا دو دستي به استاني ديگر واگذار شود و ثمره فروش چند ميلياردي آن صرف تيم پاس شود.

كدام عقل سليم قبول دارد كه الوند به عنوان بخش خصوصي واگذار شود تا يك تيم مردمي و البته با كمك هاي دولتي پايدار بماند. مگر پاس به شهداي همدان هديه نشده، مگر مدام در تريبون هاي مختلف در اين شش سال اخير عنوان نشد كه پاس تيمي مردمي است!

نبايد اجازه داد الوند قرباني سليقه هاي متنوع برخي مسوولان تيم پاس شود به اين هدف كه از مسووليتي كه بر گردن آنان نهاده شده، سرباز بزنند.

الوند كادر فني و بازيكناني را در خود دارد كه برگرفته از آب و خاك فوتبال همدان هستند و نام الوند نه تنها به استعدادهاي فوتبال همدان شخصيت داده بلكه شرايطي فراهم شده تا آنان الوند را به عنوان خانه اول خود قلمداد كنند.

آيا منصفانه است براي تشديد فشارهاي بر روي مديران اين باشگاه اصرار به توقف كمك هاي استاني به تيم الوندي شود كه اين روزها ده ها نفر از آن نان مي خوردند و امورات زندگي و خانواده خود را مي گذرانند.

به فرض اينكه الوند فروخته شود و نفراتش در پاس بروند، گناه پاسي ها چيست كه بايد آواره شوند!

حالا به اين نتيجه رسيده اند كه پاس جاي بودجه هاي استاني را تنگ كرده و متوليان اين تيم از آن دلزده شده اند. حالا به اين نتيجه رسيده ايم كه اي كاش پاسي وجود نداشت و از همان اول به الوند توجه مي شد.

آقايان كاري نكنيد كه بهرام يدي مديرعامل باشگاه الوند عطاي تيمداري را به لقايش ببخشد و در واكنش به همين شيوه هاي نادرست برخورد با وي، امتياز الوند را به فروش برساند و به جاي حرص خوردن در اين فوتبال نامروت، ترجيح دهد وقت خود را به هوا خوري و پياده روي سپري كند.

اگر دوست داريد علي سيفي زارعي به جاي هزينه هاي هنگفت تيمداري به سفرهاي تفريحي بپردازد و وقت خود را صرف خانواده اش بكند، بازهم الوند را تحت فشار قرار بدهيد. دلتان هم براي اين جوانان فوتبالدوست نسوزد چرا كه همان بهتر تيمي نباشد و آنها هم همچون نسل گذشته فوتبال استان بسوزند!

++++++++++++++  

پیشنهاد ادغام تیم های پاس و الوند همدان اشتباه است 

هگمتانه – سرويس ورزش: مشاور اجرایی باشگاه پاس همدان گفت:پیشنهاد ادغام تیم های پاس و الوند همدان اشتباه بزرگی به شمار می رود چرا که اکنون پتانسیل داشتن دو تیم بزرگ فوتبال در همدان جا افتاده است.   

'سیروس رکنی'افزود: فروش سهام پاس به مالکان الوند به هیچ عنوان درست نیست چرا که این تیم به شهدا هدیه شده و مالکان اصلی آن مردم هستند.

وی بیان داشت: تیم پاس زیر پوشش موسسه فرهنگی، ورزشی، آموزشی شهدای الوند همدان به ثبت رسیده است و جزو دارایی های استان همدان است و نمی شود این تیم را به بخش خصوصی واگذار کرد.

رکنی اظهار داشت: باشگاه پاس هم اکنون بیش از 50 میلیارد ریال بدهی دارد که درچند سال گذشته هزینه شده و برهمین اساس ابتدا باید بدهی ها تسویه شود.

مشاور اجرایی باشگاه پاس همدان در ادامه گفت: اگر قرار به واگذاری تیم پاس است، هیات مدیره باشگاه می تواند درصدی از این تیم را به سرمایه گذاران غیربومی واگذار کنند.

وی افزود: سرمایه گذارانی که تمایل به تیمداری در پاس دارند، مشخص هستند و اگر هیات مدیره موافقت کند شرایط مذاکره با آنان را فراهم خواهیم کرد.

وی یادآور شد: تیم الوند نیز به بخش خصوصی واگذار شده و حتی حمایت هایی را نیز به لحاظ مالی داشته است بنابراین نیازی نیست این تیم به فروش برسد و درآمد حاصل از فروش الوند در پاس هزینه شود.

++++++++++++

مدرسه فوتبال شهرداري همدان زمينه ساز ورود استعدادهاي فوتبال به عرصه حرفه اي

***********

سوتيتر:مديرعامل سازمان فرهنگي ورزشي شهداي شهرداري: باشگاه ما تا حد امكان با رعايت تمامي قوانين و مقررات وضع شده از سوي فدراسيون فوتبال، همچون استفاده از مربيان، انجام تمرينات در بهترين زمان ممكن در ساعات مناسب (صبح) به دليل جلوگيري از دلزدگي فوتبال آموزان، استفاده از لباس متحد الشكل منقش به لوگوي مخصوص مدرسه فوتبال باشگاه و ساير امكانات و نظارت مربيان استعداد ياب بر نحوه تمرينات، توانسته بهترين و كيفي ترين خدمات را به ورزشكاران و خانواده هاي آنان ارائه دهد.

**********

هگمتانه – سرويس ورزش: مدارس فوتبال مي تواند با تبديل شدن به يك محل آموزشي فني و تخصصي، تربيت و آموزش قهرمانان آينده كشور را بر عهده گرفته و زير ساخت هاي فوتبال را مستحكم تر كنند.

 با شروع فصل تابستان بار ديگر مدارس فوتبال فعاليت خود را آغاز كردند و خانواده ها به اميد اينكه مي توانند اوقات فراغت پرباري را براي فرزندانشان فراهم كنند سعي دارند در حوزه فوتبال شانس فرزندان خود را بيازمايند.

اين روزها با توجه به صعود تيم ملي فوتبال ايران به رقابت هاي جام جهاني 2014 برزيل و انتشار قراردادهاي نجومي فوتباليست هاي مطرح كشور، رغبت به سوي اين ورزش از سوي جوانان و خانواده ها بيشتر شده و مدارس فوتبال مشتريان زيادي پيدا كرده اند.

در اين ميان آنچه كه بيشتر جلب توجه مي كند اين است كه برخي مدارس فوتبال بيشتر اين كه به فكر رشد و تعالي فوتبال باشند، به كسب درآمد مي انديشند و آموزش فوتبال در مراحل بعدي قرار دارد.

يكي از عوامل موفقيت در امر پرورش بازيكنان حرفه اي فوتبال و يا هر رشته ورزشي ديگر، شروع آموزش ها و تربيت و پرورش بازيكنان از سنين پايه تحت يك برنامه ريزي دقيق و استاندارد با استراتژي مشخص و تدوين شده مي باشد.

بهره گيري از نيروي انساني متخصص، امكانات لازم و سرمايه كافي تحت مديريتي واحد و هوشمند از شرايط قطعي موفقيت در اين امر مهم مي باشد .

به جرات مي توان گفت استفاده از دانش مديريت و مباحث آموزشي استاندارد مدارس فوتبال مدرن دنيا و مطابقت آن با فرهنگ و آداب حاكم بر جامعه اسلامي كشورمان علاوه بر درآمدزايي و جنبه هاي مهم اقتصادي، تبليغي موجب ايجاد روابط موثر بين المللي بين كشورها نيز مي شود.

مديرعامل سازمان فرهنگي ورزشي شهداي شهرداري همدان در اين باره مي گويد: بازدهي و ماحصل قابل قبول در مدارس فوتبال تنها با رعايت قوانين و مقررات استانداردهاي بين المللي، بدون در نظر گرفتن ميزان درآمدزايي آن و بهره گيري از مربيان اهل فن و كارآزموده به دست مي آيد.

پيمان صادقي افزود: تاسيس مدرسه فوتبال شهرداري و جذب و تربيت نونهالان و نوجوانان رده هاي سني پايه يكي از برنامه هايي است كه به صورت كاملا تخصصي، علمي و كارشناسي شده به آن پرداخته ايم.

وي اظهار كرد: اين مدرسه از اوايل تير ماه جاري فعاليت رسمي خود را آغاز كرده و هم اكنون بيش از 200 نونهال و نوجوان با برنامه ريزي هاي كاملا مدون و فني زير نظر مربيان استعدادياب مجرب و با سابقه آموزش مي بينند.

صادقي گفت: تربيت رده هاي سني پايه نه تنها هزينه نيست بلكه يك نوع سرمايه گذاري براي پشتوانه سازي فوتبال كشور است به شرطي كه مدارس فوتبال مورد حمايت مادي و معنوي فدراسيون فوتبال و مسوولان ورزش قرار گيرند.

وي ادامه داد: متاسفانه برخي افراد مدارس فوتبال را با بنگاه اقتصادي اشتباه گرفته و فقط به فكر درآمديي زايي مي باشند كه اين امر ضرر بزرگي به پايه هاي فوتبال وارد مي كند.

وي گفت: باشگاه ما تا حد امكان با رعايت تمامي قوانين و مقررات وضع شده از سوي فدراسيون فوتبال، همچون استفاده از مربيان، انجام تمرينات در بهترين زمان ممكن در ساعات مناسب (صبح) به دليل جلوگيري از دلزدگي فوتبال آموزان، استفاده از لباس متحد الشكل منقش به لوگوي مخصوص مدرسه فوتبال باشگاه و ساير امكانات و نظارت مربيان استعداد ياب بر نحوه تمرينات، توانسته بهترين و كيفي ترين خدمات را به ورزشكاران و خانواده هاي آنان ارائه دهد.

وي اظهار كرد: آغاز فعاليت مدرسه فوتبال اين باشگاه كه زيرنظر مربيان استعداد ياب كشور و با متدهاي فوتبال نوين هدايت مي شود گامي بلند در تقويت زيرساخت هاي اين رشته پرطرفدار است و موجب بازيكن سازي و ايجاد پشتوانه هاي مطمئن براي آينده فوتبال استان و كشور مي شود.

وي خاطرنشان كرد: در اين مدرسه،  فوتبال آموزان به تدريج با نحوه حمل توپ، دريبل، ضربات پا، كنترل توپ، مالكيت توپ و انجام كارهاي گروهي آشنا مي شوند كه طراحي و تدوين برنامه تخصصي فوتبال پايه براي هر رده سني يكي از مزيت هاي اين مدرسه مي باشد.

وي يادآور شد: برگزاري فستيوال در شهريور ماه امسال، يكي از برنامه هايي است كه فوتبال آموزان علاوه بر انجام مسابقات رقابتي، در دوره ها و كارگاه هاي آموزش مهارتي فوتبال نيز شركت كرده و بار علمي و عملي خود را ارتقاء مي بخشند.

فضاي حاكم بر مدارس فوتبال همدان ، فضايي كاملا شاد و پرجنب و جوشي است كه كنترل آن گاهي وقت ها براي مسوولين مدارس سخت مي شود.

شيطنت هاي كودكان، شوخي، گلاويز شدن ، خودنمايي و قهرمان بازي از جمله حركاتي است كه در ميان كودكان فوتبال آموز ديده مي شود و مربيان نيز چاره اي جزكنار آمدن با آنها ندارند.

كودكان نيز وقتي متوجه شدند خبرنگاري از مدرسه آنها گزارش تهيه مي كند اصرار داشتند كه مصاحبه كنند ولي زماني كه متوجه شدند دوربيني در كار نيست با كم رغبيتي تعدادي از آنها درد دل هاي خود را بيان كردند.

سينا پناه آبادي يك از بازيكنان مستعد آكادمي فوتبال شهرداري همدان در اين باره مي گويد: من فوتبال را بيشتر از همه چيز دوست دارم.

وي اظهار كرد: فوتبال را بخاطر سلامتي جسم و جذابيت هاي اين رشته دوست دارم و مي خواهم روزگاري در تيم هاي مطرح كشور و استانم بازي كنم.

وي افزود: اگر بخواهيم در آينده فوتباليست خوبي باشيم بايد از حالا فوتبال را خوب ياد بگيريم و مثل درس و مشق مدرسه به فوتبال هم اهميت بدهيم.

وي اظهار كرد: ورزش كردن علاوه بر اينكه ما را شاداب و سرحال مي كند باعث مي شود صبح زود از خواب بيدار شويم و برنامه ريزي خوبي در تمامي كاري هايمان داشته باشيم.

+++++++++++

با 80 هزار تومان اسکواش باز شوید!

بخش خصوصی، حلال مشکلات اسکواش همدان

هگمتانه – سرويس ورزش: اسكواش یكی از ورزشهایی است كه ضمن مفرح، جذاب و مناسب بودن آن برای تفریح دارای شاخصه هایی برای تقویت ارتباطات خانوادگی به عنوان یك ورزش خانوادگی و با شخصیت به شمار می رود.

اسکواش ورزشی راکتی است که به صورت تک‌ نفره (۲ بازیکن) و دونفره (۴ بازیکن) در زمینی کاملا احاطه ‌شده با دیوارهای معمولا شیشه‌ای بازی می‌شود.

اسکواش با توپ و راکت مخصوص بازی می‌شود و هدف اصلی این بازی، ضربه‌ای به توپ است که حریف نتواند به راحتی ضربه بعدی را به دیوار بزند و یا به دشواری واکنش نشان دهد. این بازی در زمینی به نام "کرت"انجام می شود. یعنی زمینی که چهار دیوار دارد. البته ما این را می نویسیم شما باور نکنید، چون در همدان سالن کرت وجود ندارد و ورزشکاران در سالن روباز تمرین می کنند.

قاعده این است که: شیشه‌ای بودن دیوارها تماشای بازی توسط تماشاگران را امکان‌پذیر می ‌کند به همین دلیل در مسابقه‌های بین‌المللی دیوارهای بیشتری از جنس شیشه در نظر گرفته می‌شود.

 

این ورزش بسیار ارزان و قابل اجرا در همه جا است، زیرا ویژگی مهم آن فقط داشتن یك دیوار است و در كوتاه ترین زمان بیشتری بهره وری كاركرد ورزشی را به ورزشكار خود می دهد.

در همدان اما این رشته ورزشی جذاب استانداردهای لازم را ندارد و به همین دلیل خیلی نمی توان انتظار درخشش از ورزشکاران همدانی در سطح ملی یا بین المللی را داشت.

چند روز پیش "فاطمه سادات شبیری"از سوی فدراسیون اسکواش به عنوان سرپرست هیات این رشته ورزشی در همدان منصوب شد. دومین بانویی است که در کشور مسؤولیت هیات را در این رشته در اختیار می گیرد.

شبیری درباره  اولین مشکل پیش روی برای پیشبرد اهداف مدنظر گفت: مشکلی که از قبل وجود داشته و امروز هم ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم نبود زیرساخت و سالن اختصاصی است. تا وقتی همدان سالن اختصاصی اسکواش نداشته باشد نباید انتظار درخشش هم وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: اسکواش حرفه ای در سالن کرت انجام می شود. محلی که ما از داشتن آن بی نصیب هستیم و به همین دلیل امیدی برای کسب نتیجه در سطح ملی بیا بین المللی نداریم. اسکواش رشته بسیار جذابی است که متاسفانه این ورزش در همدان دارای سالن کرت نیست و استانداردهای لازم را ندارد.

شبیری خاطرنشان کرد: تنها راه برون رفت از این معضل مساعدت بخش خصوصی است. از مسئولین استانی و بخش های خصوص انتظار می رود که از ورزش اسکواش حمایت کنند تا این رشته نیز پیشرفت خوبی حاصل کند.

سرپرست هیات اسکواش همدان ادامه داد: در همدان بیش از 90 اسکواش باز سازمان یافته فعالیت می کنند که 60 نفر از این تعداد را خانم ها تشکیل می دهند. امید است برای این ورزشکاران هر چه زودتر سالن کرت ساخته شود.

وی یادآور شد: در رشته های راکتی، اسکواش بیشترین انرژی را لازم دارد. اولین قدم برای شروع بازی اسکواش، گرفتن صحیح راکت است چراکه گرفتن درست راکت، پایه و اساس ضربه زدن درست و در نتیچه کنترل توپ در بازی اسکواش است.

شبیری افزود: یک ورزشکار اگر بخواهد آماتور این رشته ورزشی را دنبال کند هیات اسکواش همدان با در اختیار گذاشتن راکت و توپ مخصوص اسکواش از وی حمایت خواهد کرد. البته راکت های هیات اسکواش همدان نیز آماتور است.

وی در پاسخ به این سوال که هزینه های این رشته ورزشی چگونه است، گفت: یک راکت ایده آل حدود 80 هزار تومان است اما یک راکت حرفه ای از 200 هزار تومان به بالاست.

شبیری در پایان اظهار کرد: ورزش اسکواش در همدان یک ورزش نوظهور است. سالنی که در همدان در اختیار ورزش اسکواش قرار داده شده دارای تهویه و مجهز است اما برای ورزش اسکواش مناسب نیست. امیدواریم بخش خصوصی به کمک اسکواش بیاید.

+++++++++++++++

همدان نایب قهرمان کشتی آزاد نوجوانان جام استان برتر کشور شد 

هگمتانه – سرويس ورزش: رییس هیات کشتی همدان گفت: تیم منتخب این استان نایب قهرمان مسابقات کشتی آزاد نوجوانان 'جام استان برتر'کشور شد.   

'جلال صابریون'افزود: این مسابقات از اواخر هفته گذشته در شهرستان مشهد آغاز شد و با اعلام کمیته فنی مسابقات، تیم همدان پس از خراسان رضوی در جایگاه دوم ایستاد.

وی اضافه کرد: تیم های مرکزی، اصفهان، فارس و کرمان نیز در جایگاه های بعدی قرار گرفتند.

صابریون اظهار داشت: میلاد عبدی در 42 کیلوگرم، حمیدرضا بختیاری در 46 کیلوگرم، نوید صوفی در 50 کیلوگرم، میلاد جان جان در 54 کیلوگرم، علی کولیوند در 58 کیلوگرم، احمدرضا بیگلری در 63 کیلوگرم، علی شهبازی در 69 کیلوگرم، شاهین پشوتن در 76 کیلوگرم، مهدی بابایی در 85 کیلوگرم و داوود جلالوند در یکصد کیلوگرم نفرات اعزامی تیم همدان به این مسابقات بودند.

وی اظهار داشت: حسین بربط از همدان و عباس شهبازی از نهاوند به عنوان مربی و یدالله وحدانی از همدان به سمت سرپرست تیم همدان را در این رقابت ها همراهی کردند.

وی یادآور شد: ترکیب تیم کشتی آزاد نوجوانان همدان پیش از این در رقابت های منطقه ای کشور شرکت داشتند.

+++++++++++

تیم های راه یافته به نیمه نهایی لیگ فوتبال نونهالان همدان مشخص شدند 

هگمتانه – سرويس ورزش: سخنگوی هیات فوتبال همدان گفت: چهار تیم راه یافته به رقابت های دور نیمه نهایی لیگ فوتبال نونهالان استان همدان امروز با برگزاری دیدارهای پایانی دور مقدماتی مشخص شدند.   

'علیرضا صفی زاده'افزود: رقابت‌های لیگ نونهالان استان همدان با حضور 10 تیم نهاوند، تویسرکان، ایساتیس کبودراهنگ، آموزش و پرورش ملایر، شهید امینی، پاس، علم و ادب همدان، شهرداری رزن، وحدت ملایر و شهرداری مریانج در دو گروه شمال و جنوب به میزبانی شهرهای کبودراهنگ و ملایر برگزار شد.

وی اضافه کرد: دور پایانی این رقابت‌ها روز پنج‌شنبه به میزبانی کبودراهنگ و ملایر در حالی برگزار شد که صعود سه تیم پاس همدان، آموزش و پرورش ملایر و علم و ادب همدان قعطی شده بود و تنها یک دیگر از بین تیم های تویسرکان و نهاوند شانس صعود به دور نیمه نهایی را داشت .

صفی زاده بیان داشت: امروز در مرحله پایانی این رقابت‌ها از گروه جنوب، تیم منتخب تویسرکان باوجود شکست هفت بر یک برابر آموزش و پرورش ملایر به عنوان تیم دوم و بعد از آموزش و پرورش به دور نیمه نهایی راه یافتند.

وی یادآور شد: هم چنین در گروه شمال تیم کبودراهنگ سه بر یک مقابل شهرداری مریانج شکست خورد و علم وادب چهار بر صفر از سد شهرداری رزن گذشت.

وی خاطرنشان کرد: از این گروه تیم های پاس و علم و ادب همدان به دور نیمه نهایی صعود کردند.

وی افزود: دور نیمه نهایی رقابت های لیگ فوتبال نونهالان استان همدان هفته آینده برگزار خواهد شد.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 817

Trending Articles