مسووليت سنگين رمضاني در پاس در مقابل حجم گسترده انتطارات هواداران
كار شروع نشده را تمام كن!
***********
سوتیتر: امروزه پاس شرایط گذشته را ندارد و دیگر حوصله ای برای تداوم این نوار ناکامی و نگون بختی تیم نمانده است و قطع به یقین هواداران این بار کوتاه نمی آیند و انتظارشان مبنی بر بازگشت به لیگ برتر هم معقول و منصفانه است چرا که پاس با تاریخی از افتخارات ایرانی – آسیایی، حداقل شایسته حضور در لیگ برتر است.
***********
هگمتانه – سرويس ورزش، ميثم ناصرنژاد: كش و قوص تعيين مديرعامل جديد پاس بالاخره با تصميم اعضاي هيات مديره به ثمر نشست و در حاليكه برخي مطبوعات محلي در حال بازارگرمي نام هايي از چهره هاي نام آشناي بومي بودند، عبدالحميد رمضاني بر صندلي اعتماد هيات مديره نشست.
هيات مديره اي كه گويا يكي از اعضا نقش پر رنگ تري در انتصاب رمضاني داشته و پيشينه وي در مديريت فوتبال و آشنايي او با شرايط فوتبال پاس سبب شد تا در نشست اعضا راي اعتماد بگيرد.
رمضاني با سابقه اي بيش از 20 ساله در فوتبال ايران و حضور در تيم هايي نظير پاس تهران، استقلال تهران، استقلال اهواز و پاس همدان، به خوبي با اوضاع و احوال فوتبال همدان مطلع است اما اين بار به خوبي مي داند كه شرايط با قبل كاملا تفاوت دارد.
رمضاني امروز سكان مديريتي تيمي را در دست گرفته كه در اين شش سال اخير مدام هوادارانش را در وضعيت استرس، دلهره و اشك و غم قرار داد و چنين شرايطي ديگر براي تماشاگران فوتبالدوست همدان قابل تحمل نيست.
در این شش سال اخیر مدام از مسوولان باشگاه شعارهایی مبنی بر مدعی بودن و مدعی شدن شنیده شد و حتی پس از سقوط پاس که به عنوان لکه ننگی بر ورزش همدان باقی ماند هم دیگر شاهد التیام این زخم جان سوز نشدیم و فصل قبل نیز ناکامی تیم همچون توپ فوتبال به سمت این و آن پرتاب شد تا هر یک به نوعی از این اتهام سنگین مبرا شوند.
امروزه پاس شرایط گذشته را ندارد و دیگر حوصله ای برای تداوم این نوار ناکامی و نگون بختی تیم نمانده است و قطع به یقین هواداران این بار کوتاه نمی آیند و انتظارشان مبنی بر بازگشت به لیگ برتر هم معقول و منصفانه است چرا که پاس با تاریخی از افتخارات ایرانی – آسیایی، حداقل شایسته حضور در لیگ برتر است.
و اینگونه است که عبدالحمید رمضاني در مقابل حجم گسترده انتظارات هواداران مسوولیتی سنگین دارد و باید بداند این بار چکار باید کرد تا پاس از این همه ناکامی نجات یابد.
در واقع مدیرعامل جدید پاسی ها باید کار شروع نشده را به پایان برساند.
توقع هواداران بازگشت پاس به لیگ برتر است و این شاید برای آنان جزو حداقل انتظار اما برای رمضانی پیمودن مسیر ناهموار و صعب الاعبور لیگ دسته اول است.
به هر حال وی این مسوولیت را پذیرفته و در قبال این مسوولیت، اعتبار مالی مناسبی نیز در اختیار می گیرد و از انجا که هزینه کرد سال های قبل برای تیم پاس نتیجه مثبت در برنداشته، از این رو باید امسال با درست هزینه کردن، پاس را به آنچه که لایق هواداران فهیم و فوتبالدوستش است، برساند.
شاید در این بین، وظیفه رمضانی چیزی شبیه عوض کردن آب دریا باشد و بنابراین باید با بهره مندی از نیروهای زبده و کارآمد، شرایط مساعد و مناسبی را برای این تیم در رسیدن به خواسته هزاران هوادار تغییر دهد.
++++++++++++++
ستون: یادداشت روز
قدردان زحمات صوفی در فوتبال باشیم
هگمتانه – سرویس ورزش: برهیچ کس پوشیده نیست که عباس صوفی نخستین فردی بود که تحولی شگرف در فوتبال همدان ایجاد کرد و نگرش به این رشته ورزشی را از شرایط سنتی به حرفه ای تغییر داد.
عباس صوفی در واقع بنیانگذار بین المللی شدن فوتبال همدان در آسیا بود و توانست با جلب نظر آلکسی سوسی دبیر کنفدراسیون فوتبال آسیا، همدان را شهر فوتبال ایران کند.
خروج وی از بدنه باشگاه پاس هر چند بهره مندی از یک نیروی زبده بومی را کاست اما امیدوار است این جدایی با حرکت روبه رشد و مثبت برای پاس تبدیل شود نه اینکه همچون اوایل لیگ گذشته، تغییرات منجر به شکستن استقامت پاس در صدر جدول بشود.
صوفی با حضورش در هیات فوتبال، اتاق تنگ و تاریک این هیات را تبدیل به دپارتمان های مختلف کرد و در این رو، به فوتبال همدان هویتی تازه بخشید.
اجرایی شدن طرح ویژن آسیا، برگزاری تورنمنت چهار جانبه با شرکت نماینده کشور برزیل، اجرای مسابقات زیر چهارده ساله های آسیا و مهیا کردن شرایط حضور مقامات اجرایی همدان در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا و دستاوردهای مطلوب نشست طرفین، همه و همه گوشه ای از خدمات خالصانه و خادمانه عباس صوفی در فوتبال همدان بود.
در اوضاع و احوال تیم پاس نیز همگان واقف هستند که پیریایی استاندار سابق اصرار بر حضورش در پاس داشت و وی زمانی پاس را در اختیار گرفت که با بدهی های خرد و کلان مواجه بود.
صوفی در واقع نقش مدیر تسویه را در پاس ایفا کرد و اعتماد به اطرافیان هم سبب شد شرایط برخلاف میلش رقم بخورد و جدایی مقطعی از تیم پاس نیز منجر به ضربه زدن به تیم شد و بازگشتش هم آنچنان ثمری نداشت.
وی در این گیر و دار تیمداری، ترجیح داد در بدنه شهرداری خدمتگذار مردم باشد و پاس را به افرادی سپرد که روزگاری زیر سایه وی فعالیت داشتند.
برای صوفی رفتن از پاس و حتی بازپس گرفتن هیات فوتبال، اهمیت مدیریتی ندارد چرا که وی تا همان اندازه که انتظار داشتند، کار کرد و حرکتی روبه جلو داشت.
عباس صوفی قطع به یقین این بار در معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری، دوشادوش دیگر مدیران شهری، در راستای خدمت به شهروندان گام بر می دارد هر چند شاید بازهم روزگاری وی را در مستطیل سبزی دید. مستطیلی که عوامل رنگارنگش دنبال صوفی رفتند، نه اینکه وی خود را به این مستطیل بچسباند.
++++++++++++
آمادگی ملایرها برای حضور در لیگ دسته اول بسكتبال بانوان کشور
هگمتانه – سرویس ورزش: رییس اداره ورزش و جوانان ملایر گفت: این شهرستان برای حضور در لیگ دسته اول بسكتبال بانوان كشور آماده است.
مهدی رضایی افزود: تصمیم مبنی بر حضور ملایر در فصل جدید لیگ دسته اول بانوان باشگاه های كشور در نشست با هیات بسكتبال همدان اتخاذ شد و تیمی قدرتمند را روانه مسابقات می كنیم.
وی بیان داشت: بسكتبال بانوان شهرستان ملایر از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است و بازیكنان مستعدی را در اختیار داریم.
رضایی با تاكید بر توجه ویژه به توسعه ورزش بانوان گفت: حضور تیم بسكتبال بانوان ملایر در لیگ دسته اول كشور در راستای گسترش ورزش قهرمانی است.
وی بیان داشت: به زودی با تشكیل كادر فنی و جذب بازیكنان مستعد، تمرین این تیم شروع می رود.
رضایی خاطرنشان كرد: همچنین، تیم بسكتبال مردان ملایر امسال در لیگ دسته دوم باشگاههای كشور شركت می كند.
+++++++++++++++++
راه یابی حكیمی به المپیك بیانگر شایستگی جوانان همدانی است
هگمتانه – سرویس ورزش: مدیركل آموزش و پرورش همدان گفت: راه یابی 'آرزو حكیمی' به المپیك 2012 لندن بیانگر شایستگی جوانان این استان در عرصه های مختلف است.
عباس حسنی محتشم به مناسبت حضور آرزو حكیمی به المپیك لندن افزود: راه یابی حكیمی در این سطح از مسابقات نشان از شایستگی جوانان برومند استان و بیانگر این واقعیت است كه این شایستگی و پتانسیل در سایر دانش آموزان نیز وجود دارد.
وی اضافه كرد: این دانش آموز توانست نمونه بارز و الگویی شایسته برای سایر فرزندان دیار كهن هگمتانه سرافراز باشد.
وی اظهار داشت: مربیان دلسوز نیز باید با توجه به جایگاه ورزش در تحول بنیادین كه اكنون در دستور كار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته و نگاه عمیق و همه جانبه ای نسبت به ورزش مدارس دارد در پرورش استعدادهای دانش آموزان تلاش كنند.
حسنی محتشم با تبریك این موفقیت چشمگیر اظهار امیدواری كرد: آینده سازان این مرز و بوم در فتح قله های پیروزی و بهروزی پیوسته موفق و سربلند باشند.
وی اضافه كرد: در عصر جهانی شدن ، دانش و ورزش ، پیوند ناگسستنی یافته و ورزش مرزهای ملی را درنوردیده و فراملی شده است.
وی افزود: ورزش به عنوان یكی از مهم ترین شاخص های تمدن بشری است كه محصول خرد جمعی است و بسط و توسعه آن نیز مستلزم مشاركت و نیز تداوم این حركت نیازمند همت مردمی و برنامه ریزی دولت است.
++++++++++
تنیس باز همدانی در رتبه سوم كشور قرار گرفت
هگمتانه – سرویس ورزش: تنیس باز همدانی در رنگینگ برترین بازیكنان تنیس كشور در رتبه سوم كشور قرار گرفت.
از سوی كمیته مسابقات سازمان لیگ، رده بندی برترین بازیكنان تنیس كشور در رده سنی 12 ، 14 ، 16 و 18 سال پسران تا پایان رقابتهای رده سنی آزاد اعلام شد.
در این رتبه بندی، امیر حسین شفیعی ناطق تنیسور جوان همدانی در رده جوانان با 65 امتیاز سوم شد.
در این رده بندی، علی حاتمی و فرید فرجادیان از تهران با 300 و 100 امتیاز در رده سوم رنگینگ كشور قرار گرفتند.
این برای نخستین بار است كه یك ورزشكار همدانی در رشته تنیس در رتبه بندی نفرات برتر كشور قرار می گیرد.
++++++++++++
مدال آوران كشتي دو دستگاه خودرو پارس دريافت ميكنند
هگمتانه – سرویس ورزش: سرپرست فدراسيون كشتي از اهداي حواله دو خودرو به مدالآوران كشتي خبر داد و گفت: كشتيگيران در شرايط بسيار خوبي به سر ميبرند و با يك روحيه بانشاط و پرتوان خود را براي حضور در المپيك آماده ميكنند.
حجتالله خطيب گفت: هر روز در جريان تمرينات كشتيگيران قرار ميگيرم و در حال حاضر آنها در آخرين مراحل تمرين خود بيشتر به كارهاي سرعتي ميپردازند و در اين مرحلهي سخت تمريني كه امكان آسيبديدگي براي ورزشكاران وجود دارد خوشبختانه هيچ مشكل يا آسيبديدگي متوجه كشتيگيران المپيكي نيست.
وي جوايز اهدا شده به كشتيگيران المپيكي را مناسب عنوان كرد و گفت: جوايز اهدا شده ميتوانست بهتر از اين باشد اما حضور رييسجمهور، مدير ورزش و رييس مجلس در جمع كشتيگيران بسيار ارزشمند است و آنها بهترين از اين چه چيزي ميخواهند.
وي افزود: براي بعد از المپيك نيز علاوه بر جوايز بالايي كه وزارت ورزش براي قهرماني پيشبيني كرده، دو بخش خصوصي آمادگي خود را اعلام كردهاند كه به مدالآوران كشتي هر كدام يك حواله خودروي پژو پارس اهدا ميكنند.
خطيب در ادامه از در نظر گرفتن جوايز نقدي از سوي فدراسيون براي كشتيگيران قهرمان خبر داد اما از اعلام مبلغ آن خودداري كرد.
+++++++++++
محسن دیهمی شطرنجبازان را در جام رمضان کیش و مات کرد
هگمتانه – سرویس ورزش: مسابقات شطرنج سریع جام رمضان با شرکت 42 نفر در7 دور به روش سوئیسی در محل خانه شطرنج استان همدان به سر داوری مریم احمدی داور درجه 3 استان برگزار شد.
در این رقابت ها محمد حسین دیهمی با کسب 6 امتیاز مقام نخست را کسب کرد، علی زارعی با کسب 5/5 امتیاز دوم شد و امیر علی دلاوری با کسب 5/5 امتیاز در جای سوم ایستاد.
هم چنین در رده زیر 14 سال یاشار موحدی با کسب 4 امتیاز عنوان نخست را کسب کرد و نشمیل کلوندی با کسب 4 امتیاز دوم شد.
++++++++++++
شكست سنگين شهرداري نهاوند مقابل مازني ها
هگمتانه – سرویس ورزش: در هفته چهارم ليگ دسته يك كشور ، تيم شهرداري نهاوند درسالن سيد رسول ساري مقابل تيم موسسه مالي واعتباري اين شهر با نتيجه 5 بر 3 تن به شكست داد.
در اين ديدار در وزن 50 كيلوگرم ميثم نادري از نهاوند مقابل حميد خليلي شكست خورد و در 55 كيلوگرم جواد قانعي از نهاوند در مصاف عليرضا عالميان مغلوب شد.
در 60 كيلوگرم هم فرزاد كوليوند ديگر كشتي گير غير بومي تيم شهرداري نهاوند از لطيف مومني شكست خورد.در 66 كيلوگرم حامد رشيدي اولين پيروزي نهاونديها را در مقابل ايمان رحماني رقم زد.
در 74 كيلوگرم تنها كشتي گير بومي نهاوند هم در پيكار با سجاد محمدي شكست خورد تا اولين شكستش را درليگ تجربه كند.
در 84 كيلوگرم سعيد واگذاري كشتي گيري كه براي اين ديدار تازه به كار گرفته شده بود در مقابل سعيد براري پيروز شد تا دومين پيروزي تيم شهرداري را بدست آورد.
در 96 كيلوگرم هم وحيد يوسفوند تنها كشتي گير بدون باخت شهرداري نهاوند در مقابل مصطفي صادق زاده پيروز شود تا باز هم كشتي گير120 كيلوگرم و ناآماده و پا به سن گذاشته كردستاني تيم شهرداري تعيين كننده پيروزي براي نهاونديان باشد كه بازهم اين امر محقق نشد ويزدان حق شناس با قبول شكست در مقابل سيد هادي موسوي پنجمين امتياز را براي ساروي ها رقم زد تا تيم نهاوند جايگاه نخست خود را در گروه از دست بدهد.
++++++++++++++
ستون: کوتاه از ورزش استان
حذف جام بزرگ در المپیک
هگمتانه – سرویس ورزش: مه لقا جام بزرگ تیراندازی همدانی حذف زودهنگام از بازی های المپیک لندن داشت.
مسابقات تیراندازی المپیک لندن و در ماده تفنگ بادی 10 متر زنان صبح دیروز برگزار شد و جام بزرگ در این ماده ، 391 امتیار کسب کرد و از دور مسابقات حذف شد.
وی پیش از این نیز به اذعان کارشناسان در بدترین شرایط آمادگی بسر می برد.
********
رمضانی امروز معارفه می شود
هگمتانه – سرویس ورزش: مراسم معارفه عبدالحمید رمضانی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پاس عصر امروز در مهمانسرای ورزش برگزار می شود.
در این جلسه قرار است برخی از مدیران اجرایی استان و مدیریت ورزش همدان حضور یابند.
در این مراسم که در حضور کادر فنی، بازیکنان، اعضای تیم های پایه و خبرنگاران برگزار می شود، عباس صوفی سرپرست پیشین باشگاه نیز به احتمال زیاد حضور می یابد.
*********
جدایی چند نفر از پرسنل باشگاه پاس
هگمتانه – سرویس ورزش: با جدایی صوفی از باشگاه پاس، چند تن از پرسنل این باشگاه نیز با این تیم قطع همکاری خواهند داشت.
این افراد که مورد وثوق صوفی بودند، به محض جدایی وی اقدام به خروج از تشکیلات باشگاه پاس کردند.
*********
پیرمردها می روند!؟
هگمتانه – سرویس ورزش: این روزها انتقادهایی به لیست بگوویچ وارد است و اینکه شاید نیمی از بازیکنان پاس را افرادی تشکیل داده اند که نه تنها در شرایط سنی و آمادگی مناسب نیستند بلکه هم اینک هیچ یک از تیم ها تمایل به خدمت گرفتن آنها ندارند.
از این رو، رمضانی درصدد است تا وینکو را متقاعد کند تا نسبت به فهرست بازیکنان خود تجدید نظر کند.
+++++++++++
توصیه های كارشناسان همدانی برای ورزش در ماه مبارك رمضان
هگمتانه – سرویس ورزش: ورزش در هر زمانی با توجه به شرایطی كه وجود دارد بایستی متفاوت باشد و در این بین گرفتن مشاوره بر ورزش كردن بسیار امری مهم و حیاتی است.
با توجه به فرارسیدن ماه رمضان بایستی نوع ورزش و نوع حركات و زمان و مقدار انرژی مصرفی در این زمان باید بر اساس یك سری اصول باشد كه در این گزارش به آن می پردازیم.
ماه مبارك رمضان، ماه خیر و بركت، ماه انسان ساز و ماه نزول بركات است كه هرچه انسان كامل تر باشد از فواید این ماه بیشتر بهره می برد.
كارشناس ارشد تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش كبود راهنگ در گفت و گو با ایرنا در خصوص ورزش در ماه مبارك رمضان اظهار داشت: در این ماه مبارك، ورزش نه تنها با روزه منافاتی ندارد بلكه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود، باعث آرامش و كاهش استرس افراد می شود و استقامت فكری و صبر آنان را تقویت می كند.
سید مجید جعفری با تاكید بر این مطلب كه ورزش در ماه رمضان از تجمع چربی در بدن جلوگیری و عمل سوخت و ساز را تسهیل می كند افزود: این عمل به گونه ای است كه ورزشكارانی كه روزه می گیرند كمتر دچار مشكلات گوارشی و قند خون می شوند.
جعفری تصریح كرد: ورزشكاران می توانند با یك برنامه غذایی غنی، انرژی مورد نیاز را برای انجام فعالیت های ورزشی و حفظ ساختار بدن به دست آورند.
وی بیان داشت: استفاده به موقع و به اندازه از آب از دیگر نكاتی است كه باید در طول این ماه به آن توجه كرد.
كارشناس ارشد تربیت بدنی در ادامه ضمن اشاره به اینكه در ماه مبارك رمضان كم آبی می تواند در برخی از موارد به خصوص هنگام ورزش كردن مشكل ساز شود تاكید داشت: با تغییر زمانی در برنامه های ورزش می توان با این مشكل مقابله كرد.
وی اضافه كرد: ورزشكاران می توانند برنامه ورزشی صبح خود را به عصر و بعد از افطار منتقل كنند و به این ترتیب، احتمال وقوع مشكلات را به حداقل برسانند.
وی گفت: به افرادی كه امكان تغییر برنامه ورزشی خود را ندارند نیز توصیه می شود كه در هنگام سحر و افطار مقدار بسیار زیادی آب بنوشند تا علاوه بر این كه این نیاز بدن را برطرف كرده باشند مقداری آب در بدن ذخیره كنند تا در موقع نیاز و از دست رفتن آب بدن از آن بهره مند شوند و به این ترتیب احتمال وقوع خطرات ناشی از كم آبی را به حداقل برسانند.
جعفری با تاكید بر اینكه راهكار دیگر هم این است كه افراد از مصرف مواد غذایی كه باعث از دست رفتن آب بدن از راه ادرار می شود خودداری كنند خاطر نشان شد: در این بین كافئین یكی از مهم ترین این مواد است كه در قهوه و چای زیاد وجود دارد.
وی در خصوص مصرف مایعات ورزشكاران گفت: ورزشكاران به دلیل فعالیتی كه دارند و تعریق زیادی كه در بدن آن ها به دلیل تمرین ایجاد می شود با مصرف یك و نیم الی 2 لیتر آب یا مایعات شیرین به جز چای، مشكلی از این بابت نخواهند داشت.
كارشناس تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: نحوه تغذیه ورزشكاران حرفه ای و غیرحرفه ای در ماه مبارك رمضان با هم تفاوت دارد.
فرزانه مرادی با بیان اینكه در روزهای عادی سال وعده غذایی روزانه 3 وعده است كه در روزهای ماه مبارك رمضان به 2 وعده تبدیل می شود افزود: از لحاظ انرژی دریافتی تغییری حاصل نمی شود و تنها از لحاظ كمبود مواد قندی احتمال بروز مشكل در ورزشكاران وجود دارد.
وی در خصوص نیازهای بدن ورزشكار در این ماه خاطر نشان شد: نیازهای ورزشی كه برای بیشتر ورزشكاران وجود دارد بیشتر در مواد قندی و كربوهیدرات هاست كه مقدار ذخیره آن ها در بدن محدود است و در مردم عادی كه به طور غیرحرفه ای ورزش می كنند حداكثر میزان ذخیره این مواد 350 گرم است و به دلیل این كه مغز انسان تنها مواد قندی مصرف می كند ممكن است ورزشكار با كمبود مواد قندی در بدن مواجه شود.
مرادی تصریح كرد: به همین دلیل امكان دارد كمبود قند در بدن باعث بروز مشكلاتی شود كه ورزشكاران روزه دار می توانند با مصرف مواد قندی و كربوهیدرات ها مانند ماكارونی، عسل، سیب زمینی، قند و شیرینی جات در فاصله بین سحر و افطار این كمبود را جبران كنند.
وی در پایان گفت: ورزشكاران كه بعد از افطار تمرین می كنند نیز باید پس از تمرین با مصرف مواد قندی از بروز مشكلات در بدن خود جلوگیری كنند.
سلمان لطفی دانشجوی رشته تربیت بدنی در گفت و گو با ایرنا در خصوص فعالیت های ورزشی ورزشكاران اظهار داشت: در ماه رمضان تمرینات ورزشی سبك تر باشد چون بدن نمك و آب زیادی در جریان ورزش از دست می دهد.
لطفی افزود: در حالی كه فردی بعد از افطار قصد انجام تمرینات ورزشی شدید را دارد بهتر است قبل از شروع ورزش در هنگام افطار از گوشت، زرده تخم مرغ و مرغ و ماهی استفاده كند.
وی عنوان كرد: مصرف مایعات زیاد از جمله آب میوه ها قبل از فعالیت های ورزشی مناسب است.
این این دانشجوی تربیت بدنی تربیت معلم شهید چمران خاطر نشان شد: مصرف خرما، سوپ، سبزیجات و شیر نیز برای افطار ورزشكاران توصیه می شود.
+++++++++++